osmifinále - odvety
13.03.2008 20:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

McGregor vychytal Rangers postup

Brémy sice na domácím hřišti porazily Rangers 1:0, po prohře 0:2 v Glasgow ale do čtvrfinále poháru UEFA postupuje skotský tým.

Werder měl samotné utkání pod kontrolou po celý jeho průběh, o čem mimojiné svědčí i poměr střel 35:4. Domácí se do vedení dostali po hodině hry zásluhou Diega, ale druhou branku, která by znamenala prodloužení, už přidat nedokázali.

První šanci utkání měli ve čtvrté minutě pochopitelně domácí, po hlavičce Mertesackera chyběly Rosenbergovi jen centimetry. Dále to zkoušeli Boenisch a Almeida, jejich pokusy ale cíl nenašly. V devatenácté minutě našel Diego Borowskiho, jeho střela z voleje ale šla nad branku McGregora. I nadále tlačil Werder, střely Rosenberga a Jensena z podobné pozice vykryl McGregor a Almeida hlavičkoval nad. Jedinou příležitost hostí měl McCulloch, Wiese však s jeho pokusem neměl sebemenší problém.

Po přestávce dobývání hostující branky pokračovalo. Jensenovu bombu z dálky s obtížemi vyrazil McGregor, v 58. minutě se však už Brémy vytoužené první branky dočkaly. Po hlavičkovém souboji v pokutovém území se míč odrazil za vápno k Diegovi, brazilský špílmachr si přehodil míč na levačku a přesnou přízemní střelou otevřel skóre. Největší šanci na srovnání celkového stavu měl Werder pět minut před koncem. Boenisch zleva nacentroval, překvapený Rosenberg stačil míč přiťuknout úplně volnému Sanogovi, jeho tutovku z bezprostřední blízkosti ale fantasticky vytěsnil na břevno McGregor. Ten se poté ještě zapotil při Naldově dalekonosné ráně, druhý gól však již neinkasoval a mohl se společně se svými spoluhráči radovat z postupu.

Autor: Petr Vaněček / uefa.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Werder Brémy je v nezáviděnihodné situaci. Na Rangers vyrukují s ofenzivní smrští, Rangers se to budou snažit uhrát podobně jako v minulém kole v Aténách. Maximální defenzívá a spoléhání na brejky, vsítit aspoň 1 gól. Postup rozhodně přeji Rangers a budu jim držet palce ! Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Postup - Rangers FC

Reagovat
smazaný uživatel

Postup Werder, skóre zápasu 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi postup Rangers vynesl 1600,-

Reagovat
smazaný uživatel

Werder sice slaví vítězství, ale postpuje Rangers !!! Dopadlo to nakonec dobře. Rangers mě letos celkem mile překvapuje, uvidíme jak si povede dál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele