Simeone vyloučil, že by převzal po Wengerovi Arsenal

26.04.2018, 15:57
Aktuality
Kouč Atlétika Madrid Diego Simeone vyloučil možnost, že by se právě on stal nástupcem Arséna Wengera, který se po sezóně po 22 letech rozloučí s lavičkou Arsenalu. Simeone sice nebyl pasován mezi hlavní kandidáty, nicméně vzájemný duel obou mužstev v semifinále Evropské ligy toto téma otevřel.

Argentinský bouřlivák, který Atlétiko vede od roku 2011 a vyhrál s ním španělský mistrovský titul i Evropskou ligu, se však nechal slyšet, že o přesunu na ostrovy neuvažuje. "V Atlétiku jsem velmi šťastný," prohlásil.

"S nikým z Arsenalu jsem na toto téma nemluvil, protože v Atlétiku to miluji," dodal bývalý fotbalista, jenž vedle Atlétika hájil také barvy Sevilly, Lazia Řím nebo Interu Milán.

Na tiskové konferenci před očekávaným čtvrtečním duelem také pronesl očekávaná slova na adresu Wengera, pro nějž je Evropská liga poslední možností, jak se s působením v Arsenalu rozloučit ziskem trofeje.

"Pro mě, jako mladého trenéra, za kterého se stále považuji, je to osoba, kterou nesmírně respektuji, vzhlížím k ní a obdivuji. Je to velký profesionál a za ty dlouhé roky, které v Arsenalu strávil, to mnohokrát prokázal. Chci říct, že jej opravdu velmi obdivuji," řekl Simeone.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (380)

Přidat komentář
Hachim Mastour

Vylúčil iba to, že by ho Arsenal kontaktoval. Ešte rok dozadu som ho chcel, ale pre Arsenal by bol až moc defenzívny. Allegri je pasé. Je treba dúfať, že Enrique Arsenal odmietne a obrátime sa na Jardima.

Reagovat
smazaný uživatel

Jardim ? To je ten, co nedavno dostal od PSG sedmicku ?

Reagovat
Hachim Mastour

Lucho dostal štvorku od Celty...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to som zabudol. Ale aj tak si myslim, ze by bol Lucho pre Arsenal dobry trener.

Reagovat
Jacks11

hmm možná dostal "štvroku" od Celty, ale taky nadělil čtyřku Realku na Santiago Bernaleu https://www.youtube.com/watch?v=Iq0QITAfYXg na to nezapomínej

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
Jacks11

nechápu co máte proti Luisi Enriquemu, v Barce vyhrál za 3 sezony 9 trofejí, nu chápu, že vyhrávat trofeje by byl pro 4senal obrovský "šok"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Civers

Jenže tam převzal fungující tým, který stačilo trochu vylepšit...tady dostane bandu labilních hráčů, kde půlka nemá na to hrát za takový klub, pokud chce Arsenal hrát zase nahoře..

Reagovat
Jacks11

no Barca po sezoně 13/14 na tom taky nebyla nejlépe pod mistrem Tatou Martinem..... Lucho tým pozvedl a vyhrál Treble s tím, že v LM vyřadil City, PSG, Bayern a ve finále Juventus

Reagovat
Aldeano

Reagovat
technecium

Reagovat
masly008

ano a v AS vyhořel jak papír.co nám to o něm řekne?že možná umí trénovat top týmy,ale lehce nadprůměrné ne.tak a teď si přeber jaký tým má arsenal.než enrique to ať to vezme radši bould.

Reagovat
afc

A este napis ako si ho povodil Vladko Weiss v EL, ty trofej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie len hraci, ale aj treneri rastu, vyvijaju sa, dozrievaju.

Reagovat
afc

To ano. Vie vobec po anglicky?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to netusim.

Reagovat
Jordi Alba

Tak jde o to, co by od něj kdo očekával. Titul nebo boj o něj - zřejmě blbost. Šance na TOP 4 by tam byla.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Irek

Ono když dostaneš klíčky od čupr autíčka, tak jsi na silnici borec ;) to je jako tvrdit, že je to TOP trenér, protože vyhrál s PSG v domácí lize titul pro mě je TOP někdo, kdo vytáhne prumernaky do TOPu, aniž by potřeboval každý půlrok investovat 4miliardy... Enrique, Pep, Mou atd atd... Ti nikdy nedokázali nic ve slabších klubech, jen dostali bianco šek

Reagovat
Swarley

Až moc defenzivní? Nebylo by to v tuhle chvíli a za současné ekonomické situace nejlepší?

Reagovat
Aldeano

Ekonomická situace Arsenalu je špatná?

Reagovat
Swarley

Tak záleží, co bude cíl do příští sezony, ale předpokládám, že návrat do TOP 4 a to bude chtít určitě investice. Jestli je pravda ten budget na přestupy, tak to asi nebude úplně práce pro každého. Ta konkurence je teď v PL velká.

Simeone by za "málo" peněz mohl právě udělat dost muziky. Asi ne tím líbivým stylem fotbalu.

Reagovat
Aldeano

O jak velkém budgetu se mluví?

To by Jardim podle mě taky dokázal, dlouhodobě nedoceněný top trenér.

Reagovat
Swarley

Tak někde jsme četl o 50 mega, což se mi teda nechce ani věřit, ale i kdyby to bylo o něco víc, rozhodně to na poměry PL bude dost málo. I takový Klopp tam vysypal pořádnou palku, aby se vůbec dostal na skvělé třetí místo

Reagovat
Aldeano

Tak za 50 se koupí tak max stoper ze středu tabulky v PL ne?

Reagovat
Swarley

Jo no, můžou koupit Davida Luize

Reagovat
Aldeano

Ten tolik stál už před pár lety, teď by to bylo ještě více

Ale tak Mislintat najde někoho levného.

Reagovat
Swarley

těžko říct, jako dřív se to asi za pár peněz ještě dalo udělat, ale teď to letí strašně nahoru..a to se bavíme o tom, jak se vůbec dostat do TOP 4...pokud tam výhledově má být i útok na titul, tak ty investice prostě musí být velké...City se bude předbíhat k-revsky těžko...

Reagovat
blade115

Za to vaše ještě lepšejší druhé místo bylo prakticky za hubičku.

Reagovat
Swarley

a vaše celá historie byla trošku za ropičku...

Reagovat
blade115

Jj taky já tu proto nic o Kloppově rozhazování nepíšu, to jen ty si klasicky nevidíš do huby.

Reagovat
Swarley

dej si ty kurzy čtení a vyřešíš si spoustu zbytečných problémů...

Reagovat
blade115

Asi by sis měl nejdřív vyřešit svoje nedostatky, než začneš rozhazovat rady na všechny strany. A že toho nemáš málo.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jako wtf. vsak i ten Liverpool nebo my jsme dobrej priklad toho, ze k te spicce se proste s investici 50-80 mega liber nedostanes... vy jste taky utratili majlant, bohuzel za spatny hrace. Respektive spatne pro tuhle sezonu, pristi rok to muze byt, a ja treba cekam, ze bude, uplne jinak.

Reagovat
blade115

No vždyť já to nerozporuju. Já jen nechápu tu potřebu vypichovat Kloppa, potažmo Liverpool. A ještě to psát jakože "skvělé" třetí místo. Když vlastní tým po daleko výraznějších investicích stojí o schůdek výš, daleko za očekáváním... Směšný no.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
blade115

Tak to není otázka jen této sezóny, že jo. Vy neúspěšně lejete do týmu prachy horem pádem od odchodu SAFa. Liverpool měl sice taky spoustu hrubě nevydařených investic a taky utrácel, ale Klopp měl taky horší výchozí pozici. A hraje s tím skoro nad možnosti toho kádru. To se o vás třeba vůbec říct nedá, ale hlavně že tady kolega má pořád plnou hubu keců.

Reagovat
Swarley

a nebo ti "jen" lehoulince unikl smysl celýho vlákna...

Reagovat
blade115

Právě kdyby sis sám dal ty tolik doporučované lekce čtení, tak bys věděl, že jde o to sdělení mezi řádky, ne to to maskování okolo.

Reagovat
Swarley

a ty to samozřejmě víš nejlíp, jak jsem to myslel, že?

Reagovat
Taiger

Máš se umět líp vyjadřovat.

Reagovat
Swarley

Jo no, všem je to jasný, jen vy dva s tím máte problém...tomu říkám podivuhodná náhodička...

Reagovat
blade115

Nebo tě má zbytek lidí už na tolik u řiti, že na ty tvoje blbosti ani nereagují. To jen já jsem pořád tak hodnej a mám snahu tě vrátit na nějakou rozumnou úroveň.

Reagovat
Swarley

A nebo taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Neuspesne? no jako neni to idealni ale porad za nase nejneuspesnejsi obdobi za poslednich 30 let jsme vyhrali vic soutezi nez vetsina ostatnich ucastniku PL, tak ja nevim. Jako ja chapu, ze EL neni CL, ale porad je to evropska soutez a finale evropske souteze nehral anglickej tym od Chelsea, ne? coz uz je taky par let. Zas bych jako z Liverpoolu nedelal klub na urovni Watfordu, vsak sami taky utraceji a utraceli hodne. Ano, dohromady to bude mene nez my, ale ne zas o tolik. Posledni trofej Liverpoolu je z roku 2012, ligovej pohar. my od te doby vyhrali ligu, FA cup a Evropskou ligu a ligovej pohar vlastne taky. Kdyz uz tu chces rozjizdet srovnani s Liverpoolem.

Pokud letos daji LM, bude to hned vypadat uplne jinak.

Reagovat
blade115

No já ani to naše vítězství v EL moc neprožívám, spíš byla ostuda tu soutěž hrát. Ale každý to asi vnímá jinak. Ligový pohár je fajn, ale jen jako doplněk k nějaké větší trofeji. FA Cup je fajn, ale je to jedna super trofej na 5 let utrácení. To mi nepřijde moc adekvátní. Navíc tomu ani neodpovídá ten fotbal. Pokud ty jsi spokojen, fajn, já si myslím, že vzhledem k těm investicím byste měli předvádět víc.

Reagovat
Busby babes

samozrejme, ze i pro nas to byla jista potupa. Ale kdyz uz tam jsme a vyhrajeme to, tak se mam tvarit jako ze to neni uspech a nepocita se to?

No za 5 let utraceni mame FA cup, ligovej a tu Evropskou ligu. Coz, jak rikam, je vic nez ma vetsina tymu., kteri taky 5 let utraceli.

Reagovat
Busby babes

btw. tohle je tu hrozne otravny... vzdycky prijdete s necim jako: meli byste vyhravat vic. Tak poukazes na to, ze jsme toho taky nevyhrali uplne malo, nacez se vytasite s timhle otravnym: meli byste predvated vic/fotbal tomu neodpovida... Pricemz ani to neni pravda. Ale to je fuk.

Vyrazne vic golu nez my dali jen City a Liverpool, ve spanelsku Real a Barca, Bayern, Juve, Neapol a Lazio... Odehrali jsme letos spoustu dobrych zapasu (coz ale vzdycky bylo tim, ze souper hral tuzku, ja vim) a i nekolik velmi bidnych. Tak uz to proste byva. Porad jedem na skore pres 80 bodu, coz proste neni uplne spatny. Vysledek druhe misto bude nic moc, protoze City bylo letos proste lepsi.

Reagovat
blade115

Tak ty to pořád vztahuješ jen na tenhle rok, ale já mluvím celkově o tom období 2013-18. Letos máte mít Mourinhovu druhou sezónu, která bývá nejsilnější a skutečně to už nevypadá špatně, ale sami asi cítíte, že to ještě není ono. Ono se podívej na City - Guardiola tam investoval podobně jak vy, ale jsou úplně na jiné úrovni. Tady se to srovnání prostě nabízí, i když se tomu třeba snažíte vyhnout, protože se vám to nelíbí. Na co tady spousta lidí poukazuje je to, že jste ty peníze vyhodili neefektivně. Což dřív ak úplně pravidlem nebývalo, že jo...

Reagovat
Busby babes

fajn, kdyz chces mluvit o tom, ze Guardiola investoval podobne jak my (ne, investoval vic), a v tom obdobi 13-18 (kde opet City investovalo vic), tak pak musim rict ze oproti vam si vedem treba letos celkem slusne, pri podobnych investicich. Celkove jste v tom obdobi jednoznacne uspesnejsi, ale u nas to taky neni takova bida, jak tu z toho neustale delate. To je muj point.

Ja se tomu srovnani nijak nevyhybam. rikam, ze nemame spatnou sezonu, ale je to malo, protoze letosni City proste nastavilo latku jeste vejs a to co stacilo driv, letos proste nestaci a budem se s tim muset nejak poprat a reagovat na to. A kdyz pak napisu, ze budeme muset investovat, tak prijde banda kokotu se vysmat, ze zas chceme utracet. Stejne tak jako prijde jina banda se vysmat cemukoliv, co je popsane jako slusna sezona pro United a dali by cloveku zapravdu, jen pokud napsal, ze letosni sezona je naprosta katastrofa a Mourinho out...

Nebo co jako chces slyset?

Reagovat
blade115

Aha, a ten rozdíl (který určitě nebude tak propastný, o který investovali víc, může za to, že jsou teď o parník před vámi? Těžko, viď. S námi se radši vůbec neporovnávej, já naše přestupy kritizuju celkem pravidelně, ale přesto máme 2 z posledních 3 titulů ... Tomu se neblížíte. Respektive... Ten, kdo vnímá EL a LC na úrovni ostatních trofejích, tak asi bude nesouhlasit no. Ale s tím asi nic nenaděláme, to je subjektivní.

Já od tebe nic slyšet nechci, ty jsi sem "vpadnul". Já mám svůj názor na to, jak dobře jste posledních 5 let fungovali (a myslím, že za SAFa a jeho standardů byste se na to dívali podobně), vy zase svůj. Nevím, proč se s tím nemůžete někteří prostě smířit. Nemusíme se přece vždycky shodnout.

Reagovat
Busby babes

no debata byla o tom, ze za 50 mega proste moc muziky neporidis a ze i Liverpool ten posun stal podstatne vic penez no. Anebo treba i nas.

btw. tohle srovnavani se SAFem je uz trochu nesmyslny. SAF proste byl genius, kterej se uz neobjevi. Dokazal prekryt to, ze Glazerove zas tak moc utracet nechteli a dokazal z tehc hracu dostat naproste maximum coz, opet, nikdo jinej asi uz nedokaze v takove mire jako on. Klub udelal hodne chyb, od jmenovani rozdilnych manageru pres prestupovou politiku. Tim se hodne penez defakto vyhodilo z okna. Ted to Mourinho dava aspon trochu dohromady a posunujeme se spravnym smerem. Pomalu? jiste, ale porad je tam za dva roky pod nim videt posun k lepsimu. Ze mistni komunita nam porad predhazuje jak mame mit 95 bodu a 150 golu a kazdej zapas vyhravat 7:0 jinak je to nedostatecne vzhledem k investicim... njn, co se da delat...

Reagovat
Swarley

Vzdej to, prostě se neshodnete na tom, co si sám v těch příspěvcích vymyslí a následně nadefinuje...to je přece normální, smiř se s tím...

Reagovat
smazaný uživatel

>finale evropske souteze nehral anglickej tym od Chelsea, ne?

Klopp byl s LFC ve finále EL rok před váma.

Reagovat
Busby babes

vidis, to jsem uplne vytesnil. mea culpa

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra se Sevillou. Chápu.

Reagovat
Busby babes

ano, ma to velke traumatizujici ucinky.

Reagovat
fenixLFC

Tak si pozri kolko sme na prestupy pod kloppom realne investovali, ved vsetko kupujeme len za prachy z odchodov

Reagovat
Swarley

proč se do toho pouštíš, když to pak tahle nezvládáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique není nejhorší volba, ale není to trenér na více sezón. Já si myslím, že přesně pro Arsenal je Blanc a jsem možná i rád, že o něm neuvažuje vaše vedení, protože si umím představit, že když by trenérem byl Blanc a dostal finance, že bude útočit na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Jen zůstaň, kde si !!!

Reagovat
salaminoo

sám říkal, že jeho sen je Inter, takže tak

Reagovat
Busby babes

LVG!!!

Reagovat
Atlético de Madrid

Proc by chodil do horsiho...

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Busby babes

protoze by dostal 3krat vetsi vyplatu.

Reagovat
Aldeano

Myslíš?

Reagovat
Busby babes

nadsazka samozrejme, ale myslim, ze by v Arsenalu dostal vic. V Atletiku ma 5 mega,Arsene bral 9.

Reagovat
Aldeano

No proto Ale o tomhle to není, Zizou má menší plat než Simeone například...

Reagovat
Busby babes

ale tak Atletico neni Real. A ja nerikam, ze by tam mel jit nebo ze by je neodmitl, jen se ptal, proc by tam sel, no tak treba proto, ze by mohl dostat podstatne vetsi vyplatu.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Aldeano

Jj, ale zrovna na tohle Simeone nepojede.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jede úplně každej

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo Simeoneho aspoň trochu sleduju pochopí, že o tom to u něho opravdu není. Plat má sice vysoký, ale adekvátně k tomu co pro Atlético udělal a co pro něj v jeho strukturách znamená. Nedokážu si představit, že by pro něho byly peníze hlavním cílem. Jeho hlavní cíle jsou sportovní a ideologické - chce něco vytvořit, něco dokázat a chce si to vydřít a nést na svých bedrech (poměrně častá jsou jeho přirovnání z vojenské nebo politické terminologie - generál atd.).

Reagovat
Busby babes

ale to uz je jina otazka. proste ten puvodni blabol: prioc by chodil do horsiho... na to jsem reagoval.

Btw. stejne tak by mohl vytvorit neco v Arsenalu, konecne ho dovest na vrchol zase a tak...

Reagovat
smazaný uživatel

No není to jiná otázka v kontextu Simeoneho, navíc když vzápětí dodáš "mimochodem". Ten tvůj dodatek je maximálně provázaný s tím co tady tvrdím já a s tím na co reagoval AdM. Argument protože by dostal 3x větší výplatu je vzhledem k tomu jak se profiluje Simeone neadekvátní a kdo ví jestli ještě není nepřesný. Pak vyvstává argument, že by něco mohl vytvořit v Arsenalu, který je ale ohledně sportovních cílů pod úrovní Atlética Madrid. Samozřejmě bys mě mohl chytit za slovíčko, že oba momentálně bojují o Evropskou ligu, ale Atlético mělo troufám si tvrdit zálusk na vítězství v Lize mistrů i tento rok (minimálně teoreticky, prakticky se pro to nesešly podmínky).

Reagovat
smazaný uživatel

Což takové ambice Arsenal mít nemohl a ani by neměl.

Reagovat
Busby babes

ne, to neni. ja jen rikam, ze Arsenal muze nabidnout lepsi plat, zmenu, vyzvu dovest velkej klub zase na vrchol a tak. To proste neni malo. A ano, Simeone to muze odmitnout a proc ne, ale pokud tu nekdo napise, ze Arsenal nema co nabidnout Simeonemu a proc by tam chodil, tak je to proste picovina, co se tu objevi pokazdy kdyz se protnou premier league a La liga.

Na to jsem reagoval. A tim nerikam, ze Simeone by se okamzite sbalil a odesel. Je i pravdepodobny, ze by je odmitl, z duvodu, ktere pises. Ale rozhodne to nestoji tak, jak to podal frajer v uvodnim postu. Atletiko neni nejak extra vetsi klub nez Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlas.

Reagovat
Jordi Alba

adekvátně k tomu, co pro Atlético udělal. To by měl být asi nejlépe placenej trenér, aby to bylo adekvátně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty zdroje ohledně platů se liší. Třeba jím je. Tam každopádně není ani tak důležitá to obecné měřítko jako to, že i tohle je ukazatel, který vypovídá o tom, že Simeone má v Atléticu výsostné a už nyní takřka nesmrtelné postavení.

Reagovat
Jordi Alba

Tak to postavení si zaslouží. Hlavně ať to Atlético udělá tu EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi si jistý, že máš dobré informace. Simeone je snad v první pětce nejlépe placených koučů.

Reagovat
Taiger

Není, není ani v první 10, ale dobrej pokus.

Reagovat
Aldeano

Tak když počítáš Čínu, tak v top 10 nebude no. V Evropě samozřejmě ano

Reagovat
Taiger

Samozřejmostí to taky celkem není, když je 9..

Reagovat
Aldeano

Jak to, že to není samozřejmostí když v Evropě v top 10 je?

Reagovat
Taiger

Protože je na hraně zmíněnýho intervalu, kterej se často mění? Statistika nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Ty si byl vždycky jednodušší.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, že přijde godwinson a chytnes se zase jeho, kdyz mas tady tu svou divnou potrebu

Reagovat
Taiger

LOL, on se chytl mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Se tady spojujete do zajímavé skupinky napříč kluby..

Reagovat
smazaný uživatel

To len ty a tebe podobní sa jak magori kastujete na základe klubov.

Reagovat
Swarley

Reagovat
TheTopFootbaler

My United jsme hrdá družina. Nebudeme se spojovat s nějakými Scousers, nestojí nám povětšinou za to. Nazveš-li to kastováním, budiž.

Reagovat
Taiger

<3

Reagovat
smazaný uživatel

úplně stejná píčovina, jako se třeba kastovat podle státní příslušnosti nebo rasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ladyboy arsenal

ntpc

Reagovat
Busby babes

tak budem pocitat treba jen Spanelsko ne? a nebo nejlip jen Madrid. A hele, Simeone je nejlip placenym trenerem na svete...

Reagovat
Aldeano

O tom píšeš jen ty. Nikdo nepsal o nejlepe placeném trenérovi světa. Pochopitelně, že beru Evropu, tahle ironie je dost mimo

Reagovat
Taiger

Slovíčkaření na EF, aby se vyhrál argument.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ty zdroje se opravdu liší a navíc je jasné, že anomální Čína je pro standardní kontext Evropy přinejmenším jen kuriozitní.

Reagovat
Busby babes

lisi, protoze ty smlouvy nikdo nevidel a jde jen o to, co dostanou ze zdroju uvnitr klubu. ale nebudou se lisit o miliony eur. Takze treba porovnani Wenger Simeone, tam proste Wenger bere vic. a ne o malo.

A novej kouc, kterej tam pujde si taky rekne o hodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlépe placeným koučem z TOP 5 evropských lig před zdaněním je podle L'Équipe Argentinec Diego Simeone, jehož hrubý měsíční příjem je 2,5 milionu eur. José Mourinho za ním s 1,41 milionu eur notně zaostává

Reagovat
Taiger

Ne

Reagovat
Taiger

To musí bejt naprostej nesmysl, českej zdroj má vždycky pravdu přece.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ji má vždycky zahraniční.

Reagovat
C-M@ster

Kvůli nové výzvě třeba.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Lacko_Boh

50 mega plus peniaze za Ozila

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Realita

Diego 1:0 Simeone

Reagovat
smazaný uživatel

The article also mentioned that Enrique would demand his new club has the resources to attract top players and compete for the biggest trophies.

fuuuu

Reagovat
Lacko_Boh

tesnotka

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaal má prý jednu nabídku, která ho donutí možná změnit rozhodnutí o odchodu do důchodu. Kdo by to mohl být než Arsenal nebo Chelsea?

Reagovat
Aldeano

Ajax

Reagovat
Lacko_Boh

Everton

Reagovat
nani92

Barcelona

Reagovat
Lacko_Boh

daj vtípek Nani, nudím sa

Reagovat
Taiger

Dej ty, si vtipnější.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nani92

príde Klopp do finále a vyhrá ho

Reagovat
technecium

Reagovat
afc

Dortmund

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Monaco

Reagovat
Hachim Mastour

Snáď

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vidíš dneska. Já 2:1 pro vás.

Reagovat
Taiger

To se ptáš toho nejpovolanějšího.

Reagovat
smazaný uživatel

To co je mezi váma je mezi váma. Já s Mannym mám zase svoje, jeho postřehy mi často otevírají nové perspektivy. Jeho tipu bych věřil a zhruba bych dokázal odhadnout co se za ním odehrává.

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
smazaný uživatel

Co to znamená?

Reagovat
Hachim Mastour

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

nicmene to neni souhlas jako klasické ok. je to usecne a spise utocne, prelozil bych to spis, ze ho to absolutne nezajima.

Reagovat
kiwwi

nieco ako "dobre ty kokot...pojeb sa"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
kiwwi

nemyslíš vážne že nepoznáš najpraktickejsiu skratku v histórii...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? S tím jsem se nikdy nesetkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to anglická zkratka? Já neumím moc anglicky.

Reagovat
Lacko_Boh

j

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vodka

Reagovat
icemike

Reagovat
Cobra

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

který blb by zkracoval dvoupísmenné slovo? svět jde do sraček

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

nj...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nejde o to zkraceni, ale ton, viz Manny vejs.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
TheTopFootbaler

Není to nejpraktičtější, ve skutečnosti jenom nejnechutnější.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

predpokladam nasi vyhru. nejhorší mozny vysledek si umim predstavit 1:1. mam pocit, ze temi predchozimi jasnymi zapasy hraci nabrali sebevedomi na EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako rozumově to chci zastavit, ale dokonce se mi intuitivně vkrádá výhra Arsenalu o třídu. Ať to dopadne jakkoliv, je to každopádně pro mě snad skoro nejatraktivnější souboj. I vzhledem k Tobě jsem za ten los rád. Tak nějak se ty naše představy můžou dneska setkat. Škoda, že ne na té nejvyšší úrovni, ale i tak bude mít ten dvojzápas hrozně romantické zázemí. Loučení Wengera vs loučení Nanda Torrese atd., dva trenéři, kteří podceňováni přinesli do fotbalu novou vizi, nové perspektivy klubům, nové ideje věrnosti a smyslu prostoru, aristokratický a křesťanský inteligent Wenger proti machiavelistickému typu Simeoneho atd.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak označovat Diega za machiavelistu je snad přehnané, do určité míry jim musí být každý trenér a zdůrazňovat to u někoho je trochu netaktní.

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, ze takto jsem nad tim nepremyslel, to s temi typy wengera a simeoneho je dobre

ja to tak intuitivne taky vnimam a psal jsem to uz po losu, ze mame jasny postup ale zaroven, kdyz se snazim predstavit nejakou vetsi vyhru, tak to nedokazu.. kazdopadne se tesim.

Reagovat
Taiger

Prijde mi, ze pises hrozne vznesene a upravene. Nestudujes neco na ten zpusob?

Reagovat
Swarley

jj, fakultu vznešenosti a upravenosti ty génie

Reagovat
Taiger

Ty se uz horkotěžko snažíš bejt vtipnej.

Reagovat
Swarley

tak doufám, že jsi mě alespoň dřív respektoval..

Reagovat
Ondiis

Pěkně jsi ten výsledek přivolal

Reagovat
kiwwi

Paul Hirst (Times) - Manchester United are hoping to persuade Ryan Sessegnon, the England Under-21 left back, to sign for them this summer if he decides to leave Fulham. Blind, Darmain & Shaw free to leave if Targets come in.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje teď spíš levý křídlo? To by mrazik nedal.

Reagovat
r.mrazik

Hraje...ale on prijde i Bale...takze tam konecne budeme mit nejakou alternativu

Reagovat
smazaný uživatel

Spoléhám má vás, nechci se o léto nudit, že to vymyslite a privedete Balea a prodáte Martiala

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by nepřekvapilo, kdyby šel Bale do Tottenhamu

Reagovat
mithro

miesto Martiala, on uz moc LB nehra vraj

Reagovat
kiwwi

co tak citam nazory na reddite, tak ludia viac chcu toho Tierneyho...vraj je fakt real deal, navyse by bol za hubicku - problem by mohol byt jedine v tom, ze on by nechcel kvoli oddanosti Celticu

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně bych se bál toho, že skotská liga je kvalitou horší než česká...

Reagovat
smazaný uživatel

No uplne za hubicku by asi nebyl.

Reagovat
kiwwi

hovori sa o 25m - hubicka z pohladu dnesnych cien a nasich moznosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Tierney ma podla vsetkeho blizko k nejakemu midtable timu z PL. za 25 mega.

Reagovat
Busby babes

hra a nehra no... lita hodne dopredu, tak trochu baleovati.

Je pak otazka, jestli by to LB chtel hrat anebo chce spis do budoucna hrat to kridlo...

Reagovat
smazaný uživatel

OT MS U18 hokej: Kanada 1-2 Česko

Reagovat
fukoman

Do Arsenalu se nechodí, ať si trénuje ten svůj defenzivní tým.

Reagovat
Biozdenda

Já myslím, že tam skončí Tuchel. Jednak sám říkal, že se chystá do Anglie a jednak není tým, který by mu sednul v tuhle chvíli víc. V Arsenalu si budou chtít vychovat dalšího Wengera, přece jen se těžko zvyká na nestabilitu ála MU a Tuchel je věrný typ. Druhá věc je ta, že mi nikdy nepřišel jako dobrý trenér, ale zase.. Přišlo mi tehdy divné angažovat na boj o udržení v PL mladého argentince, který se proslavil akorát tím, že dovedl ambiciózní Espanyol téměř k sestupu a jak si ho dneska váží v Tottenhamu. Ve fotbale se může stát všechno

Reagovat
Hachim Mastour

Tuchel už je v PSG.

Reagovat
Biozdenda

Aha, to jsem si nevšiml tak nic no

Reagovat
smazaný uživatel

Už to bylo někde oficiálně?

Reagovat
Hachim Mastour

Podľa Ornsteina to je tutovka

Reagovat
Mates_Matesović

[@MailSport] understand Tottenham Hotspur are preparing to raise around £170million in funds by selling Danny Rose, Toby Alderweireld, Victor Wanyama and Mousa Dembele as long as they receive substantial bids for each player this summer.

Jasný, na středu necháme hrát Sissoka a ještě připravíme comeback Paulinhovi.

Reagovat
smazaný uživatel

O Tobym a Roseovi už víme dobrého půl roku. Prodej Wanyamy by mi vůbec nevadil. Ohledně Dembélého je to složitější. Já bych radši střeďáka, který dává míč rychleji od nohy, protože podle mě máme už dlouhá léta problém s rychlým přechodem do útoku. Když už se někdy brejk povede, jde to většinou od obránců rovnou na útočníky.

Kdyby byla letos šance, že by se mohl z Realu vrátit Modrič, tak neváhám ani vteřinu.

Reagovat
Mates_Matesović

Mě by ty odchody Wanyamy a Dembélého nevadily, ale my za ně prostě nikoho pořádnýho nepřivedeme. Levy asi jenom těžko dá 90 mega za Milinkoviče, Kovačiče nebo Solera, takže minimálně Mousu bych si nechal a přivedl k němu někoho nadějnýho a mladýho, aby se s ním rozvíjel.

Reagovat
Mates_Matesović

*mně

Reagovat
smazaný uživatel

Mladého a nadějného už máme ve Winksovi. Moose podle jeho vlastních slov hraje přes bolest a lepší už to nebude. 90 mega nepadne za žádného z tebou zmíněných a myslím, že Levy by něco kolem 40 mega vytáhnout mohl - zvlášť jestli se mu povede střelit za podobnou částku Wanyamu. To by mohlo stačit na nějakého slušného hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco Wanyama? Ved je skvely, skoda zranenia. Minulu sezonu bol jeden z najlepsich.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to moc fotbalista, je to spíš atlet. Takových je plno. Teď má dobré jméno, hodnotu, ale uvěřil vlastnímu hype a podle spekulací chce být mezi nejlépe placenými hráči z týmu. Jenomže tam patří fotbalisti, ne atleti. Jen ať se jde stát přeplaceným průměrákem někam jinam, jeho nebude problém nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesúhlasím. Wanyama je kvalitný CM/DM, v ideálnom veku a jeho atletické prednosti sa hodia do Pochettinoveho systému. Navyše raz za čas vie streliť gól, čo sa od našich ostatných streďákov nedá povedať. Podpísať novú zmluvu a navýšiť plat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Tobyho a Dembeleho berieme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dembeleho?

Reagovat
kiwwi

?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě na Manchester nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

? Když je ve formě, tak strčí na své pozici do kapsy kohokoliv v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No já si to prostě nemyslím. Podle mě přešel z podceňovanýho hráče na hrozně přeceňovanýho. Na to aby byl dobrou posilou pro United je moc starý. I on sám si je vědom, že už začíná fyzicky ztrácet (spekulace o jeho odchodu do Číny) a jde to na něm vidět. Jeho největší předností je to, že mu nejde sebrat míč a driblink, ale to na United nemůže stačit. United můžou najít vhodnější hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím to tak, že by byl špatný hráč, to vůbec. Ale Tottenham je jeho strop.

Reagovat
kiwwi

tento postoj neurazit Dembeleho a zaroven si kopnut do Spurs ti sice schvalujem, ale ja sa na to pozeram tak, ze Dembele pojde za malo penazi a nemusi byt nutne clenom zakladnej zostavy, navyse my budeme tych zaloznikov zhanat pravdepodobne asi az dvoch

Reagovat
smazaný uživatel

No ale on ani nemá nejpevnější zdraví aby byl nějaká jistota na lavičku, že bude k dispozici, když někdo ze základu nebude moct. Navíc by neměl malý plat

Reagovat
kiwwi

on prave nema najsilnejsiu poziciu na vyjednavanie, ak chce ostat v top klube v top lige a ked sa bude vyuzivat rozumne tak ani s tym zdravim by nemal byt problem

jediny problem vidim v tom, ze ked bude chciet ist po peniazoch, tak sa bude pakovat kamsi do Ciny

Reagovat
vodka

ale na MU má teda s přehledem.

Reagovat
kiwwi

ja sa strasne cudujem, ze sa vobec hovori o jeho odchode zo Spurs, kedze lepsieho stredaka tam nemaju

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hovoří o něm i on sám. Dopadne jako Yaya, který už prostě nestíhal, i když byl fotbalově pořád skvělý. I kvůli tomu je pro United zbytečný.

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

rozhodně a do té středové trojice by suprově zapadl..spíš je otázka, jestli už na to není trošku pozdě..jako starý není, ale je to podobné jak s Naiggolangem...byl by tam super, ale..

Reagovat
Hokaido

Jako sorry, ale tohle je fakt jen snůška domněnek a polopravd.

Reagovat
smazaný uživatel

No není. Akorát na něj mám prostě trošku jiný názor.

Reagovat
Hokaido

Kromě Kantého, ale oni jsou tak odlišní, že ti to stejně opalcuju, Jany.

Reagovat
cristiano.K.

uvědomuješ si, že slepice a MU mají v podstatě naprosto stejné cíle, i když teda MU sypou několika násobně víc. Jinými slovy, proč by neměl na to hrát za MU, když hraje za slepice? Jediný problém je fakt ten věk.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyamu bych bral k nam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

o něco lepší Wijnaldum za víc peněz, to fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Rose nech ide, rovnako Llorente, NKoudou. Inak nikto. Pokusit sa o Sessegnona a Milinkovica. Do A timu preradit Griffithsa z juniorov, ktory bol naj strelec. Horsi jak Llorente nebude. Vincentovi dat este sancu.

Reagovat
Hachim Mastour

Milinkovič je dosť ofenzívny ale.

Reagovat
Mates_Matesović

Za Griffithse, ten kluk si tu šanci zaslouží.

Reagovat
kiwwi

https://www.telegraph.co.uk/football/2018/04/27/jose-mourinho-insists-chelsea-blame-selling-mohamed-salah-not/

[MOURINHO] "I bought Salah, I did not sold him. Chelsea wanted him gone, it wasn't my decision."

"This is another injustice that people talk. I wasn't the one that sold Salah, but the one who bought him."

Reagovat
vladis271

všetci mu len ubližujú.

Reagovat
jjnovo

Tak ono tohle se stát Heavy Metalovi nebo Guardiolovi, tak nikoho ani nenapadne vynit jednoho z nich a půjde to na vrub klubu... Např. teď s Contem, když Chelsea pustila Matice, nikdo to neháže na něj, ale viní se z toho vedení, takže ten dvojí metr tu je.

Reagovat
jjnovo

*vinit (ty vole)

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icemike

matič chtěl odejít

Reagovat
Busby babes

Salah, KDB a Lukaku taky.

Reagovat
jjnovo

A divme se mu, když za něj přišel Baka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

ze se na to nevykasle.

Reagovat
R.Meireles

Chudák José

Reagovat
kiwwi

nn, chudaci v Chelsea, mohli mat Salaha a predali si ho

Reagovat
r.mrazik

...

Reagovat
fff

Mourinho in the story below: "The decision to sell Salah wasn't mine."

Which is interesting as in July 2015, he said: "I see his future elsewhere. Either on loan or sold with an offer we are happy to accept. We have five wingers and it is better not to have Salah back."

https://t.co/TwuBo02N0n

Reagovat
kiwwi

no on tvrdi, ze Salah nebol ready na top futbal po skoro ziadnej stranke a Chelsea mala lepsich hracov na jeho post, preto sa rozhodol poslat ho na hostovanie a ze neskorsie rozhodnutie predat ho bolo rozhodnutie klubu, nie priamo jeho

podobne fanusikovia Chelsea teraz argumentuju pri Maticovi

Reagovat
mikelinos

Však tu nikdo z Chelsea fans nenadává na Mourinha, že prodal Salaha. Nebo jsem si toho aspoň nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Vážně tady na to někdo nadával? Možná Talker? Jinak se tady z 99 % shodneme, že Salah v tu dobu na Chelsea neměl a nestal by se tím dnešním Salahem, kdyby odešel.

Reagovat
Hokaido

*neodešel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nevím, ale mně příjde, že tady vidím furt - Mourinho vykopne/vyžene/prodá Rashforda úplně stejně jako to udělal s KdB a Salahem...

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr mu vyčitujú Salaha a Lukakua sa mi zdá.

Reagovat
Hokaido

Myslíš asi KdB a Lukaka, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, omyl. KdB a Lukakua.

Reagovat
Hokaido

Nevadí Olo, všichni jsme jen Slovani.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

*martiala a shawa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

u Salaha fatk nie

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

no mozna ne z fans Chelsea, ale ten vysmech: prodal Salaha, je to debil, se tu objevuje casto.

Reagovat
mikelinos

Když už, tak spíš se tu objevuje Chelsea prodala Salaha, jsou to debilové a není to od fans Chelsea no

Reagovat
Busby babes

kdykoliv je debata o Mourinhovi, tak se to driv nebo pozdeji objevi. KDB, Lukaku a Salah.

Reagovat
r.mrazik

prodali by ho,kdyby ho mourek chtel mit v kadru?

Reagovat
Busby babes

prodali by ho, kdyby nehral uplny hovno?

Reagovat
r.mrazik

urcite mel spatny pristup!

Reagovat
Busby babes
Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=C9GQqQvKdKk

jeste ze za ne nehral messi...ten by letel taky

Reagovat
Busby babes

ne, sorry, mas pravdu, byl skvelej a vsichni videli, ze bude jednou nejlepsi hrac Premier league.

Reagovat
r.mrazik

presne to rikam

Reagovat
Busby babes

tak vzhledem k tomu, jak si reagoval na to, kdyz jsem napsal, ze hral tuzku...

Reagovat
Busby babes

byla chyba, ze jsme prodali Depaye?

Reagovat
r.mrazik

to asi ne...stejne jako nebyla chyba,ze chelsea prodala treba Marko Marina

ze prodali salaha chyba je no...

je to o pristupu k problemu...bud si musim na neco pockat,nebo to chci hned...

verim,ze kdyby trener o salaha stal a videl ten potencial,tak ho chelsea neproda...

a navic vim,ze cokoli rekne mourek,neni v kazdem pripade pravda ze jo

Reagovat
Busby babes

ale to hodnotis z pohledu generala po bitve. Salah v Chelsea byl marnej, neadaptoval se na prostredi a tak. x problemu. ze o par let pozdeji to zvlada je super, ale takhle se to proste brat neda. Velkokluby nemaji cas na to cekat 3-4 roky na to, jestli se ten hrac prosadi nebo ne.

Btw Salah ten potencial ukazal az v Rime a ted v Live. Predtim by si nikdo nerekl: wow, to jednou bude jeden z nejlepsich hracu na svete.

Reagovat
Busby babes

koukni do diskuze o prodeji/hostovacce z Chelsea. Vsichni pisou: wow, my za nej dostaneme 20 mega? neuveritelnej obchod. (a ano, prehanim, ale v tomhle duchu tam ty reakce jsou). Takze pokud cted chces tvrdit, ze to bylo jasny, tak budes za saska. Nebylo. Salah dospel, posunul se dal a klobouk dolu pred tim co dokazal. Ale z deseti takovych pripadu takovej posun udela 1.

Reagovat
r.mrazik

Ja nerikam ze to bylo jasny...taky za to nejsem placeny a nemam tu zodpovednost...

Od toho jsou v tom klubu jiny lidi,kteri to maji na starosti a jejichz chyba to jd

Ze nekdo placa na foru je vec ktera nic neznamena...asi jako tahle diskuze a vsechny diskuze

Asi jako mel ronaldo talent kdyz prisel do MU...prvni roky byl na zabiti a dalsi a dalsi pripady

Proste...od toho tam jsou ti lidi,aby takovou kravinu neudelali...fanousek je pak general po bitve...oni maji zodpovednost

A jo...uz ve Fiore byl dost slusnej..

Reagovat
kiwwi

však to... ty si snáď najlepší príklad generála po bitke

Reagovat
r.mrazik

A ty jsi vojin Bubla no

Reagovat
r.mrazik

Bubba...sakra

Reagovat
Busby babes

vayne chces srovnavat Ronalda a Salaha v jejich prvnich sezonach? a mam te pak povazovat za pricetneho?

Ronaldo prisel a odehral 29 zapasu, pak 33 .. Salah 10(ale prisel v lednu) a pak 3. Ronaldo vyhral ve 23 Zlatej mic, Salah ve 23 odchazel na hostovacku...

Reagovat
Busby babes

btw. bavi me jak si do toho najednou zasunul to" taky za to nejsem placenej... Jsem rad, ze nejsi

Reagovat
Busby babes

jo a desna fama, ze Ronaldo byl prvni sezony na zabiti. nebyl, ani nahodou. byl skvelej nebo velmi dobrej. Daval 40 golu? ani omylem. ale to tenkrat nikdo necekal. Del tehle meritek bys odepsal po jedne sezone i Giggse.

Reagovat
r.mrazik

Tak si tam dosad treba lingarda proboha...jde o princip

Bud jako manazer chces vysledky ihned,protoze v klubu vydrzis max tri roky a pak je ti vse u pice a kupujes 30lety hrace a nebo mlady a vychovas si je casem jak potrebujes

U modraku takovy pristup evidentne nemaji a bylo i diky kasparovi mourkovi...ze ti mladi tam nedostavali temer zadny prostor a museli se zlepsovat jinde a pak stejne byly prodany

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lingard, kterej hraje první sezony fakt na dobrý úrovni pod Mourinhem?

Reagovat
r.mrazik

Vsak to byl zelva,kterej si ho nechal v kadru...

Myslis,ze by byl lingard v MU,kdyby v te dobe byl u nas mourek? Urcite ne

Vsak pisu ze to je o pristupu jak klibu tak i manazera...bud na vynalozis cas a energii,nebo si radeji koupis alexise ( )

Reagovat
Busby babes

myslis Lingarda, kterej na poradnou sanci cekal 3 roky a chodil po hostovanich?

V chelsea mladi nedostavali moc sanci pod zadnym trenerem, co tam byl. To proste na Mourinha nehodis. Roman tam ma ocividne takovej tlak na okamzitej vysledek, ze tam asi moc prostoru pro trpelive vychovavani mladiku neni.

Reagovat
r.mrazik

Rikam ze u modraku takovy pristup nemaji...plus mourek neni takovy,aby to zmenil spis naopak

Reagovat
r.mrazik

A je to porad dokola...odesel by salah,kdyby ho mourek chtel? Nejspis ne...stejne jako jini hraci

Vsak si pockej az odejde ted v lete martial

Reagovat
Busby babes

Poslali ho na hostovani. Protoze proste na PL nemel. V te dobe hral strasne, v kadru Chelsea by ho nenechal zadnej trener. Ze se pak vyhral a podstatne zlepsil? Super. Ale v Chelsea by ho nenechali hrat 30 zapasu za rok s tim, ze ted sice hraje tuzku ale za par let bude bozi.

Reagovat
r.mrazik

Vsak hral dost slusne uz na tom hostovani ve fiore...16 zapasu 6 golu za pul roku

Klidne mohl zustat v kadru v lete a ne jit na dalsi hostovani a dokonce s obci do Rima

Muze za to jak manazer tak vedeni...

Porad rikam ze to je o pristupu k hraci...mourkovi to bylo sumak,modraci citili prachy...chyba od obou

Reagovat
r.mrazik

A vis co je nejvetsi prdel? Ze misto salaha prisel z fiore Cuadrado!!! Ktery byl fyzicky totalne jiny level oproti salahovi

Ale znovu...je to pristup klubu a manazera...radeji kompletni hrac nez se piplat s mladochem...

Ale ona se u mourka pokazdy najde nejaka vymluva...

Reagovat
Busby babes

stejne jako ty najdes i na zemetreseni v Angole zpusob jakym to je Mourinhova vina no...

Ano Cuadrado byl taky omyl. Na druhou stranu v Juve celkem hral, zvlastni hrac.

Reagovat
r.mrazik

Nevidet za odchodem salaha i vinu mourka muzou jen mourkovo stihacky

Reagovat
smazaný uživatel

alebo predvcerom Ronaldo ked jeho strela isla do outu

Reagovat
mikelinos

tak u KdB a Lukakua není důvod to nevytáhnout ne?

Reagovat
Busby babes

jen konstatuju.

Reagovat
kvasha16

uz som mu to skoro zozral, kokotovi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

já ho sice nestavěl a oni ho prodali a určitě se Joseho neptali, zda ho mohou prodat aneb jak ze sebe udělat největší kokota na světě a doufat,že si toho lidi nevšimnou.

Reagovat
r.mrazik

konecne nekdo dalsi

Reagovat
Counter

Musíš pochopit, že Mou je bůh na Zemi, protože on sám Salaha přivedl, jen on v něm viděl ten supertalent. Akorát ho pak zlá Chelsea bez Mourkova vědomí prodala.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhrn eurofotbalu za 26.04.2018:

Počet komentářů: 2324

Nolifer dne: Taiger (52 komentářů)

Vtipálek dne: snuff24

Palcohonič dne: vitasrp

Kokotko dne: PROrock

Omezenec dne: REPLIKATOR

Nezvládač dne: Taiger

Reagovat
Taiger

Jak se určuje nezvládač dne?

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě už nevím, psal jsem ten kód před 2 lety.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

Hádám že si zase pičoval na Iwobiho a ostatní se ti vysmáli.

Reagovat
icemike

pokud se mu vysmějou, je pak Kokotko, ten se určuje podle ( )

Reagovat
Ondiis

Takže je omezenec a nezvládač?

Reagovat
icemike

díval jsi se zpětně? Owny se musí rozpomenout, ale tehdy jsme to rozklíčovali právě podle ET

Reagovat
Taiger

Včera jsem ho zmínil naposled tak, že chci, aby nastoupil a zvýšil na 2:0.

Reagovat
liquicitizen

tak som našiel v záložkách link na ownyho bitbucket a konkrétne nezvládač dostáva "body" za to keď sa v jeho komentároch nachádzajú rôzne variácie slov ako buzerant piča čurák kokot hovno kurva atď. je ich tam viac

posledné zmeny nad súborom boli pred piatimi dňami, tak by to malo byť asi aktuálne

Reagovat
smazaný uživatel

a jo, to bude ono

Reagovat
Arsenalista

Ještě že tak! Tyhle ty klauny co na lavičce skáčou, mávají rukama atd. úplně nesnáším! Navíc fotbal s deseti hráči za balónem fakt v Arsenalu nechci.

Reagovat
Miguel19

4 roky od Slippy G. Toto letí..

Reagovat
bbbauch

legenda

Reagovat
Busby babes

But the intrinsic problem with this farewell tour is that Arsenal are still Arsenal. There can be no better set of defining images of Wenger’s demise than four defenders somehow being outnumbered by one forward, Laurent Koscielny kicking the ball in his own face, David Ospina allowing the ball through his legs and Shkodran Mustafi tripping over his own feet in an attempt to block the shot. It would take some manpower and money, but build a statue of that.

Daniel Storey

Nejlepsi popis toho vcerejsku. Prosim v nedeli jeste dvakrat neco podobneho.

Reagovat
Hachim Mastour

Ináč prestupko už je jasné. Príde Leno, Sokratis a Meyer.

Reagovat
Busby babes

Pochettino on the FA's Harry Kane tweet gaff: "It was embarrassing. It was a shame. Harry was very sad. We are helping him to move on."

Reagovat
kiwwi

I'm normálne jebe alebo je to trolling?

Reagovat
Lacko_Boh

I see what you did there

Reagovat
kiwwi

swift key did it

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jebe ti.

Reagovat
Mastný Chobot

dalo sa viac vyťažiť z tohto, premrhaná šanca

Reagovat
smazaný uživatel

to si říkám dost často...

Reagovat
blade115
Reagovat
Hachim Mastour

Manchester United FA

Reagovat
Whitemedia

jaký tweet?

Reagovat
Whitemedia

To jako vznikla kauza kvůli takové prkotině?

Reagovat
Busby babes

ano. smesny co?

Reagovat
Whitemedia

No když vidím ten tweet a pak to, jak byl Harry hrozně smutný, tak to teda fakt směšný je.. jasný, že na vtípky slouží jiné účty, než oficiální FA, ale i tak se to prostě mělo normálně přejít.. ale to ne, teď je doba, kdy se hrotí kdejaká prkotina

Reagovat
Busby babes

asi tak. mel se zasmat, v dalsim zapase dat 2 goly a byl klid. nechapu, ze to nejakej hrac vubec resi, ze si z nej nekdo na netu udela srandu, navic nikterak urazlivym tonem.

Reagovat
smazaný uživatel

"nekdo na netu"

Reagovat
smazaný uživatel

Však ten tweet bol vrcholne nevhodný a trápny. Treba to skritizovať.

Reagovat
Busby babes

byl to vtip. Delat z toho takove halo je proste uplne mimo. Nechapu, ze to vubec nekdo resi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to vtip. Ale aby to prišlo od oficiálneho konta FA, to je trochu cez čiaru. Ja zas nechápem čo sa strhlo po pridelenom góle Kaneovi...

Reagovat
Busby babes

to jako ted budem okolo hracu naslapovat po spickach aby se nahodou neurazili, kdyz si z nich nekdo udela srandu? Fakt nechapu, ze tohle vyvolalo jinou reakci nez mavnuti rukou...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to někoho urazilo je jedno. Ale je to zcela neprofesionální od FA jako autority. Tohle bylo prostě hodně přes čáru, co si můžou dovolit. To ti jako přijde normální, že se pořadatel soutěže vysmívá poraženým?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

uprimne, ne. ten typek co mel na starost ten ucet mel dostat padaka. na hodinu. ale pokud to ted podavate stylem, ze pomalu potrebuje psychyatra, tak si rikam, ze je neco spatne...

Reagovat
Whitemedia

Taky si říkám, že je něco špatně, když vidím toho psychYatra

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nie, ale ľudia v rôznych pozíciách by mali poznať hranicu toho, čo by si mali dovoliť. Hráči Liverpoolu okej, držali so Salahom. Ale tweet od FA, ako píše owny, je u mňa nepochopiteľný moment.

Reagovat
Busby babes

viz vys. ja jen nechapu, proc se z toho dela takove halo a Tottac pise: kane z toho byl na prasky...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

https://www.twitch.tv/dele ... Harrymu dnes pomáhá fortnite od všedních starostí milionáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Ta hra je super, ale teď už je nasraná úplně všude.

Ale koukl jsem se na chvilku, né že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Teď dokonce jejich tým vyhrál hru. Ale zdá se mi, že George Williams a Harry Maguire to umí líp než Dele a Kane.

Reagovat
mikelinos

Tak Dele hraje na playku, to musí být napiču

Reagovat
Cobra

Nechápu, jak může někdo hrát tenhle typ her na PSku...

Reagovat
mikelinos

najdou se i lidi, co to hrají na iPhonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
smazaný uživatel

Jeste by nam tu zacal Simeone nedejboze nejak taktizovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele