Souhrn evropské kvalifikace o postup na MS 2018 - pátek 9.6.

09.06.2017, 22:43, aktualizováno 09.06.2017, 22:43
Komentáře a souhrny
Jednu obrovskou senzaci přinesl páteční program evropské části kvalifikace, Andorra doma našla recept na favorizované Maďarsko. Francie nepochodila ve Švédsku a po gólu v nastavení padla 1:2, Nizozemsko nemělo problémy s Lucemburskem, Belgie veze body z Estonska...
Skupina A

Bělorusko - Bulharsko 2:1

09.06.2017 20:45

Góly: 33. Michail Sivakow (pen.), 80. Pavel Savicki - 90+1. Georgi Kostadinov

Jedním z duelů kvalifikační skupiny A byl zápas v Borisově, kde Bělorusko hostilo Bulhary. První větší šanci utkání nabídlo v šestnácté minutě, kdy štěstí zkoušel z přímého kopu Alisejko, a i když se jednalo o slušnou vzdálenost dvaatřiceti metrů, přesto měl Mihajlov v brance hostí co dělat, aby poprvé neinkasoval.

O pět minut později se naopak do první příležitosti dostali Bulhaři, když na domácí branku po přihrávce Delev pálil Manolev, jeho pokus mířící pod břevno však Černik dokázal vyrazit na roh.

Ve třicáté minutě odpískal slovinský rozhodčí faul v pokutovém území na Savického a Bělorusové dostali velkou možnost dostat se do vedení. K penaltové exekuci se postavil Michail Sivakov a jeho střela doprostřed brány znamenala radost pro místní publikum - po proměněné desítce vedl běloruský celek 1:0.

Druhý poločas příliš zajímavých akcí ani na jedné straně hřiště nenabídl a vypadalo to, že se skóre zápasu měnit nebude. Pak ale přišla osmdesátá minuta a druhá branka běloruského mužstva. Tentokrát se do listiny střelců zapsal Pavel Savickij, jenž přezval vzdušnou přihrávku na polovině hřiště a po krásné inviduální akci zvýšil už na rozdíl dvou branek.

Bulharům se ještě v nastaveném čase podařilo snížit, když Černika ve vápně překonal Kostadinov, avšak jeho branka na 1:2 znamenala už jen korekci výsledku a Bělorusové slaví tři body do tabulky.

Více informací k zápasu

Nizozemsko - Lucembursko 5:0

09.06.2017 20:45

Góly: 21. Arjen Robben, 34. Wesley Sneijder, 62. Georginio Wijnaldum, 70. Quincy Promes, 84. Vincent Janssen (pen.)

Nizozemci si pohráli s Lucemburskem poměrem 5:0 a před vlastními diváky si připisují kromě lepšího skóre také hodně velkou dávku sebevědomí. Lucembursko nestačilo zastavovat ataky domácích a jasně lepší Nizozemci neměli problém skórovat.

Nizozemci se pokouší nastartovat novou éru pod novým trenérem. Jejich dalším soupeřem bylo Lucembursko, které by se dao považovat minimálně za hratelného soupeře. V bráně domácích nastoupil opět Cillessen, v poli pak dresy základní jedenáctky oblékli Strootman, Veltman, de Vrij, Depay, Wajnaldum, Janssen nebo kapitán Robben. Na druhé straně by snad ani fotbalový nadšenec neposkládal jména základnu Lucemburska, neboť to se na hvězdy spoléhat nemůže.

Memphis Depay se probojoval k zakončení, jeho nepříliš povedenou ránu kryje brankář Ralph Schon. Na druhé straně Laurent Jans vypálil z dobré pozice, ale jeho rána skončila mimo branku, takže brankář Cillessen nemusel zasahovat. Pak už favorit udeřil. Hosté na polovině hrací plochy ztratili míč, obránce Hoedt vyslal do šance Arjena Robbena a zkušený sprinter po náběhu zakončil zcela neomylně - 1:0 pro domácí.

Po třiceti minutách se skóre měnilo opět a opět ve prospěch domácí ekipy. Výbornou práci odvedl zejména Memphis Depay, který vysunul krásnou patičkou Wesleyho Sneijdera. Zkušený záložník si naběhl mezi stopery a přízemní ranou nedal brankáři hostí žádnou šanci zasáhnout - 2:0!

To samozřejmě nebylo všechno a ještě do konce první půle se hosté pokoušeli přeci jen překonat brankáře Cillessena. Po volném kopu hostů se do zakončení dostal Gerson Rodrigues a jen o chvíli později pálil také Kevin Malget. Jenže ani jeden z nich míč za záda brankáře Cillessena neprocpal. Nástup do poločasu druhého se víc vydařil domácím, kteří coby jasný favorit chtěli brzy přidat další branky. O třetí se málem postaral Arjen Robben, jehož štiplavá rána těsně minula tyč.

Gerson Rodrigues pálil z velké dálky mimo, břevno na opačné straně zase jen těsně minul Wesley Sneijder. Brankáře Schona překonal po hodině hry až Georginio Wijnaldum, který pálil z dorážky a těžil z toho, že jej nikdo nepokryl.

Dvacet minut před koncem dostoupil tlak Nizozemců vrcholu a domácí diváci mohli opět jásat. Výsledek 4:0 už zaváněl debaklem a postaral se o něj střídající rychlík Quincy Promes. Toho totiž skvěle našel obránce de Vrij a po jeho pasu se Promes prosadil bez větších potíží - 4:0.

To ale nebylo všechno, neb hosté si museli pohár hořkosti vypít až do dna. Ralph Schon fauloval pronikajícího soka a sudí logicky nařídil pokutový kop. Toho se zhostil střelec Vincent Janssen, který zvolil bombu pod břevno a nedal brankáři šanci zasáhnout! Domácí zvítězili nad slabým Lucemburskem po tréninkovém průběhu.

Více informací k zápasu

Švédsko - Francie 2:1

09.06.2017 20:45

Góly: 43. Jimmy Durmaz, 90+3. Ola Toivonen - 37. Olivier Giroud

Celkem tři branky a překvapivý výsledek nabídl kvalifikační duel mezi Švédskem a Francií. Vicemistři Evropy nastoupili se silnou sestavou s Griezmannem či Varanem a ve třicáté sedmé minutě šli do vedení po gólu Oliviera Girouda.

Forvard londýnských Gunners si balon parádně zpracoval a povedenou střelou nedal Olsenovi šanci. Švédům se však ještě do poločasu podařilo k radosti místního publika vyrovnat - na pěkný centr Augustinssona si na pravém křídle naběhl Jimmy Durmaz a střelou ke vzdálenější tyči donutil Llorise lovit balon ze své sítě.

Druhé dějství nabídlo řadu zajímavých šancí na obou stranách a podstatně hezčí fotbal než poločas prvý. Francie mohla jít do vedení zásluhou Griezmanna či Pogby, jenž měli v průběhu druhého poločasu blízko ke vstřelení vedoucí branky, ani jeden z nich však Olsena nepřekonal. Úspěšní nebyli v domácím týmu ani Johanson či Durmaz, jenž druhý gól také nepřidal.

Branku nevstřelil ani Emil Forsberg, jenž si po povedených výkonech v dresu německého Lipska zajistil místo v základní sestavě švédské reprezentace.

Už běžel nastavený čas, když měl velkou šanci na kopačkách Thomas Lemar, jenž přišel oživit uvadající ofenzivu hostí, střela hráče Monaka však v Olsenově brance neskončila. Naopak na opačné straně využil mizerného odkopu Llorise Ola Toivonen a po fatální a nepochopitelné chybě gólmana Francie slaví Tre Kronor všechny tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Švédsko641112:413
2.Francie641111:513
3.Nizozemsko631213:610
4.Bulharsko63039:129
5.Bělorusko61234:115
6.Lucembursko60156:171
Skupina B

Andorra - Maďarsko 1:0

09.06.2017 20:45

Góly: 26. Marc Rebés

Prvotřídní senzace! Andorra porazila účastníka evropského šampionátu Maďarsko 1:0 a zvítězila po předlouhých 66 soutěžních zápasech. Hrdinou zápasu se stal Rebés, který ve 26. minutě zařídil výjimečný historický zápis.

Měly to být pro Maďarsko povinné tři body, ale místo toho je to velká ostuda. Co naplat, že držení balónu bylo u hostů přes 70%. Samozřejmě Maďaři měli dostatek příležitostí, ale branka fotbalového trpaslíka byla pro ně zakletá. V 10. minutě se o první rozruch postaral Gyurcsó, volný přímý kop kroutil do levého horního růžku, avšak scházela větší přesnost. První komplikace pro Maďarsko nastaly ve 21. minutě vynuceným střídáním, zraněného Stiebera nahradil Nagy a jen o pět minut později přišla další pohroma. Rubio ještě stihl poslat do šestnáctky načechraný balón a na zadní tyči hlavičkující Marc Rebés zajistil doslova šokující vedení!

Nebylo na co čekat, Maďaři museli útočit a s velmi rychlou odpovědí mohl přispěchat Eppel, jeho stoprocentní tutovku mu fantasticky vychytal brankář Gómes. Dzsudzsák a spol. obléhali branku soupeře, jenomže obětavý styl Andorry jim činil potíže.

Také po změně stran se dal očekávat tlak Maďarů, ale ti stále nemohli prolomit obrannou hráz domácích. Čtvrthodinu před koncem si uvnitř vápna pěkně zpracoval balón Dzsudzsák, jenomže jeho střele na zadní tyč scházely centimetry. Naprázdno vyšla i další akce Dzsudzsáka, kterou tentokrát famózně zlikvidoval Gómes. Čas se Maďarům povážlivě krátil, mimoto domácí podnikali nebezpečné kontry, ovšem žádný z nich nedotáhli do konce. Každopádně Maďarsko srovnat nedokázalo a na půdě fotbalového trpaslíka se tak zrodila prvotřídní senzace. Vždyť Andorra zvítězila po předlouhých 66 soutěžních utkáních.

Více informací k zápasu

Faerské ostrovy - Švýcarsko 0:2

09.06.2017 20:45

Góly: 36. Granit Xhaka, 59. Xherdan Shaqiri

Povinné tři body si připisuje Švýcarsko, které dle očekávání zvítězilo na Faerských ostrovech. Nebyla to žádná kanonáda, ale tři body jsou tři body. Švýcaři zvítězili díky brankám tradičních opor Xhaky a Shaqiriho 2:0.

Scénář zápasu byl očekávaný, Švýcaři byli navezeni před brankou ostrovanů a v podstatě bylo otázkou času, kdy poprvé prolomí jejich obranu. Faeřané vzdorovali něco málo přes půlhodiny, ve 31. minutě ještě měli štěstí, protože volný přímý kop přizvednutý Shaqirim skončil na břevně, ale jen o pár minut později už domácí stejně prohrávali. Granit Xhaka si udělal prostor ke střele hned skrze trojici hráčů a přesnou křižnou ranou rozvlnil síť.

Jednoznačná převaha Švýcarů pokračovala i po změně stran a v 58. minutě už to bylo 2:0. Shaqiri dostal přesnou přihrávku do prostoru, kam si seběhl a křižnou ranou překonal Nielsena podruhé. Definitivní jistotu mohl reprezentantům helvétského kříže dát Džemaili, ovšem hlavou Nielsenovu branku netrefil. Faerské ostrovy nebyly směrem dopředu vůbec nebezpečné a gólman Sommer prakticky vůbec nemusel zasahovat. Švýcarsko tak bez větších potíží zvítězilo na Faerských ostrovech 2:0.

Více informací k zápasu

Lotyšsko - Portugalsko 0:3

09.06.2017 20:45

Góly: 41. Cristiano Ronaldo, 63. Cristiano Ronaldo, 67. André Silva

Lotyši přivítali na stadionu v Rize úřadující evropské šampiony z Portugalska a čekal se jednoznačný výsledek ve prospěch hostujícího celku. První větší šanci neměl nikdo jiný než Cristiano Ronaldo, jenž ve třiadvacáté minutě prověřil gólmana Vaninse, ten však jeho střelu vyrazil nad břevno.

Ronaldo ve svém festivalu střeleckých pokusů pokračoval, ani třicátá šestá minuta však nepřinesla první branku, znovu se parádním zákrokem zaskvěl lotyšský strážce tyčí. Čtyři minuty před koncem první půle byl už ale brankář lotyšského celku proti nejlepšímu hráči světa kártký. Fonteho hlavička po centru Gomese skončila ještě na tyči domácí branky, ale od branky se míč odrazil rovnou k hvězdě Realu a ten pohodlně poslal hosty do vedení 1:0.

CR Sedmička měla další dvě zajímavé šance v průběhu druhého poločasu, pokaždé však pohotově zakročil dobře připravený lotyšský gólman. Zhruba po hodině hry však skončil míč po akci Quaresmy před domácí brankou a Ronaldo byl znovu tam, kde ho bylo zapotřebí - druhá branka v zápase a 2:0 pro Portugalce.

Gólovou tečku za svým vítězstvím napsali mistři Evropy o pět minut později, tentokrát však autorem branky nebyl Cristiano Ronaldo. Lotyši chybovali v rozehrávce, míč se po přihrávce od spoluhráče dostal k ROnaldovi a ten předložil balon nesobecky Silvovi , jenž završil portugalský večer se skóre 3:0 pro favorizovaný celek.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Švýcarsko660012:318
2.Portugalsko650122:315
3.Maďarsko62138:77
4.Faerské ostrovy61232:105
5.Andorra61142:134
6.Lotyšsko61052:123
Skupina H

Bosna a Hercegovina - Řecko 0:0

09.06.2017 20:45

Góly: -

Tenhle zápas měl pro Bosnu a Hercegovinu znamenat přelom v doposud rozpačité honbě za účastí na mistrovství světa 2018 v Rusku. Domácí zápas s Řeckem, s nímž se právě o kýžené druhé místo přetahuje, skončil neuspokojivou bezgólovou remízou. Ta vyhovuje spíš svěřencům Michaela Skibbeho, kteří čtyři kola před koncem mají v tabulce na Bosnu a Hercegovinu jednobodový náskok.

A nutno podotknout, že si jej chrání jen díky obrovské porci štěstí, či snad mytologické přízni řeckých bohů na Olympu. První vzájemný zápas loni v listopadu si obě reprezentace taktéž rozdělily body, a to díky Tzavellasově vyrovnání v páté minutě nastaveného času.

Dnes sice Řekové dotahovat nemuseli, ale v ofenzivní části se omezily na palbu mimo tři tyče. Za celé utkání se ani jedinkrát nezmohli na ohrožení branky, takže se Asmir Begović mohl prozívat k závěrečnému hvizdu. Hosté sice zkompletovali téměř dvakrát tolik přihrávek co Bosňané, ale v útočné třetině byli zoufale neefektivní.

Naopak řecký gólman Orestis Karnezis se musel hodně činit, aby mistrům Evropy z roku 2004 zachoval naději na účast alespoň v baráži. Největší starosti měl v prvním poločase, kdy už po jedenácti minutách musel zneškodnit v souboji jeden na jednoho šanci Edina Viscy. Toho do vápna vysunul Ibišević, ale Karnezis mu včasným pádem pod nohy radost překazil.

V pětadvacáté minutě měl možná ještě větší šanci střídající Kenan Kodro, k němuž balón dopadl po centru Zukanoviće a zblokované hlavičce Ibiševiće. Útočník španělské Osasuny však instinkt zabijáka nepotvrdil a volejem ze vzduchu míč napálil do tolik zmiňovaného Karnezise.

Bosně a Hercegovině zkrátka nebylo přáno - nezadařilo se ani mistrovi mrtvého míče Miralemu Pjanićovi, který zahrával standardku z nějakých třiceti metrů a jeho projektil zahučel kousek od spojnice břevna a tyče. Domácím po změně stran nepomohl ani rozhodčí. Když Manolas při pokusu o odkop trefil jen Ibiševiće, jenž se vzápětí přerazil o Řekovu vysokou nohu, asi se dala pískat penalta. Nestalo se, a diváci na Bilino Polje tak branku neviděli.

Více informací k zápasu

Estonsko - Belgie 0:2

09.06.2017 20:45

Góly: 31. Dries Mertens, 86. Nacer Chadli

Belgie zvládla úlohu favorita a poradila si bez větších obtíží s domácími Estonci. Jejich naděje srazila na kolena červená karta z konce první půle, která výrazně ovlivnila šance domácích. Přesto se dá objektivně říct, že belgický celek byl jasně lepší a výhru si zasloužil.

Belgie zvládla náročné utkání v Estonsku a díky brankám Driese Mertense z půle první a Nacera Chadliho po změně stran veze z Estonska tři body. Hosté přivezli s sebou množství hvězd, z nichž se do základu dostali například Courtois, Kompany, Mertens, Witsel, Ferreira-Carrasco, De Bruyne, Chadli nebo Lukaku. A favorit hrozil od prvních minut.

V páté minutě centrem hledal některého ze svých spoluhráčů Carrasco, který oslovil Nacera Chadliho. Jeho hlavička ale mířila mimo. Nacer Chadli chtěl dokázat, že si zaslouží msto v základu, třebaže konkurence je veliká. O chvíli později se dostal dvěma kličkami na střed hřiště, odkud vystřelil levačkou těsně vedle! A první dvacetiminutovku zakončil parádní ranou Romelu Lukaku.

Estonci spíše vyčkávali, s čím soupeř přijde. Jejich první šance se zrodila vlastně nenápadně. Po centru ze strany se k balonu natahoval Zenjov, kterému nechybělo mnoho! Po třiceti minutách se ale Belgie přeci jen dočkala změny skóre. Kevin De Bruyne centroval a brankář Mikhel Aksalu neudržel míč ve svých rukavicích. Na správném místě stál Dries Mertens, který snadno dopravil míč do sítě - 1:0!

Posléze mohla Belgie navýšit své vedení, protože skvělý pas za obranu dostal Lukaku. Mladý hrot postupoval úplně sám na brankáře Aksalua, který však parádním zákrokem jeho ránu vyrazil! Ani to Estoncům náladu nezlepšilo, protože o pár minut později, když už se zřejmě nejeden hráč viděl v šatně, sestřelil Artjom Dmitrijev Fellainiho a viděl hned červenou kartu!

Velká komplikace pro hosty a snadná převaha ve druhé půli pro domácí. Pět minut po změně stran se balon od Fellainiho dostal k Vertonghenovi, který ze solidní vzdáelnosti vyzkoušel jen brankáře Aksalua! Brankář Aksalu se dnes musel opravdu ohánět a další nebezpečí zažehnal poté, co vyrazil na roh střelu Driese Mertense. Witsel pak našel chytrou přihrávkou Chadliho, který z úhlu pálil nepřesně.

Po hodině hry obránce Alderweireld pronikl až do vápna a v něm nahrál na Witsela. Jeho zablokovaný pokus v bráně neskončil, stejně jako v ní neskončila táhlá rána Kevina De Bruyneho zpoza vápna! Brankář Aksalu byl nejprve svědkem vpádu jednoho z fanoušků na hrací plochu a pak jej ranou vystrašil také kapitán Kompany.

Čtyři minuty před koncem hodně atraktivního a akcí nabitého utkání se Belgie znovu prosadila a definitivně zlomila náznak odporu domácích. Krásný pas Kevina De Bruyneho oslovil Nacera Chadliho, který už snadno prostřelil domácího brankáře Aksalua - 2:0!

Více informací k zápasu

Gibraltar - Kypr 1:2

09.06.2017 20:45

Góly: 30. Anthony Hernandez - 10. Roy Chipolina (vl.), 87. Pieros Sotiriou

V tomhle utkání prakticky o nic nešlo - a také se v něm o ničem převratném nerozhodlo. Gibraltar ve svém klasickém portugalském azylu Faro přivítal Kypr a cílil na první soutěžní bod ve své kratičké reprezentační historii. Nebyl k němu daleko, o vítězství favorizovaných Kypřanů rozhodl až čtyři minuty před koncem Pieros Sotiriou.

Utkání se přitom vyvíjelo dle papírových předpokladů, Kypr šel do vedení už v desáté minutě, a to poměrně symbolicky, vlastním gólem a po částečném zaváhání brankáře Ibrahima. Ten by totiž na Charalambidisův centr v žádném případě nedosáhl, takže jeho vyběhnutí vedlo jen k tomu, že tečující obránce Chipolina usměrnil balón do odkryté sítě.

Domácí tým ale nesložil zbraně a v prvním poločase soupeře překvapivě přehrával. Míč sice fotbalisté Gibraltaru na svých kopačkách nedrželi ani čtyřicet procent času, ale do pauzy stihli vypálit hned čtyři rány na branku. Jedna z nich se dokonce ujala, po půlhodině hry si počíhal na díru v obraně Kypru Anthony Hernandez, který převzal průnikovou přihrávku od Walkera a tváří v tvář Panayimu se nemýlil.

Gibraltaru vzal naději na první kvalifikační bod až v sedmaosmdesáté minutě Pieros Sotiriou. Čtyřiadvacetiletý útočník Apoelu Nikósia si přivezl výtečnou střeleckou formu z klubu - vždyť v posledních třech ligových utkáních nastřílel tři branky. Dnes si v závěru naskočil na centr Demetrioua a mezi dvěma obránci trknul míč hlavou do sítě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Belgie651024:216
2.Řecko633010:312
3.Bosna a Hercegovina632113:511
4.Kypr62135:97
5.Estonsko61145:174
6.Gibraltar60063:240

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (104)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lolris

Reagovat
celeb

Reagovat
C-M@ster

Jak někdo zahodí tu vlajku za bránou

https://streamable.com/rxk9g

Reagovat
Briggus

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

ria ria

Reagovat
smazaný uživatel

Deschamps zatím mrhá s tím talentem Francie.

Reagovat
Le Gunner

Finále domácího Eura bych neoznačil jako vyložené mrhání... A včera selhal Lloris, ne Deschamps.

Reagovat
ZB 07

Švédsko Andorra

Každopádně sázet na tohle je sebevražda...

Reagovat
Coniglio

Treba vediet. Vcera všetko vyšlo - belgicko, portugalsko vyhra v prvom polčase, Švajčiarsko gol v oboch polcasoch, a vyjra na Cyprus. Dve stavky ale vyalo 200 libier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cabajky Svedsko (super zapas, som rad ze som sa dival) Loris

No, ked Madarsko klopytlo v Andorre, dufam ze na nas zajtra necaka podobny osud, Litva je na tom o kus lepsie nez Andorra podla mna.

Reagovat
uff

Ale aj my sme o kus silnejší ako Maďari. Dúfam. že vyhráme my aj Češi.

Reagovat
smazaný uživatel

+ dufam ze Skotsko proti Anglicku uhraje aspon bodik

Reagovat
Le Gunner

To bude řežba ten zápas. Snad.

Reagovat
smazaný uživatel

bude to vypate, hra s nasazenim, vysokym tempom a atmosferou dufam. Skoda len ze to nikde nevidim v programe, budem to musiet pozerat na streame

Btw: Nevies kde sa bude hrat,v Celtic Parku alebo nie?

Reagovat
Vasil

Skoti mají pro repre národní stadion, aby se fanoušci Old Firm nehádali

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
masly008

Giroud ,a Loris

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo 5 zápasov - 11 gólov ZL sa blíži

Reagovat
smazaný uživatel

Král CR7 opět dvakrát udeřil. formička

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší fotbalista historie! ♥

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

No bolo to proti Lotyšom...

Najlepší je pochopiteľne MESSI!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno vam vystriela Confed. Cup

Reagovat
Godwinson

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

To je naprostá šílenost tohle. Snad si to přenese i na Konfederační pohár.

Reagovat
madridcan

Premna je sialenost, ze vsetko bez penalt. A co pozeram zostrihy vcerajska, tak sice goly z dorazok, ale tie dalsie tri-styri strely z dialky mali tiez golove parametre. Plus asistencia. Nech mu to vydrzi co najdlhsie, lebo co v tejto faze sezony uz tahal jazyk za sebou, tak mi pride hladnejsi ako taky Renato Sanches...

Reagovat
C-M@ster

ZL = Zlatá lopta?

Reagovat
madridcan

Nie, Zlata laket

Reagovat
madridcan

Ale to by tiez vyhral hrac Realu, takze je to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Andorra se rozhodla probojovat na MS

Reagovat
Kuchta

Maďarsko

Reagovat
QooBo

Pozeral niekto hokejbal ? Riadny nervák to semifinále ale nakoniec sme boli šťastnejší a ideme si po zlatý hetrik

Reagovat
QooBo

*OT

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal sem no nám zvonily asi 3 tyčky.

Reagovat
Le Gunner

Byla to super bitva, šťastnější jste byli vy. Ale bronz snad urvem a finále bude super match.

Reagovat
smazaný uživatel

hokejbal

Reagovat
smazaný uživatel

Maďarsko, Francie, Bulharsko, to jsou ale buzny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Ronaldo Na Pelého ztrácí už jen 5 golů, na druhého nejlepšího repre střelce 10 Tuto kvaldu by mohl dát klidně 4 goly, něco na konfederačním a uvidíme příští rok

Reagovat
smazaný uživatel

4 góly by mohl dát jen Faerským a Andoře a ještě bude mít 2 zápasy..

Reagovat
smazaný uživatel

A taky má o 46 zápasů repre víc než Pele

Reagovat
F.Torres

tak ono je taky odlišné být útočník po celou kariéru a hrát proti indiánům a ne proti profi europanům

Reagovat
technecium

Indiáni

Reagovat
smazaný uživatel

Jo taaak

Reagovat
Counter

Andorra měla za celý zápas 44 přihrávek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Maďarsko Hádám, že loňský masturbanti nad maďarským fotbalem, podle nichž jsme to měli začít dělat jako oni, se moc neobjeví.

Reagovat
stas87

To tu kto pisal?

Reagovat
Kang & Kodos

Tak hodně lidí vyzdvihovalo Maďarsko a hlavně teda asi trenéra, když se dostali až do osmifinále(!). A v kontrastu s náma ho dávali za příklad toho, jak by měla fungovat repre a že bysme taky měli zkusit nějakýho zahraničního trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
C-M@ster

Tak oni ve kvaldě hráli zaďoura a hovno, ale na mistrovství hráli solidně.

Možná lidi nasraní na Vrbův beton chtěli ukázat, že Maďaři uspěli ve skupině s otevřeným fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proti jakým týmům, že jo...

Reagovat
C-M@ster

Proti Portugalcům třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

V posledním zápase při zajištěným postupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli ve skupině vítěze Eura a čtvrtfinalistu, docela slušné...

Reagovat
Billy McClane

Chudaci Puskas a spol. Ti sa musia v hrobe obracat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Francie Hungary

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Lloris Sorry jako, ale to je neskutecna demence, udelat tohle, kdyz je 10 sekund do konce.

Reagovat
Coniglio

Reagovat
eder

Sorry jako, ale proč by si i gólman nemohl vsadit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coniglio

Ty vole to sa neda citat

Reagovat
El Campeon

nečti to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Reagovat
Milan.B

albert, ta co sa stalo?

Reagovat
guzman

Fotbalisté Francie v kvalifikaci o postup na MS 2018 poprvé prohráli, rozhodl střelec z Toulouse.... Skvělý titulek

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen A Lloris , presne toto ma na ňom serie snáď najviac. Technika žiadna ale furt mu to prihrávajú, a z 99% to odpalkuje do riti.

Reagovat
masly008

ale owny psal žýe má dobrou kopací techniku.

Reagovat
masly008

*že

Reagovat
smazaný uživatel

niekto ho pekne oklamal

Reagovat
masly008

Reagovat
SunFells

Technika jak Benzema

Reagovat
Kokesh

2+1 a cau...

Reagovat
Rarášek

KURVA JOOOO

Reagovat
Rarášek

Teď mě mrzí ještě víc, že jsem to tentokrát neviděl, musím se podívat aspoň na záznam, nebo sestřih. Skvělej výsledek do skupiny, Nizozemci snad budou brzo úplně ze hry. Jedem na postup!!

Reagovat
Rarášek

Girouduv gol ... lahůdka Přišlo mi, že Lustig dost hořel, hlavně proti Mendymu, ale s ním to asi už lepší nebude. Jinak mě celkem dle sestřihů překvapuje Durmaz, ten se chytá slušně, hodně aktivní .. A to, co předvedl Lloris, potažmo i celá ta trojice vzadu v tu chvíli ... Neskutečný na takový úrovní Ale dobře jim tak, 3 zlatý body, ikdyž mi přišlo, že obrana Francii ani k tolika věcem nepustila, jasně byli tam dost nebezpečný centry, ale jinak žádná akce pořádně neprošla .. Myslím, že výkon defenzivi byl ucházející.

Reagovat
SunFells

Jaká trojice vzadu ty vole?

Reagovat
Rarášek

Lloris, číslo 19 a Koscielny.

Poslední tři v té golové situaci.

Reagovat
SunFells

Ses zbláznil ne? S tím měl něco společného jen Sidibé, který Llorisovi přihrával ne úplně pohodlně, ale stále v pohodě a Lloris samotný, který místo aby to rovnou napral, tak si chtěl vytvořit lepší pozici pro případné vytvoření útočné šance, akorát si pozdě uvědomil, že je pomalý a s míčem sráč, tak nakonec to jen v panice špatně odjebal. To jde 100% na Llorise.

Reagovat
Rarášek

Ale jo, má na tom rozhodně největší zásluhu, nicméně k tomu nemuselo vůbec dojít, a Kos se tak pak moc nepřetrhl. Jen shrnuju, co jsem viděl, neříkám, že to neposral hlavně Lloris.

Reagovat
SunFells

Jakým způsobem se měl Kosc víc přetrhnout? On byl nakonec jeden z nejblíž k bráně, protože valil od soupeřova vápna po rohu, poté co viděl, že míč jde až k Llorisovi. Do té doby tam byli před Llorisem dva hráči Francie proti jednomu Švédovi, přičemž míč měla Francie a očekával se nákop dopředu. Vymýšlíš si hovna.

Reagovat
Rarášek

A ty za každou cenu budeš kydat hnůj jen na Spurs, místo toho, abys přiznal, že Kos tomu taky moc nedal. To je bezpředmětný.

Reagovat
Kixi Syhimour

NIZOZEMCI

Reagovat
Shevchenko

Porazili slaboučké Lucembursko a stejně se jim to MS vzdálilo.

Reagovat
Kixi Syhimour

ORANJES, vítězství je vítězství

Reagovat
REPLIKATOR

Maďarsko

Reagovat
smazaný uživatel

Skotsko - Anglicko nadherny zaver I love football!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele