Černý vyrobil minelu, Ramos ho za ní nezatracoval

15.02.2008, 09:53
Aktuality
Radek Černý se vrátil do důvěrně známého prostředí a může být spokojen s výhrou. Tottenham včera porazil Slavii na jejím hřišti 2:1 a udělal rázný krok k postupu do dalšího kola Poháru UEFA, přesto český brankář na zápas nebude vzpomínat v tom nejlepším...

Tottenham šel do vedení již ve čtvrté minutě zásluhou Berbatova a když ve 30. minutě pojistil jeho vedení Keane, vypadalo to s domácími hodně špatně. Slavia hrála s přílišným respektem a do hry jí vrátila chyba právě Radka Černého. Ten v 70. minutě nedokázal stáhnout ze vzduchu centr z levé strany, míč mu vypadl a pohotový Střihavka snížil na 1:2.

"Chyby se stávají, to je zkrátka fotbal. Tentokráte jí vyrobil Černý. Je možné, že po brance byl nervózní více než normálně. Muselo pro něho být hodně složité chytat na vlastním hřišti a proti svému bývalému klubu," nezatracoval Černého manažer Tottenhamu Juande Ramos.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jen sem čekal v kolikáty minutě udělá tu NEČEKANOU chybu

Reagovat
smazaný uživatel

njn,...to radek udelal schvalne aby mela slavia nejaou sanci

Reagovat
smazaný uživatel

díky Radku

Reagovat
satan_666

vždycky je nejtěžší hrát doma za cizí tým,já bych taky nemoh hrát proti Slavii...věřim že ho to nijak nepoznamená a další zápasy bude chytat v pohodě

Reagovat
Devil

Myslim ze kdyby Slavia vyrovnala tak by Ramos mluvil jinak !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sa len tak nevidí, ale Totenham vyhral, takže v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

co se jako nevidi ? stava se to casto

Reagovat
smazaný uživatel

stane se i lepšim

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia nakoupila sadu od Arsenalu, protože Arsenal s přehledem zužitkoval chyby Slavie, i když možná některé nebyly tak zřejmé. Teď Slavia využila chybu soupeře, kdyby to Střihavka nedohrával až do konce a nechal ten "přetaženej centr" být, Černý by si zapinkal s balonem o zem a bylo po všem. Dnešní fotbal je hodně o chybách, síla velkých týmů je v předvídání a proměňování chyb soupeře, jen malá část gólů vyplývá z dokonale zahraných akcí - a ty ještě bývají po standartkách. Jsem rád, že alespoň v něčem se Slavia poučila, byť to zahrál nováček Střihavka. A že to Černý udělal schválně, je blbost, tomu bych věřil za stavu 4:0 v 87. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to seš fakt king...tohle by mě nikdy nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se trochu rozkecal, no, tak se nezlob, já se teď taky dívám, že je to rozbor pro třeťáky. Dalo se jednoduše říct, že chyby dělá každý, ale úspěch tkví v umění chybu potrestat - a bylo by to na řádek.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele