základní skupiny - skupina I, 4. kolo
03.11.2011 21:05 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Udinese Calcio 4:0

Opravdovou nakládačku si z půdy Atlética Madrid odvezlo Udinese a kvůli potupné prohře 0:4 přenechalo vedoucí postavení právě svému soupeři. Pro hostující celek to byla vůbec první porážka v letošním ročníku Evropské ligy. Domácí se svým soupeřem neměli příliš problémů, dva góly Adriána, jeden od Diega a Falcaa mu zařídily zasloužené tři body.

Domácí se opravdu s ničím nemazlili a na lídra skupiny vyrazili hned od začátku. Hostující gólman Handanovič ještě Falcaoovu střelu lapil, v 6. minutě však již kapituloval. Arda Turan uvolnil Adriána a ten se z vyložené pozice nemýlil. Ve 12. minutě dofoukalo Atlético svůj zahajující uragán druhým gólem.

Tentokráte se zakladatelem akce stal Antonio López, jenž svým centrem zprava našel Adriána a ten se mohl radovat z druhého vstřeleného gólu. Udinese se po těchto ranách trochu vzpamatovalo, domácí brankář Courtois lapil Fabbriniho střelu a Floro Flores mířil jen vedle brány. Ve 36. minutě však madridský celek přidal třetí branku.

Adrián tentokráte nebyl žádný sobec, míč předal lépe postavenému Diegovi a ten rozvášnil stadion Vicente Calderón i v tomto případě. Španělský celek mohl odcházet do kabin velice spokojený. A ani ve druhém dějství nijak nepolevil, Turanův pokus ovšem bránu Handanovicče neohrozil, jelikož letěl nad.

Udinese si vytvořilo největší šanci zápasu díky Abdimu, jenž z dálky orazítkoval břevno. V 67. minutě ovšem italské mužstvo definitivně zesměšnil Falcao, který z vápna nikým příliš nehlídán znovu potupil Handanoviče. Hosté neměli síly ani na jeden jediný čestný vstřelený gól a utkání už jenom z povinnosti dohráli.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
paver

remíza

Reagovat
Kepy_FCB

šlágr kola - 02

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
EL Gringo

a nakonec ako to skoncilo :D

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele