Další ztráta pro Real Madrid, Bellingham si nezahraje dva až tři týdny

11.02., 13:06
Aktuality
Jude Bellingham (© AFP)

Real Madrid včera smetl Gironu 4:0 a už tradičně byl hodně vidět Jude Bellingham. Anglický záložník dal dvě branky, přesto se stal smutným hrdinou duelu, v úvodu druhé půle totiž utrpěl zranění kotníku.

"Má podvrtnutý kotník a v neděli ho čekají vyšetření, snad bude na úterý připraven," informoval hned po závěrečném hvizdu trenér Carlo Ancelotti.

Jedna z největších hvězd letošní sezony španělské ligy v sobotu zaznamenala patnáctou a šestnáctou trefu a na další zásahy si bude muset počkat, podle prvních zpráv stráví na marodce dva až tři týdny. Bellingham tak určitě přijde o první osmifinále Ligy mistrů proti Lipsku, malé derby s Rayem a týkat se ho nebude ani duel proti Seville, v ohrožení bude i start v souboji s Valencií.

Při indispozici Bellinghama dostane více prostoru na trávníku ofenzivně laděný Brahim Díaz. Pro Real Madrid není zranění anglického reprezentanta jedinou ztrátou tohoto týdne, po několika dnech je znovu mimo hru obránce Antonio Rüdiger, jeho další svalové zranění je o to nepříjemnější, že Ancelotti pro sobotní duel s Gironou neměl k dispozici ani jednoho čistokrevného stopera.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele