čtvrtfinále - odvety
14.04.2011 21:05 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

FC Twente - Villarreal CF 1:3

Villarreal neponechal nic náhodě a po pětigólové kanonádě z El Madrigalu porazil Twente i v odvetném utkání na nizozemské půdě. Domácí tým sice začal dobře a držel naději, ve druhé půli ale Žlutá ponorka třemi góly otočila skóre a po hladkém postupu jí v semifinále čeká taktéž rozjeté Porto...

Jak již bylo naznačeno, Twente od prvních minut bušilo do soupeřovy obrany a hostující brankář López se měl co ohánět, zvlášť když tvrdě pálil Bajrami. A byl to právě švédský mladík s balkánskými kořeny, kdo stál na konci povedené akce, která otevřela skóre. Ve 32. minutě prostrčil Janssen patičkou Ruizovi, jenž před prázdnou branku předložil Bajramimu a pro něj už nebylo problém dovézt míč ve skluzu až do branky - 1:0.

Celé Enschede v tu chvíli ožilo a brzy to mohlo být o dva góly, když si Bajrami pohrál hned s několika protihráči a poslal do vápna střílený centr, na který ovšem o chloupek nedosáhli Ruiz s Jankem. Hosté se poprvé osmělili až po změně stran, kdy své kvality předvedl individuální akcí Rossi, zkušeného brankáře Boschkera ale nepřekonal.

Jenže v 58. minutě se Tiendalli nechal předskočil Mubarakem a navíc ho ve vlastním vápně fauloval. Domácí obránce dostal červenou a hosté možnost pokutového kopu, který s přehledem proměnil Rossi - 1:1. Podobný scénář měla také situace z 84. minuty, to se do vápna probil Pérez a byl poslán k zemi Buyssem, načež sám faulovaný zužitkoval i druhou penaltu - 1:2. Kalich hořkosti si však Twente muselo dopít až do dna, když v poslední minutě zakončil brejk střelou pod břevno Cani, čímž uzavřel skóre na konečných 1:3.

Autor: Petr Vaněček / uefa.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4 4-De jong,De jong,De jong,Capdevila vl.-Rosi,Nilmar,Rosi,Rosi

Reagovat
Tomtaf

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

villarreal je musi dat

twente ted moc dobre nehraje

1-4

tip muj

Reagovat
smazaný uživatel

je ale pravda ze Valencia CF - Villarreal 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-0 twente

Reagovat
smazaný uživatel

1-3 villareal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele