Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2018

zóna UEFA (Evropa) - skupina B
09.06.2017 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Andorra - Maďarsko 1:0

Prvotřídní senzace! Andorra porazila účastníka evropského šampionátu Maďarsko 1:0 a zvítězila po předlouhých 66 soutěžních zápasech. Hrdinou zápasu se stal Rebés, který ve 26. minutě zařídil výjimečný historický zápis.

Měly to být pro Maďarsko povinné tři body, ale místo toho je to velká ostuda. Co naplat, že držení balónu bylo u hostů přes 70%. Samozřejmě Maďaři měli dostatek příležitostí, ale branka fotbalového trpaslíka byla pro ně zakletá. V 10. minutě se o první rozruch postaral Gyurcsó, volný přímý kop kroutil do levého horního růžku, avšak scházela větší přesnost. První komplikace pro Maďarsko nastaly ve 21. minutě vynuceným střídáním, zraněného Stiebera nahradil Nagy a jen o pět minut později přišla další pohroma. Rubio ještě stihl poslat do šestnáctky načechraný balón a na zadní tyči hlavičkující Marc Rebés zajistil doslova šokující vedení!

Nebylo na co čekat, Maďaři museli útočit a s velmi rychlou odpovědí mohl přispěchat Eppel, jeho stoprocentní tutovku mu fantasticky vychytal brankář Gómes. Dzsudzsák a spol. obléhali branku soupeře, jenomže obětavý styl Andorry jim činil potíže.

Také po změně stran se dal očekávat tlak Maďarů, ale ti stále nemohli prolomit obrannou hráz domácích. Čtvrthodinu před koncem si uvnitř vápna pěkně zpracoval balón Dzsudzsák, jenomže jeho střele na zadní tyč scházely centimetry. Naprázdno vyšla i další akce Dzsudzsáka, kterou tentokrát famózně zlikvidoval Gómes. Čas se Maďarům povážlivě krátil, mimoto domácí podnikali nebezpečné kontry, ovšem žádný z nich nedotáhli do konce. Každopádně Maďarsko srovnat nedokázalo a na půdě fotbalového trpaslíka se tak zrodila prvotřídní senzace. Vždyť Andorra zvítězila po předlouhých 66 soutěžních utkáních.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
Tomtaf

0:6

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.Cabaye

Vzpoura systému

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vanGomm

Maďarsko už bylo stejně před tímto zápasem ze hry venku,takže bůh ví co za tímto vysledkem vězí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele