základní skupiny - skupina J
30.09.2010 19:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Karpaty Lvov 2:0

Paris St. Germain i nadále pokračuje ve spanilé jízdě Evropskou ligu. Ve skupině smrti totiž hraje společně s Dortmundem a Sevillou a po dvou kolech se honosí ziskem skvělých šesti bodů. Tentokrát odnesly řádění celku z francouzské metropole Karpaty Lvov, které po úvodním výborném představení s Dortmundem optimální výkon nepodaly.

Vítězové francouzského poháru nastupovali do utkání ve velké pohodě. Po vítězství na horké půdě Sevilly jim povinnost velela v tomto utkání zvítězit. Svůj cíl začali plnit svědomitě už od prvních minut. Hned po několika vteřinách se totiž do míče opřel z velké dálky Jallet a jeho rána zaplula k tyči Tlumakovy branky. Fotbalisté PSG si dnes vybrali střelecký den. O další výstavní gól se totiž na sklonku 20. minuty postaral ranou z pětadvaceti metrů Nene a po zásahu v Seville se tak stává pohárovým střelcem.

Ale ani tento moment s hostujícím celkem příliš neotřásl. Po snížení sahal Kuznětsov a následně také Chudobjak, jenže ani jeden z nich na Beteho nevyzrál. Zřejmě největší možnost ke vstřelení branky ovšem měl Fedeckij, jehož pokus z pětadvaceti metrů musel bravurně vyrazit domácí gólman. PSG si byl vědom přesvědčivého náskoku také ve druhé půli a poklidným výkonem spěl za důležitými body. Karpaty se do výraznější šance za celý poločas dostaly jen jednou. Z levé strany vnikl do šestnáctky Brazilec Avelar, jenže v nadějné pozici branku vůbec netrefil.

Blíže dosažení třetího gólu byli naopak svěřenci trenéra Kombouareho. Velmi dobrou příležitost k tomu měl především turecký legionář Erdinc, nicméně zblízka na brankáře Tlumaka nevyzrál. Poté se k pěkné ráně zpoza pokutového území dostal záložník Clement, ale jeho střele by prospělo, kdyby letěla pár centimetrů níže. Na hřiště se nakonec na posledních dvacet minut přece jenom dostal srbský útočník Mateja Kezman, ovšem nic světoborného kromě žluté karty nepředvedl. Jelikož se stávajícím skóre nepohnul v závěru ani Chantone, skončilo utkání vítězstvím PSG 2:0.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Tomtaf

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tomtaf 29.09.2010 19:04

==========================

je vidět že "rozumiš" fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asskicker

faza 23.09.2010 22:52

======================

ty tiež

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1..Paris doma to musi zvladnout 2:1

Reagovat
onze

ALLEZ PSG ! ! !

Reagovat
REPLIKATOR

Paris SG vyhraje 2:1 (Sessegnon, Erdinc - Miloševič)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele