Simeone vyloučil, že by převzal po Wengerovi Arsenal

26.04.2018, 15:57
Aktuality
Kouč Atlétika Madrid Diego Simeone vyloučil možnost, že by se právě on stal nástupcem Arséna Wengera, který se po sezóně po 22 letech rozloučí s lavičkou Arsenalu. Simeone sice nebyl pasován mezi hlavní kandidáty, nicméně vzájemný duel obou mužstev v semifinále Evropské ligy toto téma otevřel.

Argentinský bouřlivák, který Atlétiko vede od roku 2011 a vyhrál s ním španělský mistrovský titul i Evropskou ligu, se však nechal slyšet, že o přesunu na ostrovy neuvažuje. "V Atlétiku jsem velmi šťastný," prohlásil.

"S nikým z Arsenalu jsem na toto téma nemluvil, protože v Atlétiku to miluji," dodal bývalý fotbalista, jenž vedle Atlétika hájil také barvy Sevilly, Lazia Řím nebo Interu Milán.

Na tiskové konferenci před očekávaným čtvrtečním duelem také pronesl očekávaná slova na adresu Wengera, pro nějž je Evropská liga poslední možností, jak se s působením v Arsenalu rozloučit ziskem trofeje.

"Pro mě, jako mladého trenéra, za kterého se stále považuji, je to osoba, kterou nesmírně respektuji, vzhlížím k ní a obdivuji. Je to velký profesionál a za ty dlouhé roky, které v Arsenalu strávil, to mnohokrát prokázal. Chci říct, že jej opravdu velmi obdivuji," řekl Simeone.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (380)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele