základní skupiny - skupina J
15.12.2010 21:05 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Karpaty Lvov - Paris Saint-Germain 1:1

Pařížané jeli na Ukrajinu s jasným vědomím - pokud získají alespoň bod, první místo ve skupině jim už nikdo nevezme. Zápas nakonec dělbou bodů skončil, hosty poslal do vedení šest minut před poločasovým hvizdem Luyindula. Francouzi se ale neradovali dlouho, v posledních vteřinách prvního dějství srovnal na konečných 1:1 Fedeckyj.

Zajímavý moment přinesla až sedmnáctá minuta, kdy musel gólman hostů Coupet zasahovat proti střele Avelara a hned vzápětí proti pokusu Kožanova. Pařížané zahrozili až po půlhodině hry, ale rána z dílny Tiéného mířila nad domácí branku. O pár momentů později střílel z dálky Bodmer, ale domácí strážce svatyně Tlumak byl připraven.

Nejdůležitější momenty celého zápasu přišly až těsně před přestávkou. V běžící 39. minutě využil Luyindula nedůrazné domácí obrany a ze šesti metrů dopravil balón do sítě - 0:1. Vedení Francouzů však netrvalo dlouho, ve 45. minutě bylo vyrovnáno. Přímý kop po faulu Clémenta na Turbiče rozehrával Fedeckyj a mířil přesně. Jeho střela z pětadvaceti metrů se zastavila až v síti hostujícího týmu - 1:1.

Stejný hráč zkoušel štěstí i po přestávce, tentokrát však trefil pouze francouzskou zeď.

Domácí byli ve druhém poločase daleko aktivnějším týmem, ale nenašli recept na vstřelení druhé branky. Ta by jim zajistila vůbec první vítězství ve skupině J. Do dobrých šancí se dostali postupně Chudobjak a Baraněc, oba ale vychytal brankář PSG Coupet.

Na druhé straně zahrozil Erding, ale nevyzrál na domácího gólmana. Podobně to však vypadalo i na druhé straně, mezi nepřesné střelce se zapsali Fedeckyj a Avelar a zápas tak skončil nerozhodně 1:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

jste uplny blbci! PSG je uplne nekde jinde jasna vyhra! fekalove ukrajinsky tu vubec nemaji co delat!

Reagovat
cepinzcegamy

sám si blb, bude kosa a proč by se psg mělo vysilovat, když jde o hovno

Reagovat
Langi

0:2

Reagovat
Marv

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

jájájá jsem Ukrajinec a zatímco vaše Sparta hnije v E.l. tak Šachtar hraje mezi 16 nej v Lize mistrů a Dynamo a Metalist už mají zajištěný postup do další časti EL.Lvov je nejslabší ale jen proto,že je ve skupině smrti.Tak si jdi nadávat jinam ty rasisto!

Reagovat
smazaný uživatel

A je 5 v ukrajinský lize

Reagovat
onze

Fandím jednoznačne PSG. Ale chlapi pozor tréner KOMBOUARE, zobral do ĽVOV veľa mladíkov. Doma nechal hráčov, ktorý pravidelne nastupujú v ligue 1 a P.uefa. Vôbec to nebude jednoduché. Myslím, že domáci budú chcieť bodovať. ja budem z remízou spokojný. Tak uvidíme. ALLEZ PSG ! ! !

Reagovat
onze

MERCI PSG ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Karpatyyyyy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele