Ekitiké se do PSG nevrátí, Frankfurt uplatnil opci na přestup

26.04., 13:46
Aktuality
Hugo Ekitiké (© AFP)

Hugo Ekitiké dal za Frankfurt zatím pouze jednu branku a v budoucnosti dostane možnost si výrazně polepšit. 21letý útočník v Eintrachtu hostuje z PSG, vedení německého celku pak dnes potvrdilo informace médií o aktivování opce na trvalý přestup.

Ekitiké na sebe upozornil v Remeši a v hlavním městě Francie nakonec nedostal šanci splatit důvěru vyčíslenou na 28,5 milionu eur, které za něho šampion Ligue 1 loni zaplatil. Semifinalistovi Ligy mistrů se investice vrací alespoň formou odstupného - za hostování od Frankfurtu vyinkasoval 3,5 milionu eur, díky aktivaci opce navíc dostane ještě 16,5 milionu.

"Hugo v posledních zápasech ukázal, jak kvalitním fotbalistou doopravdy je. Jsme přesvědčeni o jeho obrovském potenciálu a těšíme se, až ho i v příštích sezonách uvidíme v dresu Eintrachtu," raduje se sportovní ředitel Markus Krösche.

Ekitiké odehrál na podzim za PSG jen jedno utkání a nefiguroval ani na soupisce pro Ligu mistrů. Za Frankfurt zatím naskočil dvanáctkrát, před týdnem se dočkal premiérové trefy.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Moshe Dajan

Dal 1 gól, bereme ho. Takové HR by mohlo být všude.

Reagovat
Sigma Olomouc

Já jsem myslel, že se o něm mluvilo, že je velký talent

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele