Spekulace skončily, Walcott podepsal v Arsenalu novou smlouvu

18.01.2013, 16:46
Aktuality
Theo Walcott udělal tlustou čáru za spekulacemi ohledně své budoucnosti. 23letý anglický reprezentant je jednou z důležitých postav Arsenalu a hodně dlouho se spekulovalo o jeho možném odchodu z londýnského klubu. Důvodem byla končící smlouva, která ovšem nyní byla prodloužena do června 2016...

"Všichni jsme nadšení z toho, že Theo podepsal novou smlouvu. Přišel k nám ve svých šestnácti letech, od té doby udělal velký výkonnostní skok a stal se důležitým hráčem Arsenalu i anglické reprezentace," řekl v rozhovoru pro stránky klubu manažer Arséne Wenger.

Arsenal koupil Walcotta v lednu roku 2006 ze Southamptonu a hráč si na své konto za londýnský tým připsal 244 startů, v nichž dal 56 branek. Letos se zatím trefil ve všech soutěžích čtrnáctkrát.

"Mám velkou radost. Děkuji všem za jejich podporu, zvláště pak manažerovi a fanouškům. Od začátku pro mě bylo setrvání prioritou a jsem rád, že jsme se dohodli. Nyní je nejdůležitější zhodnotit potenciál týmu a vyhrávat trofeje," říká Walcott, který si týdně přijde na sto tisíc liber.

Autor: Tomáš Pavlík / arsenal.com

Komentáře (640)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele