základní skupiny - skupina A, 2. kolo
08.11.2007 16:30 CET
2 : 3
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

AE Larisa - Zenit Petrohrad 2:3

Zenit Petrohrad, který se v neděli může stát znovu po třiadvaceti letech ruským mistrem, zvítězil v zápase skupiny A Poháru UEFA na hřišti řecké Larissy 3:2. Po dvou utkáních tak zůstává se čtyřmi body neporažen, naopak AEL Larissa je po dvou porážkách bez bodu a postup je jí už teď na hony vzdálený.

Larissa zahájila utkání svižně a během první půle měli domácí Cleyton, Galitsios, Bakayoko a Dabizas možnost otevřít skóre. Nestalo se tak a udeřilo na druhé straně. Petrohradský Pogrebnjak oslavil své dnešní čtyřiadvacáté narozeniny ve velkém stylu – skvělou střelou z voleje, kterou poslal Zenit šest minut před přestávkou do vedení.

Druhá půle začala podobně, jako ta první skončila. Pogrebnjak ale odmítl dvougólové vedení, jeho střelu zblízka vyškrábl mimo branku domácí brankář Kotsolis. Zenit poté trochu povolil a Larissa vycítila šanci. Střela Bakayoka se sice ještě neujala, ale v 58. minutě se Larissa dočkala, po rohu Fotakise se trefil Alexandrou. O další čtyři minuty později už řecký tým vedl, kdy svěle hrající Fotakis poslal z deseti metrů míč za Čontofalského záda. Pojistku pak mohl přidat Bakayoko, ale střílel vedle a v 70. minutě to Larissu začalo mrzet. Střídající Dominguez totiž našel v pokutové území Zyrjanova a ten vyrovnal. Rozhodnutí s sebou nakonec přinesla 78. minuta. Znovu Dominguez vyzval tentokrát turka Tekkeho, který střelou zblízka rozhodl o vítězství Zenitu.

Autor: Petr Vaněček / uefa.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*bary72

Další zápas, který je může dopadnout úplně jinak, než se předpokládá. Tip 1:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele