základní skupiny - skupina J
16.09.2010 21:05 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Paris Saint-Germain 0:1

Velmi důležité vítězství získali fotbalist PSG v Evropské lize. Venku dokázali skolit asi největšího favorita ze skupiny FC Sevillu 1:0 díky brance Neneho ze 76. minuty. Domácí předvedli svým fanouškům přímo mizerný fotbal a na tuhle ránu nedokázali ve zbývajícím čase odpovědět. Hosté jsou v tabulce druzí, protože Dortmund porazil venku Karpaty Lvov 4:3.

První půle byla hodně vyrovnaná. V prvních minutách bylo o něco lepší španělské mužstvo, pak ale hosté dokázali hru uklidnit a srovnat. Sevilla jakožto domácí celek si toho prostě příliš za prvních pětačtyřicet minut nevytvořila, střela nového obránce Alexise nebo ta od Joseho Carlose či Luise Fabiana nebyly až zas tak nebezpečné, aby skončily za zády gólmana Edela.

Pařížané naopak také dostali pod tlak sevillského strážce svatyně Andrese Palopa. Nene, Chantome a Erdinc, to byli nejnebezpečnější střelci, kteří opravdu hodně prověřili připravenost a schopnosti španělského veterána mezi třemi tyčemi. Kouč Sevilly Antonio Alvarez byl pochopitelně s předvedenou hrou svého mužstva velmi nespokojený, a tak vyčerpal po přestávce hned dvě střídání.

Po hodině hry nadešla ještě třetí změna a právě ta slavila alespoň částečný úspěch. Střídající Perotti totiž vyslal do šance spoluhráče Capela. Ten se ocitl v dobré pozici, zamířil ke vzdálenější tyči, jenže střílel jen mimo. V 64. minutě zase pálil na druhé straně mimo Erdinc a o deset minut později padla jediná branka utkání.

Rychlý protiútok založil Clement, ten šoupnul balón dopředu na Neneho, který našel skulinu a prostřelil brankáře Palopa. Pro Neneho to byla již třetí branka během několika dnů, o víkendu skóroval dvakrát v Ligue 1 proti Arles-Avignon a výrazně tak přispěl výhře 4:0. Ale o španělském fotbale v na druhou stranu hodně, vždyť prošel Mallorcou, Alavesem, Celtou Vigo a Espanyolem.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Mircu5

2:1

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
Murtago

2:3

Reagovat
cresposuper

1-2

Reagovat
onze

ALLEZ PSG ! ! !

Reagovat
Xavi

Ten komentář je naprosto hrozný. Hlavně Táborský, ten něco pil ne? O Seville neví vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

ten neví o nikom nic.toho zvou jenom z kamarádčoftu

Reagovat
$dolar$

Super

Reagovat
onze

SUPER PSG

Reagovat
Xavi

Jinak výkon Sevilly hlavně v druhém poločase fakt hrozný. Nechápu, co si od Alvaréze slibuji, protože to je horší Jimenez.

Sestava dost béčková, ikdyž nás expert Táborský s expertem spolukomentátorem snažili přesvědčit, že to je normální sestava....

Ale poslouchat tu hrůzu, že týmy jako Villarreal, Valencie a Atlético jsou úplně někde jinde, to si ze mě dělají prdel ne? To tam nemůžou dát někoho normálního? Nebo aspoň když jdu něco komentovat, tak si o těch týmech něco zjistím. A i ten jeho způsob komentování, jak se občas zasměje nebo to komentuje, jak kdyby se mu nechtělo, tak skoro zíve... no prostě katastrofa.

Reagovat
MySch017

Vynikajúco, PSG!!!!! výborný výsledok...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele