Tchouaméni má zlomenou zánártní kůstku, chybět může do konce roku

30.10.2023, 10:09
Aktuality
Aurélien Tchouaméni (© AFP)

Aurélien Tchouaméni v sobotu odehrál celý zápas proti Barceloně a po závěrečném hvizdu oslavil výhru 2:1, radost mu ale dlouho nevydržela. Francouzského záložníka Realu Madrid čeká delší pauza, důvodem je zlomenina zánártní kůstky.

"Aurélien Tchouaméni se ve zdravotním centru Realu Madrid podrobil vyšetřením a ta odhalila únavovou zlomeninu zánártní kůstky v levé noze. Budeme čekat na další vývoj," oznámil Bílý balet v prohlášení.

23letý Tchouaméni letos nevynechal ani jeden zápas a ve čtrnácti startech si na své konto připsal jednu branku. Podle informací španělského tisku stráví na marodce šest až osm týdnů, více prostoru by tak v listopadu a prosinci mohl dostat například Luka Modrić.

Bílý balet letos trápí zranění, ještě před startem sezony si kolenní vazy přetrhl brankář Thibaut Courtois a hned v prvním zápase ho napodobil obránce Éder Militão, na svůj soutěžní debut nadále čeká mladý záložník Arda Güler.

Autor: Tomáš Pavlík / sport.es

Komentáře (10)

Přidat komentář
M.Vaza

Hezký no

Reagovat
misinho7

Velka strata hraje v paradnej forme.

Reagovat
Well

Už od 86. prý hrál se zraněním, nějaký střet s Romeuem, ale nemůžu si vybavit o co šlo.

Reagovat
misinho7

tam je vidno ked ide z ihriska ze uz kriiva...skoda, na tom DM je naozaj istota a vlastne uz jasny zaklad a istota.

Reagovat
Well

Ano už na hřišti kulhal a nástup do autobusu už bylo jasné, že to nebude dobré. Je to docela problém, protože tu pozici nikdo mimo něj neumí tak dobře zahrát, Kroos už nestíhá a Cama tam zase moc riskuje a ztrácí míče v nebezpečném prostoru.

Reagovat
misinho7

Jo toho sa bojim. Toni proste cisto DM nemoze hrat, nestiha tam a nevie tak odoberat lopty. Cama musi tiez hrat vyssie, lebo niekedy proste strati a tiez to tam nie je istota. Ale tak uvidime no.

Reagovat
los_blancos
Reagovat
Well

Ano napřed se mluvilo o tom druhém zakroku, ted už o Gavim, ať tak či tak, velký respekt, že ještě vůbec dohrál.

Reagovat
los_blancos

Hm, tak nakoniec to zranenie utrpel ešte v 1. polčase, sám Tchou to potvrdil.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele