1/16 finále - 1. zápasy
18.02.2010 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Werder může litovat neproměněných šancí, Twente vyhrálo 1:0

Twente dnes porazilo nejtěsnějším možným rozdílem německý Werder a do Brém pojede s menší výhodou. Situace je však stále otevřená, když hosté dnes prokázali, že své kvality mají.

Domácí museli v úvodních minutách přečkat střeleckou smršť soupeře. Jako první pálil dvakrát dělostřelec Naldo, ale Boschker odolával. Další střelecký pokus si připsal Mesut Özil. Twente se na dostřel branky nedostalo dříve než ve 25. minutě, to musel Tim Wiese likvidovat trestný kop Janssena. Werder i nadále zlobil, po půlhodině hry si musel další povedené zákroky připsat proti Pizarrovi Boschker.

Proto tak bylo trochu překvapivé, když se Twente proti běhu hry ujalo ve 39. minutě vedení. Bryan Ruiz poslal míč na rozběhnutého Janssena, který nechytatelnou ranou otevřel skóre. Vzápětí ale opět převzala taktiku brémská ofenzíva a poločas končil v její režii. Naldův trestňák skončil nad břevnem.

Twente zůstalo tím druhým týmem i v úvodu druhého poločasu, nebezpečnou střelu Miemeyera kryl Boschker. Janssen na druhé straně odpověděl podobným pokusem, ale ani Wiese neměl problém. Poté začalo konečně trochu tlačit i Twente, Perezův trestný kop prosvištěl kolem břevna. Werderu pomalu docházel čas, ale ani to nepopohnalo k Pizarra k lepšímu zakončení, ani tentokrát neuspěl. V samotném závěru nakonec mohlo Twente nevyužité šance soupeře potrestat, ale zklamali Ruiz i N'Kufo a zápas skončil 1:0.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

X2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele