základní skupiny - skupina G, 3. kolo
29.11.2007 20:45 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Getafe CF - Hapoel Tel-Aviv 1:2

Getafe doma překvapivě podlehlo Hapoelu Tel-Aviv, když už brzy prohrávalo o dvě branky. Hosté ve skupinové fázi Poháru UEFA vyhráli letos poprvé.

Domácí fanoušky zchladil už v páté minutě Badir, který usměrnil přesně k tyči Bondarvův pas z pravé strany. Getafe sice poté kontrolovalo hru, jenže šance si nevytvářelo. Z uctivé vzdálenosti zkoušeli štěstí Casquero a Granero. Hosté se spoléhali na rychlé brejky a po jednom z nich měli výhodu přímého kopu. K němu se postavil Diego a precizní střelou zdvojnásobil vedení Hapoelu.

Do druhého poločasu vyběhlo Getafe s cílem zvrátit nepříznivý průběh zápasu. Domácí byli hodně aktivní, jenže zahazovali střelecké příležitosti. Braulio, Hernández i Albín nepřesně zakončovali a drželi tak Hapoel stále v dvoubrankové výhodě. Třetí branku málem přidal Fábio, ale tváří v tvář Ustarimu neuspěl. Až v první minutě nastavení zaznamenali domácí čestný úspěch, když Hernández proměnil pokutový kop.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Getafe je jasný favorit. Tip 4:1.

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda koukám !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele