základní skupiny - skupina L
30.09.2010 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

CSKA Sofia - FC Porto 0:1

FC Porto i ve svém druhém utkání v rámci skupiny L potvrdilo svoji kvalitu. Tradiční účastník prestižnější Ligy mistrů zvítězil na hřišti CSKA Sofia 1:0 a zůstává bez ztráty bodu, zatímco bulharský vicemistr zatím na svoji první kořist čeká.

Domácím se proti soupeřům z Portugalska tradičně nedaří, nevyhráli proti nim žádné z předchozích šesti zápasů a ani dnes to od začátku nevypadalo, že by Bulhaři měli tuto bilanci změnit. Aktuální lídr portugalské ligy začal dobře a po čtvrthodině hry šel do vedení, když Hulk předvedl parádní akci a oslovil svého útočného parťáka Falcaa, který už neměl problém s překonáním M’Bohliho - 0:1.

Zvlášť Hulk byl hodně aktivní a domácí defenziva si s ním často nevěděla rady. Když už nic jiného nepomohlo, tak musela zasáhnout poslední instance v podobě M’Bohliho, který do poločasu zneškodnil i další šanci Falcaa a Belluschiho ránu z dálky.

Po obrátce se o slovo přihlásili i hráči CSKA a hosté měli štěstí, když po centru Grilla mířil Michel mimo prostor tří tyčí. Portští si mohli zoufat, že v prvním poločase neproměnili vícero šancí, ušetřili by si totiž spoustu nervů. Dvakrát v dalším průběhu hry hlavičkoval sofijský útočník Sheridan, ovšem ani on nedokázal branku trefit a hosté si tak tři body přece jen odvezli.

Autor: Petr Vaněček / uefa.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Portu šňůra neskončí

Reagovat
smazaný uživatel

Porto je preceneno s tim kursem ale i tak si myslim ze by meli vyhrat..tip 2..0:1,1:2

Reagovat
miguel bain

0:3 (Falcao, Falcao, Hulk)

Reagovat
REPLIKATOR

Porto vyhraje 1:2 (Sheridan - Falcao, Hulk)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele