1/16 finále - odvety
25.02.2010 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Red Bull Salzburg - Standard Lutych 0:0

Suverén skupinové fáze Salzburg si sice z Belgie přivezl slušnou výchozí pozici, na dvě vstřelené branky na hřišti soupeře však doma navázat nedokázal, a tak se z postupu do dalších bojů raduje Standard Lutych.

Red Bull začal velkým náporem, úvodní pokus vystřelený kopačkou elitního střelce Janka ale neznamenal pro hostujícího brankáře Borata nic neřešitelného. Domácí tým tlačil, hosté se spoléhali na brejky a pevnou defenzivu. Prolomit jí se pokoušel mimo jiné také Švento, jeho střelu na přední tyč ale lapil jistý Bolat.

Další příležitost měl opět Janko, jeho hlavička stejně jako druhý zajímavý pokus Šventa ale úspěchem neskončila. Hosté se dostali ke slovu ke konci poločasu, domácího brankáře Gustafssona nejprve vystrašil svým přímým kopem Jovanović. Ještě do přestávky pak mohl poslat Standard do vedení Mbokani, po jeho hlavičce mohli domácí příznivci děkovat dobře postaveným tyčím.

Po obrátce se do role aktivnějšího týmu dosadili znovu domácí Býci, leč defenziva belgického mistra byla pevná jako skála a dá se říci, že v průběhu celé druhé půle byla nalomena pouze v jednom případě. Po hodině hry nacentroval domácí Sekagya a jeho stočený pozdrav nakonec nadělal Bolatovi velké potíže. Brankou ale neskočil stejně jako všechny ostatní akce zápasu, a tak se po celkovém skóre 3:2 na souboj s Panathinaikosem může těšit Standard.

Autor: Petr Vaněček / uefa.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Simik22

Škoda, red bulls

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele