Van Gaal chce s Manchesterem United vyhrát Premier League

15.09.2014, 10:36
Aktuality
Louis van Gaal konečně dokázal s Manchesterem United zabrat a proti Queen's Park Rangers si připsal vůbec premiérové ligové vítězství na lavičce Rudých ďáblů. Nyní už se nizozemský manažer kouká dopředu a rád by s tradičním celkem opět vyhrál ligový titul...

ManUtd má za sebou hodně nepovedenou sezónu, ve které se mu pod vedením Davida Moyese, jenž měl za sebou úspěšné působení na lavičce Evertonu, nedařilo a nakonec zakončil sezónu až na sedmé příčce, čímž se vyloučil z dalšího ročníku evropských pohárových soutěží.

Vrátit Rudým ďáblům zašlou slávu má Louis van Gaal, který má za sebou hned několik velmi povedených angažmá, včetně toho posledního u kormidla holandské reprezentace. Začátek na lavičce United se mu však nepodařil, když ze tří utkání vybojoval pouhé dva body.

Nakonec se však fanoušci ManUtd dočkali, jejich oblíbenci roznesli Queen's Park Rangers a zapsali si premiérové vítězství této sezóny. "Výsledek je fantastický, ale můžeme hrát ještě mnohem lépe," uvedl po vítězném zápase van Gaal. "Chci s United vyhrát Premier League. Pokud se to nepodaří tuto sezónu, tak druhou nebo třetí," stanovil si jasný cíl protřelý manažer.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (675)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele