základní skupiny - skupina I
30.09.2010 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Debreceni VSC 1:0

Proměněná penalta Giampaola Pazziniho rozhodla o tom, že i ve druhém zápase si Sampdoria připíše body, tentokrát všechny tři za nejtěsnější výhru 1:0 nad maďarským Debrecínem. Italové jsou na nejlepší cestě postoupit, naopak Debrecín už to bude mít hodně složité.

Hosté přitom začali v Janově nebojácně, Peter Szakaly jako první otestoval kvality brankáře Curciho, nicméně na něho nevyzrál. V 17. minutě fauloval Mirsad Mijadinoski útočníka Pazziniho a rozhodčí nařídil pokutový kop. Penaltu sám postižený proměnil a Sampdoria vedla 1:0.

Blucerchiati měli několik příležitosti vedení navýšit a uklidnit se, jenomže to se nestalo. Skvělou šancí pohrdl Mannini. Před odchodem do šaten mohl vyrovnat Szakaly, ale Curci byl na místě.

Aktivnější Sampdoria se střelecky trápila, nebo spíše nemohla překonat brankáře Malinauskase. Své by o tom mohl povídat Cassano, jehož střelu právě Malinauskas skvěle zneškodnil. Devět minut před koncem mohl šokovat stadion Luigi Ferraris Simac, ten však po rohovém kopu Czvitkovicse selhal. Konečné slovo měl Pazzini, jenže ani jeho zakončení na výsledku 1:0 už nic nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Též si myslím že Sampdoria vyhraje s přehledem

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip- 1

Reagovat
smazaný uživatel

snad neni co resit..tip 1...3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1. poločas 1 - 1,39

Reagovat
REPLIKATOR

Sampdoria vyhraje 3:1 (2x Pazzini, Cassano)

Reagovat
smazaný uživatel

hm nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že jsou doma 3 body. Jen tak dál, Forza Doria, Forza Calcio!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele