základní skupiny - skupina L
02.12.2010 19:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Rapid Vídeň - FC Porto 1:3

Fotbalisté vídeňského klubu v tomto utkání neuspěli, když nestačili na v pohodě hrající FC Porto. Na straně hostí exceloval zejména Falcao, který nastřílel hattrick, skvělými výkony ho podpořili Hulk a Joao Moutinho.

Domácí Rapid potřeboval zvítězit, aby si udržel naději na možný postup do další fáze Evropské ligy. První dvacetiminutovka byla ale z obou stran velice opatrná, chybělo rychlejší tempo, přesnější kombinace. Divákům se tohle určitě líbit nemohlo. Poté převzali otěže utkání hosté z Porta, kteří díky svému rychlému přechodu a útočnému duu Falcao-Hulk dělali domácím fotbalistům hodně velké problémy. Právě druhý jmenovaný útočník se několikrát pokusil svými projektily ohrozit gólmana Hedla, který však za svá záda do té doby nic nepustil.

Po půlhodině hry se vpřed pustili i vídeňský klub, ale žádné závažné situace před hostující brankou z toho během pětatřiceti minut nebyly. Pět minut před poločasem už byl Rapid úspěšnější. Drazan svým centrem našel Trimmel a ten z hranice malého vápna otevřel k radosti fandů Rapidu skóre - 1:0.

Radost domácích však moc dlouho nevydržela. Prakticky z další akce totiž skórovalo také Porto. Falcao se s míčem v pokutovém území moc dlouho nerozpakoval a poslal ho za záda domácího brankáře - 1:1. Za stejného stavu šla také obě mužstva do šaten.

Ve druhém poločase byli opět mnohem aktivnějším mužstvem hostující hráči Porta. Na těch bylo vidět, že tohle utkání chtějí za každou cenu vyhrát a obětují tomu opravdu hodně. Již zmiňované útočné duo podporované tvůrcem Joaem Moutinhem dělalo hodně velký rozruch kolem šestnáctky Rapidu.

Navíc během druhého poločasu do hry přišel ještě Belluschi a také on ukazoval, že talent má opravdu hodně velký. Utkání už putovali do poslední fáze, když Porto pořádně udeřilo. Falcao se dostal v malém pokutovém území opět do šance a nezaváhal - 1:2. Domácí se z tohoto momentu nestihli ani oklepat, když o dvě minuty později opět tento hráč završil hattrickem svůj skvělý výkon a vystřílel tak Portu vítězství 1:3.

Autor: Michael Künzel

Komentáře (6)

Přidat komentář
Tomtaf

1:2

Reagovat
FC Porto FC

Porto vám natrhne prdel !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

rapidu uz o nic nejde, 1:3/1:4 a ten fik rapidu bude tiez dost nahodny a namakaju sa neho...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle utkání bych si dal s chutí jako předkrm před Spartou

Reagovat
smazaný uživatel

kedze ani jednemu viacmenej o nic nejde,na pokazenie tiketov 1X

Reagovat
FC Porto FC

Ten trávník

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele