základní skupiny - skupina J
22.10.2009 19:00 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Šachtar Doněck - Toulouse FC 4:0

Šachtar pokračuje ve skvělých výkonech na evropské scéně. Ve čtvrtek večer jednoznačně smetl francouzské Toulouse 4:0 a bez ztráty jediného bodu kraluje skupině J Evropské ligy. Mezi střelce se zapsal i český reprezentant Tomáš Hübschman, který na konci prvního dějství zvyšoval už na rozdíl tří branek.

Utkání začalo zostra, už v osmé minutě se kopala penalta. Congré ve vápně fauloval jednoho z domácích hráčů a sudí ukázal na značku pokutového kopu. K jeho exekuci se postavil Fernandinho a bez problémů poslal Doněck do vedení. Ve 24. minutě to už bylo o dva góly, Jadson přihrál před pokutové území Adrianovi, který udělal kličku gólmanovi hostů Pelému a přes dva dobíhající obránce dopravil míč do sítě - 2:0. Zdecimovaným Francouzům zasadil třetí ránu Tomáš Hübschman, který těsně před gólmanem tečoval dalekonosnou ránu z kopačky Rata.

Ani druhý poločas ale výraznou změnu nepřinesl, na hřišti dominoval pouze jediný tým - Šachtar Doněck. Toulouse domácí svatyni téměř neohrozilo, za celý zápas mířila na branku Pjatova jediná střela. Naopak Šachtar byl při chuti a po hodině hry přidal i čtvrtý přesný zásah a zároveň nejhezčí gól zápasu. Willian našel před brankou Adriana, který efektivní patičkou překonal nešťastného Pelého v brance Toulouse a navíc vstřelil svůj druhý gól v utkání - 4:0.

Postup domácích do další fáze se zdá jen jako formalita, Šachtar má už pětibodový náskok před svými pronásledovateli - Bruggami a právě Toulouse. Obě mužstva mají čtyři body, poslední Partizan Bělehrad zatím body nezískal.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tradiční skoré v letošní sezoně Šachtara 4:1 a tradice se mají dodržovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas tak nejak to bude

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to bude jasná jedna,,,Šachtar bych nepodcenoval ani nahodou,,,

Reagovat
smazaný uživatel

šachtar hral nadherně ale Toulouse ubohost a trapnej fodbal

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby Šachtar nepovolil bylo by to 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby Šachtar nepovolil bylo by to 5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele