Slavia se ze zimního spánku probudila pozdě

15.02.2008, 09:12
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Posrali to v obraně no.....jako to se pak těžko hraje..Slavia má špatnou obranu to je největší slabina..a hlavně taky začátky zápasů...........Jinak Tottenham je úplně někde jinde než Slavia a prohra se čekala

Reagovat
smazaný uživatel

jo jedinej kdo stihal utocnikum totenhamu byl Dřízdal

Reagovat
alegre

Stalo se, nedá se nic dělat, rozdíl mezi GL a Premir league je velký. Zázraky se snad dějí, ale je to moc nepravděpodobné, tak 95:5... Jen asi 20 minut bylo dobrých, to by snad stačilo na ligu, ale v Poháru UEFA je to málo. Ostuda? Tentokráte ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš považuju za ostudu prodat Švece a koupit Abrahama. Přestává se mi to tam u vás líbit.

Jinak jak koukám na ten příspěvek dole, tak žebříček nejarogantnějších fans Premier League byl zřejmě pravdivý .

Reagovat
smazaný uživatel

Prodávat se musí a 2-2,5 mega za suprovýho, ale věčně zraněnýho hráče GL zase není špatná nabídka. Ostudou spíš je, že prodáme za pár šlupek odchovance na ten post a koupíme sparťana.

Reagovat
alegre

Fans? Hmmm, odpad z Horní Dolní u splavu, hrající si na velkého "englishmana"

Reagovat
smazaný uživatel

Dozadu špatný,dopředu ve 2.půlce dobrý,tak se necháme překvapit v lize.I když v naší lize je takhle jak Tottenham nikdo honit nebude ani náhodou.Tady je každej posr...,aby náhodou nedostal víc jak 2 góly.Na to se potom nehodí ani dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie nastoupila s moc velkym respektem k souperi.Pak nemuze prijit nic jinyho nez porazka.Druhou puly uz to z nich spadlo jenze to uz bylo pozde.Tady se ukazalo ze velkou roli ve fotbale hraje hlava a jeji psychika.Slavie nemela co ztratit v tomto dvojzapase a tak nevim proc nastoupili tak opatrne jakoby se jim nechtelo hrat a meli strach si jit pro mic aby nahodou neco nezkazili..Kua jako domaci tym musi vzdycky v poharech na svem hristi hrat bez prehnanyho respektu k souperi.Bez toho nemuzou nikdy udelat diru do sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně si to posrali na tribunách......nějakých 8000 pepíků je fakt docela trapas.....měli jsme z nich na Severu prdel... Your Support Is a Fucking Shit!......a když se na úvod objevily ty kartóny, tak yidos propukli v nekoordinovaný řehot....... .....jenom lituju toho slávistu, který si po zápase z našeho vycházejícího davu 3000 yidos vybral zrovna jediného čecha, aby ho přátelsky obejmul a poděkoval mu za to že přijel do Prahy........nechtěl jsem mu kazit radost, tak jsem mu řekl že Slavie také nebyla špatná.....prý se za milosrdnou lež nechodí do pekla....

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

čekal jsem, kdo zareaguje první. Vidím, že ses neudržel

Reagovat
M11

Reagovat
fantomas

to je čech

Reagovat
alegre

je to v*l...

Reagovat
smazaný uživatel

zdravím všechny internetové fotbalové fanoušky......už jste někdy byli i na skutečném fotbale? vy rozumbradové....

Reagovat
smazaný uživatel

Že si Slávisti nezajedou na Strahov ani když přijede klub jako Tottenham je fakt k pláčí. Eden za několik let bude to samé, trochu vyšší návštěvnost, ale časem to upadne do toho slávistického průměru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si dobrý magor.Poturčený Slovan je horší ako Turek...Myslím,že to platí aj teraz

Reagovat
Xavi

Jsem myslel, že Slávka bude lepší. Nevím, proč se jich tak báli, ten Tottenham zase není nějaký zázrak. Škoda no. Osobně bych zakázal hráčům před takovým utkáním číst noviny a sledovat televizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Po půlce už to bylo dobrý, ale ten začátek...Už jsem tu psal, že to vypadalo na mediální masáž "Není šance", a potom zjistili, že by mohli hrát fotbal. No škoda, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni polocas byl jasne v rezii Spurs....a kdyby sokncil 0:4 tak si nikdo stezovat nebude....ve druhem mel Totenham na zacatku dost sanci ale pak prestal hrat do obrany a soustredil se jen na utok a mistama mi to pripadalo ze to dost podcenili.....myslim ze vysledek 1:2 je pro kohouty kruty protoze Slavie byla "nebezpecna" tak 10 minut....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele