1/16 finále - 1. zápasy
14.02.2008 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Bolton Wanderers - Atlético Madrid 1:0

Bolton dal zapomenout na nevydařená vystoupení v rámci Premier League a dokázal porazit Atletiko Madrid. Jedinou branku utkání dal El-Hadji Diouf.

Ústřední postavou Wanderers byl Taylor, přes něhož šla většina akcí domácího týmu. Jeho pokus z první minuty zneškodnil Abbiati a italský brankář z jejich souboje vyšel vítězně i o tři minuty později, když Taylorův pokus vytáhl na tyč. V desáté minutě pálil Taylor pro změnu nad, na druhé straně zahrával Reyes trestný kop a po hlavičce Lopeze se vyznamenal Jaaskelainen.

V 17. minutě se Abbiati znovu zapotil při likvidaci dalšího pokusu Taylora, ve 23. minutě hlavičkoval těsně vedle Davies. V podobných místech skončila i rána Simaa, který tak neúspěšně zakončil rychlý brejk. Tečku za první půlí pak udělala obehraná dvojice - střílel Taylor a zasahoval Abbiati.

Druhou část hry svými střelami otevřeli Taylor a Guthrie, za atletiko zahrozil Forlan a po jeho zakončení se v 54. minutě vlnila boční síť. Atletiko se začalo více tlačit do útoku, po neproměněné příležitosti Maxiho ovšem dostalo dvě rány v průběhu jedné minuty. Sergio Aguero původně neměl hrát vůbec, trenér Aguirre ho ovšem nakonec poslal na hřiště v 59. minutě a tohoto tahu jistě hodně litoval. V 73. minutě totiž mladý Argentinec plivl na Taylora a dostal červenou kartu. Bolton svou početní převahu rychle zužitkoval. Již o minutu později se po spolupráci se Steliosem a Taylorem trefil Diouf a dal svou již pátou branku v sezoně - 1:0.

Wanderers si svůj jednobrankový náskok již bez větších problémů pohlídali, Atletiko tak v domácí odvetě bude muset zvítězit.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Los nám přisoudil celkem přijatelného soupeře. Bolton letos neoslňuje, navíc má momentálně abstinenční postAnelkovské období. To by nám mělo vyhovovat. Věřím, že se nakonec, přes vzájemné oťukávání, prosadí naše ofenzivní vozba, hl. Diego Forlán !!! Úspěch v letošním ročníku Poháru UEFA je pro nás obrovsky důležitý !!! Tip 1:2. ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pozor.bolton se zvedá. o víkendu byl proti portsmouthu lepší a haluzově prohrál.atletico postoupí,ale až po domácí výhře.bolton podcení 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Přesný tip !

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético posere co se dá, fakt že jo

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš být konkrétnější?

Reagovat
smazaný uživatel

Také by mne zajímalo, jak by jsi to sofistikovaně rozvedl ???

Reagovat
smazaný uživatel

No klucí nic moc, výsledek do odvety nepříjemný, v případě inkasovaného gólu bychom měli velké problémy.

Navíc zase Kun , to už je několikáté zbytečné vyloučení v téhle sezoně, ještě k tomu za plivnutí... bude si to muset srovnat v hlavě, chlapec...

Reagovat
smazaný uživatel

No žádná sláva to teda nebyla !!! Hoši mne trochu zklamali, ale do odvety jim věřím ! Musíme Bolton smést, nepostoupit by tedy byla ostuda. A velice zbytečná ČK !!! ATLÉTICO !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele