Tuchel se obávat nemusí. Generální manažer Bayernu Dreesen mu nadále věří

19.02., 08:55
Aktuality
Thomas Tuchel (© AFP)

Trenér Bayernu Mnichov Thomas Tuchel (50) zůstane ve funkci i pro příští bundesligový zápas, a to i přes nedělní šokující prohru 2:3 v Bochumi. Jeho setrvání potvrdil i přes třetí porážku v řadě (napříč soutěžemi) generální manažer klubu Jan-Christian Dreesen (56).

"Samozřejmě," odpověděl Dreesen novinářům na otázku, zda Tuchel povede tým i v příštím sobotním utkání proti Lipsku. "Nejsem příznivcem monstrózních prohlášení na podporu trenéra," navázal.

"Obvykle se po týdnu vyčerpají. Ale současná budoucnost trenéra není otázkou, kterou bychom řešili. Musíme se soustředit na další zápasy," zdůraznil.

V neděli večer mělo podle informací renomovaného novináře Fabrizia Romana vedení klubu Tuchelovu pozici interně probírat. Resumé je zřejmé: Bayern aktuálně na trhu nevidí adekvátní náhradu a se současným koučem tak chce dokončit probíhající sezonu - to ostatně potvrdil i německý deník Bild.

"Cítím podporu, znám můj vztah s generálním ředitelem i naši společnou práci. On ví, jak mi tahle situace vadí a co pro to děláme," věří Tuchel.

Bavoři vypadli z domácího poháru, v lize jsou druzí, ale na první místo ztrácejí už osm bodů, a pozitivně nevstoupili ani do středeční osmifinálové odvety Ligy mistrů, když v Římě prohráli 0:1 s Laziem.

Statistiky utkání. (©Opta by Stats Perform)

Proti Bochumi šli do vedení, ale v závěru prvního poločasu dvakrát inkasovali poté, co zápas přerušili fanoušci, kteří na hřiště házeli tenisové míčky na protest proti plánovaným zahraničním investicím v Bundeslize. "Přerušení nás vyvedlo z rytmu. Dnes to bylo vítězství mentality, ne kvality," řekl Dreesen.

Pro záložníka Leona Goretzku je průběh aktuální sezony jako špatný film. "Připadá mi to jako horor, který nekončí. Všechno jde momentálně proti nám. Zase si tu můžeme sednout a říct, že jsme začali dobře. Ale teď si připadáte hloupě, když se omezíte jen na půl hodiny (zápasu). Nakonec jsme zkusili všechno, takže nám nemůžete nic vyčítat," řekl reprezentant Německa.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz / Reuters

Komentáře (119)

Přidat komentář
Hachim Mastour

Za prehru môže v prvom rade to, že Kane neprihral Mullerovi a zajebal totálnu tutovku a bezprecedentné prerušenie hry

Reagovat
St. Pauli

Tuchel se obavat nemusi? Ale Bayern by se obavat mel.

Reagovat
janinho

mas nejaky link?

Reagovat
Seydou Doumbia
Reagovat
janinho

dik. kks, tak toto Harry velmi slusne dojebal. za akeho stavu to bolo?

Reagovat
vladino10

Tuším 1:0 pre bayern

Reagovat
janinho

uz som cital ze tuchel si nebral servitku a toto na tlacovke dal ako zlomovy moment. co sa asi ani nemyli, ale vztah s harrym mu to asi nezlepsi.

luto mi ho je, lebo fakt na jesen ich tahal a casto vraj tie zapasy rozhodoval on sam a hra nebola az taka dobra ako by napovedala tabulka a teraz si to zlizne on jak terc vsetkych memeciek a vtipov. ale samozrejme henta situacia to bolo na facku. keby bol v pohode tak by brankarovi zamotal nohy tak ze by skoncil na chirurgii a potom lavou ritou zavesil anglicak. prajem jemu ale tomu xabimu asi este viac. to je neskutocne co tam on dokazal. dneska som pisal kamaratovi co fandi LFC ze ak jeho teraz neziskaju od dalsej sezony tak to ich vedenie sa moze dat pojebat. xabi bude medzi trenermi absolutna topka, o tom absolutne nepochybujem.

Reagovat
Hachim Mastour

ak ho nezískajú, tak môžu získať tuchela čo je tiež špičkový tréner. ale on potrebuje si dať sezónu pauzu

Reagovat
Seydou Doumbia

Tyšl je trenér ideální do MU

Reagovat
Hachim Mastour

už prestaň s tým tyšlom

Reagovat
Seydou Doumbia

přesanu rád až ho vyhodí a nebudu ho mít furt na očích

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Neutron

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Bayern +

Veď je to tragéd úrovne Di Mattea preboha

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak snad to zkušený Kejn přežije trochu kritiky a jestli má sebereflexi tak sám ví že to posral. Snad nebude jako typická fotbalová primadona uražený a pochopí to, jinak by se pomalu nemohl nikdo nikdy kritizovat.

Reagovat
kilobyte

Asi ví, že titul už je v prdeli, tak jede aspoň na krále střelců.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nebo chce jen konec trenéra, což je vlastně přirozený stav.

Reagovat
Mastný Chobot

Ta Musialova prihravka, to je porno

Reagovat
Seydou Doumbia

škoda že svou genialitu neukazuje častěji no

Reagovat
Rudnevs

čo bolo na tom prerušení hry bezprecedentné?

Reagovat
db18

Reagovat
Talker

Jako vinit útočníka, že dal jen jeden gol a neproměnil šanci, přičemž tým dostal 3 goly a jeden hráč zavinil penaltu a oslabení.

Reagovat
Hachim Mastour

"Je to trochu jako Murphyho zákon. Všechno, co se mohlo pokazit, se pokazilo," řekl Thomas Tuchel pro televizi DAZN po porážce Bayernu 2:3 v Bochumi. "V tuto chvíli to nevypadá reálně, ale v minulé sezoně jsme v to věřili až do konce a nakonec jsme vyhráli," dodal ohledně šancí na zisk titulu

Reagovat
Talker

Ono je fakt, že Tuchelův styl fotbalu je věřit a doufat, že to nějak dopadne.

Reagovat
Tominko

Mne to zatiaľ príde že čakajú čo bude v ďalších zápasoch. Či sa hra zlepší alebo nie a po sezóne pôjde preč. A tiež mi to celé príde tak že vedenie nechce ešte viac dohúkať ten manšaft. Ale jednoducho tam Tuchel nesedí, Bayern potrebuje trénera ktorý prinesie niečo nové, niečo čo ešte súperi neprečítali.

Reagovat
db18

Hra se nezlepší, ta jde od nástupu TT čím dál tím víc do kopru...

Reagovat
Tominko

Nie tak celkom, v jesennej časti sa na to dalo pozerať. Až na zápas s Lipskom v úvode a proti Frankfurtu v decembri to bolo dobré. Aspoň teda ja som po Super Cup očakával tragédiu celú jeseň. A od Brém je to des.

Reagovat
Gerd 13

Když sleduji hru Bayernu, shrnul bych to do jednoho slova - bezradnost... Sezóna je v p.....

Reagovat
Kucka

Jasný EF polibek smrti, ale škoda, ještě mohl pár kol vydržet a poztrácet nějaké body.

Reagovat
vladino10

Lenže toto je už druhý polibek... prvý tu nájdeš spred týždňa +- a prežil ho

Reagovat
Rudnevs

Tento clanok tu bude kazdy tyzden kym ho nevyhodia

Reagovat
verv

Reagovat
Nuno čomes

To je borec, ani polibek EF zde nefunguje.

Reagovat
ratusek

Další polibek smrti? To už je líbačka. Tak snad nebude třetí, kdo ví, kde by to skončilo

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
celeb

EF fajka smrti? Netucheem.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
$dolar$

Reagovat
vceradnesazitra

Dokud neprodají Kejna, tak nic nevyhrají.

Reagovat
Greaber

Ten musí mít hroznou depku. Šel do Bayernu, jako že to bude tutovka a poháry se budou jenom sypat a ono nic.

Reagovat
Rudnevs

Urcite to je teraz na psychiku tazke, ale nemoze proste v lete spravit to, ze odide spät do Spurs alebo do nejakej inej prdele v PL, pretoze Bayern buduci rok tie trofeje ziska tak ci tak.

Reagovat
janinho

ja sa bojim toho zaujmu chelsea. ti nebudu mat problem zaplatit co by bayern pytal a kym tam je pocche tak moze harrymu zamotat hlavu. ja by som ho okamzite bral spat do spurs. keby mal ange v utoku harryho tak by to bola bomba.

Reagovat
Rudnevs

Pokial sa teraz v lete vrati do Chelsea alebo Spurs, bude bez trofeje celu karieru. Nech este rok vydrzi.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Bayern +

Rok? Ten u nás dohrá kariéru.

Reagovat
Greaber

Slepice jsou jeho život, u něj si neumím představit, že by šel zrovna do Chelsea, i když teda bral bych ho k nám hned všema deseti.

Reagovat
janinho

jedine skrz toho Poccheho. ak Pocche skonci, tak podla mna do Chelsea nepojde ani nahodou. mne sa Ange velmi paci a myslim si, ze keby mal v utoku Harryho tak by sme nejaku trofej urcite vyhrali. Akurat by bol problem kolko by po roku za neho Bayern chcel co by bol Levy ochotny zaplatit.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nemyslím si že by se Kejn chtěl do Spurs vrátit. A moc ani nemá důvod odcházet z lepšího týmu po 1 blbé sezoně.

Reagovat
janinho

No ak by sa ten tim pod Angem ukazal ako tim ktory je schopny bojovat o trofeje tak si myslim ze sa to vylucit neda. Jasne ze za predpokladu ze by v Bayerne bola na <> atmosfera a davalo by sa to za vinu hlavne Harrymu. A ten strelecky rekord Shearera urcite nie je Harrymu volny, to su cisla ktore tazko niekto niekedy prekona. Jedine ze by ten Haaland ostal v City 8+ sezon. Pokial ho z Bayernu budu chciet vystvat tak vela destinacii sa asi neponuka, akurat ten jeho vecny prestup do MU.

Reagovat
Seydou Doumbia

Podle mě se to moc nafukuje, v létě poletí trenér a Kejn tam začne sbírat trofeje a bude základním stavebním kamenem celého týmu. Když už po 150 letech ze Spurs odešel tak nečekám že rychle zdrhne z Bayernu. Rekord podle mě překoná jen nějaký další Runi nebo Kejn, tzv domácí hráč, Hollander tam tak dlouho nevydrží ani nevěřím žádnému dalšímu cizinci.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vladino10

Nemyslím si ze to ktokoľvek dáva za vinu harrymu. Ti múdrejší vidia systémový problém a ti jednoduchší majú Upamecana.

Reagovat
Neutron

Prestup do United uz teraz zmysel velmi nedava, ocakavam, ze dohra karieru v Mnichove. Tuchel toto ustoji maximalne do konca sezony, potom pojde.

Reagovat
janinho

ja dufam, ze ostane este 1-2 roky v Bayerne, vyhra tam nejake trofeje a vrati sa do Spurs. on ma stale len 30 rokov, takze keby este potiahol zo 3 sezony v Thame aj keby len ako striedajuci hrac, tak tych 47 golov by nemusela byt taka nedosiahnutelna meta. ked Vardy s jeho zivotospravou vedel davat goly aj v 35/36, tak taky profik ako Kane by to dal s prstom v riti

Reagovat
Neutron

noo, to by boli 3 sezony, kde by v kazdej musel strelit po 17 golov...to zase nie je len tak, ale ktovie...

Reagovat
janinho

alebo 4 po 12 kane je blazon, on by bol schopny aj v 32 rokoch dat v sezone 25g. hlavne s tym ofenzivnym futbalom co hrame s angem. ked dokazal davat okolo 30g pod takymi jak conte a zuzeee... tak mi je velmi luto ze ho nemal pod kridlami prave ange.

Reagovat
Neutron

otazka bude, kedy a ci vobec sa vrati do PL...

Reagovat
janinho

hento bolo skor moje zelanie nez tip. ale pokym je v bayerne takato atmosfera tak sa tam nebude musiet drzat zubami nechtami. lebo mam pocit, ze to sucasne vedenie rozhodne nie je uplna TOPka, aj ked viem ze tam boli nejake zmeny. lebo ten chaos co sa pre nas co bayern az tak detailne nesledujeme zacal vyhadzovom nagelsmanna a ide to stale do vacsich hovien. tuchel sa urcite bude pakovat, o tom nepochybujem ale bude otazka kto pride po nom. ci si ten trener s harrym sadne alebo nie, aj ked on nemal problem s nikym a aj pod zuzeem palil ostrymi aj ked tam ten tim tahal na chrbte vacsinu sezony len on sam.

Reagovat
Neutron

mno, na nastupcu Tuchela som aj ja zvedavy, ponuka sa Flick pripadne, ak by Bayern opat siel po tom najlepsom co je v Nemecku tak mozno pojde po Xabim, co sa samozrejme nebude pacit scouserom, ktory ho chcu ako nahradu Kloppa ale tu by mozno vedeli chalani z BL dat nejake ine meno...

Reagovat
Hubas1221

Pro naše vedení je už moc starej,takže buď v klidu

Reagovat
janinho
Reagovat
db18

Ještě když hlavně přišel kvůli LM příští rok.

Reagovat
St. Pauli

V tom Bayernu stejne musi byt atmoska, kdyz slysim z ust Tuchela, ze je normalni, aby dochazelo k verejnemu konfliktu asistenta a hrace, a ze se tak muze dit klidne kazdy tyden, protoze to pro tym nic neznamena. Tuchelko nezvladajko opet v akci.

Reagovat
Rudnevs

Pricom ja si ho pamätam z Mainzu, sympatak, kvalitny kouc, dobry futbal, dobre vztahy v kabine. Prva sezona v Dortmunde paradicka, skoro druhy Kloppo. A potom akoby mu jeblo. Odvtedy je proste traged a nechapem, ako mohol vyhrat ligu majstrov, z coho bude zit a tazit zrejme do konca zivota. Asi aj ten rozvod spravil vela, ale od istej doby to proste uz neni ten isty Tuchel ako z Mainzu/spociatku BVB.

Reagovat
Hachim Mastour

Tuchel už má novú jebačku. Nejakú Nataliu Max

Reagovat
Rudnevs

Kriza stredneho veku ako vyšitá

Reagovat
Neutron

To ma umelecke meno?

Reagovat
Greaber

Hm možná se mi to jenom zdá, ale vypadá stejně jako ta co měl už u nás.

Reagovat
Hachim Mastour

to je ona. pravdou je, že sa aj podobá na tú, s ktorou sa rozviedol

Reagovat
Rudnevs

Tuchel ma rozhodne svoj typ Vymenil za mladsi model v podstate

Reagovat
Seydou Doumbia

Co bylo bylo...a LM vyhrál i Di Mateo tak to není moc měřítko kvalitního kouče, ale ano na tom se dá postavit celá kariéra...stejně jako ti stačí odehrát 2 sezony v top týmu PL, potom tě vždy nějaký Inter, AS Řím vezme, potom Galatasaray a najednou máš celou kariéru vybavenou.

Reagovat
M0rb1D4S

Tak rozdíl mezi Di Matteem a Tuchelem byl dost výrazný S Tuchelem jsme byli na každého soupeře připraveni, všechny jsme dokázali přehrát a inkasovat jenom 2 branky. Tehdy v semifinále mohl Real z Anglie odjíždět s dost velkým výpraskem, kdyby uměli Mount nebo Havertz lépe zakončovat.

Reagovat
Arne

Už odchod z Mainzu nebyl úplně ok, v BVB pak ty vztahy s vedením povýšil ještě na jinou dimenzi... I když pominu sympatie, který jsou individuální, a navzdory tomu že to není žádný tragéd jak z něj lidi poslední dobou dělají, tak na Jürgena se nikdy nechytal, nikdy.... Že začal v Mainzu a odtud šel do BVB, to je jediný důvod proč ty dva srovnávat.

Reagovat
eleven11

Újpest potrebuje trénera

Zsoltika gyere haza!

Reagovat
Neutron

Mali by ho podrzat, Thomas potrebuje iba doveru

Reagovat
Jason_

Reagovat
esmuellert

Bude to chtít po sezóně pročistit vzduch a vzít to hezky od lavičky ke kabině.

Reagovat
poz3n

Moc nerozumím tomu, proč je Tuchel stále vnímaný jakožto trenér té top světové kategorie. V posledních letech mi přijde, že není schopný nikde dlouhodobého zlepšení týmu a nějakých trvalejších úspěchů.

Reagovat
St. Pauli

Nulove zlepseni tymu, dobre, zadne trvalejsi uspechy, dobre, ale mne z toho vseho nejvic stejne vadi ta jeho arogance...

Reagovat
dominios

Ono je to zacarovany kruh z ktoreho niet dobrej cesty von. Ano, najlepsie je trenera menit po sezone, tato sa uz aj tak zachranit neda (okej, LM cisto, ale len cisto teoreticky sa ukopat stale da, ale budme trochu pri tej nasej marodke realisti). Z tohoto pohladu je teda lepsie Tuchelovi davat aspon takuto falosnu podporu/nadej. Lenze kabina sa v tom dusi. A extremne. Kabine tiez nemozu povedat nieco ine ako trenerovi, to by este len urobilo neporiadok.

Akurat, ze taky Flick je volny aj teraz, hned. Takze s vymenou do leta cakat netreba. Akurat nemam pocit, ze by v neho opat verili dlhodobo. Ked vypoklonkovali najdrahsieho trenera s dlhorocnou zmluvou len tak po "ohrozeni sezonny cielov" vymenou za sucasneho gaspara, tak aku motivaciu ma Hansi ist znova do pekla. Hoc uz tam duo Hasan/Oliver nastastie uz nie je.

Cize cele zle, akurat, ze kedze dlhodobo je/bol Bayern kostrou repre, je prakticky iste, ze ti hraci pridu totalne znechuteny a bez formy na euro a bude z toho zrejme vybuch. Ak budu menit trenera teraz, sezona sa nezachrani, ale aspon sa moze zacat pripravovat buduca, resp. teoreticky sa trocha vyvetra/uvolni atmosfera. Ale to je riskantne, podarit sa to nemusi, pretoze bude este vacsi tlak na hracov ("ved trenera sme vam vymenili tak teraz vyhrajte aspon LM"). A to by bolo kontraproduktivne.

Najviac by ma desilo, ak by to s tou podporou TT mysleli naozaj vazne. Pretoze ten to tu za 1 rok znicil od podlahy cele. Dokonal dielo byvalych nekompetentnych manazeris. Ak by to s nim mysleli vazne, z Bayernu sa stane len dalsi klub legionarov bez srdca ktory navyse nevie hrat futbal a ani nebavi. Presny opak toho, co to bolo doteraz.

Reagovat
Seydou Doumbia

Pro Hansiho a kohokoli jiného by ted aktuální příchod do Bayernu nedával smysl, titul by pořád byla povinnost ne úspěch a naopak kdyby se sezona dojebala i s ním tak by to byl neúspěch, tam se aktuálně uspět nedá (snad jen s vyjímkou výhry LM). Dohrát sezonu takhle a at si vedení pořádně rozmyslí koho v létě chce, budou mít na to dostatek času.

Reagovat
Kocour Klapuška

Rozhodně si nemyslím, že v tyhle situaci by byl titul povinnost a ne úspěch..

Reagovat
Seydou Doumbia

Podle mě jo, v Bayernu je to obecně všecnho trochu jinak nastavené.

Reagovat
dominios

titul a povinnost? teraz? pred zapasom s Leverkusenom by som povedal, okej, narocne ale stale by to mali vo vlastnych silach tak dajme tomu

teraz, 8b strata a uz je aj po vzajomnom zapase znamena ze aj ked by uz Bayern sa vratil do starych kolaji a vyhral vsetko, kludne aj o 5 golov kazdy zapas, stale na konci sezony moze titul prehrat o rovnakych 8b ako straca teraz a nic s tym uz neurobia

nie, BL je realne stratena a dat komukolvek ultimatum/povinnost niecoho co uz nemas vo vlastnych rukach a musis sa spoliehat na x pomoci, to by este aj na vedenie Bayernu bolo vela

ale zachranit hracov ako Kimmich, Davies, Musiala, Muller, DeLight a x dalsich pred tym, aby radsej odisli, to sa stale da

Reagovat
Seydou Doumbia

Jak píšu výše, Bayern funguje jinak. Tam se pořád s titulem počítá a nepřipouští se neuspěch. Fans z gauče to vidí jinak než vedení klubu. Tam je to těžký.

Reagovat
Rudnevs

BL neni stratena. Leverkusen ma krizu, bez Bonifaca su slabsi. Kluby uz sa na nich naucili hrat a vzdy to vzadu zabetonuju. Coskoro zacnu stracat. Este to bude zaujimave.

Reagovat
Ferragamo7

Netvrdím,že nejaké body stratiť nemôžu,do konca je ešte ďaleko,ale oni sú v takom laufe,že rátať s tuotu variantou je naivné.Práve naopak,bude to Bayern,ktorý bude strácať body a ten náskok sa bude už len navyšovať.

Reagovat
Seydou Doumbia

Leve tuhle situaci nezná a ti hráči nemají zkušenosti s bojem o titul (no jo Grimaldo ve sranda lize ale co dal)...určitě budou mít blbé zápasy a blbé ztráty a toho Bayern snad dokáže ještě využít...

Reagovat
Acquanni

Určitě je to možné, ale ono se čeká až Leverkusen začne ztrácet už pěkně dlouho. Přišla zbytečná ztráta s Gladbachem a víme, jak na to Bayer zareagoval. Jasný, dvě ze čtyř výher "jen" o gól, ale rozhodně to nebylo o tom, že by hráli špatně. Jen nejsou tak produktivní, jak by měli vzhledem k té hře být. Ono se klidně může stát i to, že už to opravdu dojedou bez prohry a třeba jen dvakrát třikrát ztratí body. A 8 bodů je v momentální formě Bayernu fakt hodně, i když zase samozřejmě možné je všechno, ale rozhodně bych nesázel na to, že Bayern už neztratí. Reálně stačí aby ještě dvakrát remizovali a Bayer může např. třikrát prohrát,

Přidat remízu a furt ten titul udělají. A chybí 12 zápasů ze kterých má Leverkusen papírově z kategorie opravdu těžké jen BvB a Stuttgart oba venku.

Reagovat
r.mrazik

jen si ho tam jeste chvili nechte...je to bozi trener

Reagovat
Byleth

Hmm. Koho na konci sezóny? Tohle tam nemůže zůstat.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ideálně at si to Tyšl vyžere až do dna, proč mu usnadnovat život. Ve Francii ho taky vyhodili a každý zapoměl že on se podílel na tom že ten tým nevyhrál titul a každý to házel na Počeho. Nene at si to vyeže sám. Po sezoně bych chtěl Zebru, ale my tak riskovat nebudeme. Přesto si myslím že by to byl takový faktor x a díky němu a jinému stylu bychom opět mohli v Německu dominovat. Čekám že půjdeme na jistotu a bude to Nage/Šabi nebo Flíček no.

Reagovat
vladino10

Nagelsmann je za mňa nemožný, to by bol ten najlepší spôsob ako by klub.priznal, že urobil pri jeho vyhodeni chybu. A také veci funkcionári nerobia.

...A čo taky Low?

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky mě čuchač koulí napadl, ale je to za mě nesmysl.

Reagovat
ratusek

čuchač koulí

Reagovat
Acquanni

Kdyby jen koulí

Reagovat
dominios

zabudas ze ti, ktori ho vyhodili sa uz porucali... samozrejme je to velmi nepravdepodobne, ale Julian by sa potencialne este vratit po Eure mohol

akurat ze aj jeho ego to nepovoli a vlastne by to bol taky navrat z hnevu co by nemuselo fungovat dobre a akokolvek sa jeho Bayern neda porovnat s tym Tuchelovym, zase aj Julian mal par chyb a neuspechov (hoc so slabsim kadrom a on sa predsa tiez este musi ucit)

Reagovat
Seydou Doumbia

tak Nagemu fungoval utok bez Lewy i Kejna a fungovala mu lépe i obrana bez 50 milionového Kima, neříkám že to nej trenér světa, ale hodný Bayernu za mě ano...a s lepším kádrem co by ted měl k dispozici by to mohl ukázat

Reagovat
vladino10

V sezóne predtým vypadol s villarealom a 0:5 v pohári s gladbachom. Ta druha sezóna mohla byt a do vyhadzovu aj bola fajn.

Reagovat
vladino10

Ktovie, Tuchela vraj chcel veľmi dávno aj hoeness, ktovie ci v tom nemá prsty aj on. Keď si vezmem, že u nás v pomerne malom korporáte rozhoduje o všetkom 3838 ľudí, tak si nemyslím, že vyhodiť trenera v kolose ako bayern môžu len dvaja ľudia bez širšej podpory klubu. Neverím ze to bolo iba o brazzovi a kahnovi, ti dvaja boli akurát obetne baránky...

Reagovat
Rudnevs

Kalle a Uli podla mna stale tahaju za nitky a vzdy budu

Reagovat
Byleth

Zebra je Zidane? To by bylo něco . Nerad to přiznávám ale po vyhazovu Juliana jsem skoro přestal na Bayern koukat...Tuchela jsem neměl rád a jeho nudnej fotbal taky ne. Ale asi už to chtělo pauzu po těch letech...Xabiho bych ještě rád viděl aspoň rok v Leverkusenu. Bayern potřebuje konkurenci. Stejně ho pravděpodobně vyhraje Real. Vychází mi odprosit Juliana a zkusit to znovu.

Reagovat
Seydou Doumbia

De Zerbi je Zebra

Reagovat
Nickname 9

Nagelsmann to už bysme byli pro smích úplně všem. ,,Zebru" bych bral taky, něco nového a inovativního. Jenže toho nevezmou, to je moc velký risk a navíc neumí německy.

Reagovat
Seydou Doumbia

Neumí německy no, ale to Zidane se kterým jsme trochu spojování taky ne. At se hráči radši naučí cizí jazyk, furt němčina blbá.

Reagovat
PavlíčeQ

ten vydrzi az do leta 2025 kdy prijde klopp

Reagovat
Byleth

Nemyslím si že by šel do Bayernu. Ale kdo ví?

Reagovat
pesky passer-by

Koľko takýchto textových recyklátov ešte bidete publikovať, kým ho nevytrieskajú stade ako to spravili v Chelsea? Príde mi to také, akoby sa niekto na to veľmi tešil.

Reagovat
Tomanatura

Neni to jenom jeho vina. Maji tam plno preplacenych hracu, kteri uz nemaji ten potrebny hlad , ale obrovske slovo v klubu, na platy vydavaji silene castky. Skoda, zw to je vlastne ta cela nemecka kostra tymu, to se bude tezko nahrazovat z Bundesligy.

Reagovat
Bayern +

Ako veľmi je reálne vykúpiť zo zmluvy Alonsa ihneď teraz? Jasné, že je to sci-fi, ale urobili by sme to typicky po Bayernsky a navyše by si Xabi v Mníchove neskutočne šplhol u fanúšikov.

Reagovat
vladino10

Ten človek by bol ľudské hovno keby sa teraz na Bayer vydrbe. A také ľudské hovno sa na teba vyserie keď ho budeš najviac potrebovať. Tj. keď zavolá väčší klub, napríklad real madrid.

Príde mi smiešne, že by niekto chcel podobného podrazaka vo svojom time. Aj keď je to nereálne, ale... bol by to totálny hnoj.

Reagovat
vladino10

A nie, nemyslím si, že by si akýkoľvek trener u kohokoľvek takýmto dickmove splhol.

Reagovat
Bayern +

Tak jasné, že zrovna Alonso by to neurobil, ale bola by to sranda aspoň voči ostatným fans BL okrem tých našich teda.

Reagovat
db18

Reagovat
Busby babes

prej jako interim zvazujete Oleho. to bych chtel videt, s tim kadrem jakej mate....

Reagovat
Bayern +

Čokolvek je lepšie ako tento žebrák

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele