základní skupiny - skupina G
22.10.2009 19:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

SS Lazio - Villarreal CF 2:1

Až druhá minuta nastavení rozhodla o vítězství domácího Lazia 2:1 nad Villarrealem. Dlouho to vypadalo, že si oba soupeři připíší bod za remízu 1:1, která svítila na tabuli už na konci první půle. Navíc od 68. minuty bylo Lazio oslabeno o vyloučeného Matuzalema. Přesto se v závěru utkání prosadil střídající Rocchi a pomohl Laziu upevnit si druhou příčku tabulky skupiny G.

Villarreal byl v úvodní pětačtyřicetiminutovce lepším týmem, přesto inkasoval jako první. Ve 20. minutě se Cruz elegantně zbavil hostujícího obránce a přihrávkou vybídl ke skórování Zárateho. Ten jeho nabídku využil a tváří v tvář překonal vybíhajícího gólmana Lópeze. Hosté se však nevzdávali a pět minut před poločasovým hvizdem dokázali zásluhou Egurena vyrovnat. 28letý záložník si naskočil na centr Capdevily a přesnou hlavičkou k tyči stanovil skóre po polovině zápasu na 1:1.

Druhý poločas to naopak byli domácí, kdo diktoval tempo hry. Lazio ale zpomalilo sporné vyloučení Matuzalema dvacet minut před koncem střetnutí. Ke konci utkání ale zase domácí výběr pomalu začínal nabírat dech, o čemž svědčí šance Kolarova a Zárateho, které však zůstaly nevyužity. Už se zdálo, že zápas skončí dělbou bodů, v tom se ale v druhé minutě nastavení do přihrávky Kolarova skluzem položil střídající Rocchi a vystřelil domácím tři body.

Krize španělského celku tak pokračuje i nadále. Po čtvrteční porážce se tlak na hlavního kouče Valverdeho díky sérii nepříznivých výsledků ještě zvýšil.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neprohra Villarealu.

Reagovat
smazaný uživatel

jedině s tebou souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

SS Lazio vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio smete ty kasparky z Villarealu 4-1

Reagovat
smazaný uživatel

pište vysledky napr 1:1 atd

Reagovat
smazaný uživatel

myslím 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

komu říkáš kašpare asi nerozumíš fotbalu sice se jim nedaří ale to neznamená že musejí prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Rikam jim tak protoze valeni po zemi jje pro Spanelskej a Portugalskej fotbal nejoblibenejsi disciplina na Barandove by z nich meli radost

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš,ty si dobrej,a jako Italskej fotbal je svatej jak papež asi ne?Kluci Italský maj na Hollywood!!!,jak tohle můžeš vůbec napsat na adresu Villarrealu s LAZIEM? :

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto byly slušný nervy hrál jsem to 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele