1/16 finále - 1. zápasy
18.02.2010 19:00 CET
3 : 2
(0:2)

Reportáž

Standard Lutych - Red Bull Salzburg 3:2

Neuvěřitelný obrat předvedli svým příznivcům fotbalisté Standardu Lutych. Ti totiž prohrávali už rozdílem dvou branek a jejich osud se zdál být zpečetěn. Třemi góly však domácí oživili své postupové naděje.

Hrdinou první půle nebyl nikdo jiný než vytáhlý útočník Marc Janko. Ten se už ve čtvrté minutě dokázal prodrat k centru Ulmera a pohodlně poslal úřadující rakouské mistry do vedení. Hosté vývoj zápasu měli plně pod kontrolou, gólovou střelu Tchoyie zablokoval včasným zákrokem obránce Pocognoli.

Prvních dvacet minut bylo v podání Standardu hrozných. Až po tomto časovém úseku se domácí přeci jen vzpamatovali. Jovanovic ale svou ranou ohrozil spíše diváky na tribunách, záhy se neujala ani hlavička Nicaiseho. Vyrovnat mohl De Camargo, Gustafsson ovšem předvedl výtečný zákrok. V samotném závěru ovšem podruhé udeřili hosté. Švento efektně vysunul Janka a ten přízemní ranou vyzrál na Bolata i tentokrát.

Druhá půle nicméně byla v podání Lutychu výborná. Janko sice ještě zkraje půle orazítkoval břevno, poté si hřiště pronajali pouze domácí. Schiemer nejprve ve vápně stáhl Mboukaniho a z penalty Witsel snížil na 1:2. Vyrovnání se Lutych dočkal v 80. minutě. Camargo napřáhl z velké dálky a jeho utěšený pokus Gustafssona překvapil. Úžasný comeback byl dovršen o dvě minuty později, kdy si na Jovanovicův centr naběhl Witsel a stanovil konečné skóre na 3:2.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

to bude 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele