základní skupiny - skupina A, 3. kolo
24.11.2005 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Monaco - Hamburger SV 2:0

První tři body si do tabulky skupiny A připsalo Monako, a to v utkání s nejsilnějším protivníkem, německým Hamburkem, který už měl na svém kontě dvě vítězství. Proti sobě nastoupili dva čeští reprezentanti - Plašil a Jarolím.

První střelu zápasu si na své konto připsal domácí Sorlin, po něm to v deváté minutě zkoušel i Jaroslav Plašil, oba však své pokusy zdálky nenamířili mezi tyče. Domácí gólman Warmuz se poprvé zapotil ve 33. minutě, kdy jej přímým kopem prověřil David Jarolím. Mírnou převahu však měli domácí a tři minuty před přestávkou se dostali do vedení. Po Merienově přihrávce pálil Emmanuel Adebayor a nemýlil se - 1:0.

Reprezentant Toga byl aktivní i po přestávce, s jeho další střelou si už Wachter poradil. Hamburk mohl vyrovnat v 76. minutě Boulahrouzem, jeho střela však byla zblokována. Obránce Khalid Boulahrouz se nakonec zapsal do statistik zápasu, i když určitě ne tak, jak si představoval. V nastavení totiž nepěkně fauloval gólmana Warmuze, za což byl odměněn rovnou červenou kartou. Monako početní výhodu ještě zužitkovalo, pojistku přidal z malého vápna Olivier Veigneau.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele