Serie A preview - 34. kolo

19.04.2008, 09:07, aktualizováno 20.04.2008, 09:29
Previews
Inter může odskočit Římanům na šest bodů a čtyři kola před koncem se hodně přiblížit scudettu. Veledůležitý souboj se odehraje v Janově, kde Sampdoria hostí Udine. Oba celky myslí na Ligu mstrů a výsledek vzájemného utkání může hodně napovědět, kdo se nakonec bude radovat. Také další zápasy slibují dramatickou podívanou...
AS Řím - AS Livorno  (sobota 18:00)
AS Řím bude pokračovat ve stíhání Interu na domácím stadionu. Soupeřem mu bude toskánský celek AS Livrono. Druzí Římané potřebují do boje o titul bezpodmínečně tři body, ale předposlední Livorno nebude chtít dát body zadarmo, neboť mu vážně hrozí sestup.

V Římě nyní řeší otázku nového vlastníka. Klub totiž prozradil, že spřátelená společnost Italpetroli projevila neformální zájem odkoupit většinový podíl AS Řím. Luciano Spalletti tak doufá, že okolnosti kolem vlastnictví klubu nebudou mít dopad na hráče, kteří se musí soustředit na stáhnutí čtyřbodového manka mezi Giallorossi a vedoucím FC Internazionale. Do konce ligy zbývá již jen pět utkání a Giallorossi vědí, že pokud budou chtít navrátit Scudetto po sedmi letech do hlavního města, tak si nesmějí dovolit sebemenší chybu.

"Máme jedinou možnost, a to vyhrát všechna zbývající utkání. Je tu bodová mezera, kterou musíme eliminovat a proto musíme hrát lépe než Inter. Naneštěstí to však nezáleží na nás," prohlásil Luciano Spalletti. Spalletti dále řekl, že se jeho tým nenechal nijak ovlivnit slovní válkou mezi AS Řím a Interem. Předmětem byl kapitán Totti, jenž doslova seřval rozhodčího Nicolu Rizzoriho v utkání s Udinese minulý víkend. Rizzori se totiž připletl Tottimu do cesty ve vápně. Římský kapitán si vysloužil pokutu 1 000 eur, bez úhony však nevyšel ani sudí, který Tottiho měl vyloučit, což neučinil. Hodně se o tom sporu mluvilo a zbytečně se to celé nafouklo. Tým celý incident zvládl naprosto v pohodě. Totti uznal svou chybu a rozhodčímu se následně omluvil," řekl Spalletti.

Hosté z Livorna se přijedou na Stadio Olimpico pokusit napravit nelichotivou bilanci – sedm utkání bez výhry. Po prohře s Cagliari minulý týden se Amaranto posunuli na 19. místo, tedy do sestupového pásma. Trenér Giancarlo Camolese tedy nabádá své svěřence, aby zapomněli na zklamání z poslední prohry a soustředili se na následující zápasy s AS Řím a AC Milán. "Musíme bojovat dokud to jen bude možné," řekl Camolese.

Hostujícímu celku budou chybět zranění Giuliano Giannichedda, Sergio Volpe, kapitán David Balleri a José Luis Vidigal. Luciano Spalletti se bude muset obejít bez Alberta Aquilaniho, Matteo Ferrariho a Marka Cassettiho. Všichni tři jsou zranění. Otazník stále visí nad startem černohorského útočníka Mirka Vučiniče, který si v týdnu poranil kotník.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alexander Doni - Cicinho, Juan, Philippe Mexes, Max Tonetto - Daniele De Rossi, David Cortes Pizarro - Rodrigo Taddei, Simone Perrotta, Mirko Vučinič - Francesco Totti
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Marco Amelia - Alessandro Grandoni, Dario Kneževič, Fabio Galante - Nico Pulzetti, Martin Bergvold, Antonio Filippini, Giovanni Pasquale - Alessandro Diamanti - Francesco Tavano, Fausto Rossini
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.23 - 5.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Citta di Palermo  (sobota 20:30)
Sobotní večerní utkání 34. kola nejvyšší italské soutěže se odehraje ve Florencii, přesněji na Stadio Artemio Franchi, kde Fiorentina přivítá desáté Palermo. Domácí si budou chtít z duelu proti nevyzpytatelnému soupeři ze středu tabulky odnést tři body, které by je opět přiblížili vysněné Lize mistrů.

Fialky mají na čtvrtém místě čtyřbodový náskok před AC Milán a Sampdorií a místo v předkole Ligy mistrů mají pevně ve svých rukou. Nyní je tedy vše na svěřencích trenéra Prandelliho, jak se situací naloží. V poslední době ovšem Fiorentina podává střídavé výkony, když již čtyřikrát následovala po vítězství porážka. Tu poslední jí uštědřil vedoucí Inter.

Hosté z Palerma si po čtyřech prohraných zápasech v řadě opět připsali vítězství a na vítězné vlně by chtěli pokračovat. Výhra je může posunout až o dvě příčky výš, naopak prohra může znamenat propad o dvě místa.

Jasný cíl má pro zbytek sezony vytyčený také domácí záložník Zdravko Kuzmanovič. "Tým se plně soustředí na následující domácí zápas proti Palermu, jelikož tři body jsou pro nás nesmírně důležité. Chceme skončit na čtvrtém místě za každou cenu. Do konce sezony je ještě pět zápasů a čtyřbodový náskok nám dává velké naděje," říká Kuzmanovič. "Palermo je kvalitní klub se spoustou individualit jako např. Amauri. My se ovšem musíme soustředit hlavně na náš výkon a poté můžeme uspět."

Fiorentina svého soupeře z Palerma neporazila již čtyři zápasy a nyní je určitě správná chvíle, aby se jí to konečně podařilo. V hostujícím dresu pravděpodobně vyběhne na trávník také Frederico Balzaretti, jenž v lednu putoval do Palerma právě z Florencie a své kolegy varoval, že je nečeká nic lehkého. "Nyní jsme již mimo sestupové ohrožení a můžeme hrát více uvolněně. Proti Fiorentině v podstatě nemáme co ztratit," řekl levý obránce pro webové stránky klubu. Kouč domácích Cesare Prandelli se nejspíše uchýlí po poslední porážce s Interem k několika změnám. Velkou obměnou projde obrana, kde napravo vystřídá Jorgensena Ujfaluši, ve stoperské dvojici spolu nastoupí Kroldrup s Gamberinim a nalevo se místo Gobbiho objeví Pasqual. Ze zálohy vypadne Kuzmanovič, jehož nahradí vracející se Donadel. Mimo hru je kvůli zranění stále Semioli.

Palermo nastoupí bez svého kapitána Andrey Barzagliho, jenž si odpykává jednozápasový trest, takže v obraně nastoupí Biava. Na pravém kraji obrany nahradí Zaccarda Cassani, v útoku pak Bresciana Miccoli. Do utkání určitě nezasáhnou kvůli zranění Alberto Fontana, Ciro Capuano, Fabio Simplicio a Edison Cavani.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - Ujfalusi, Kroldrup, Gamberini, Pasqual - Donadel, Liverani, Montolivo - Santana, Vieri , Mutu
Citta di Palermo - pravděpodobná sestava:
Agliardi - Cassani, Rinaudo, Biava, Balzaretti - Guana, Migliaccio - Jankovic, Miccoli, Caserta - Amauri
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.25 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Parma - Neapol SSC  (neděle 15:00)
Na Stadio Ennio Tardini se schyluje k souboji zachraňující se domácí Parmy a deváté Neapole, která se již soustředí jen na co nejlepší umístění ve středu tabulky. Zatímco domácí již čtyřikrát nevyhráli, jsou šestnáctí a od sestupu je dělí pouhý bod, hosté si hlídají klidný střed tabulky a podávají dobré výkony.

Domácí útočník Igor Budan přiznává, že doufá v klidnější závěr sezony a že se dokáže Parma zachránit. "Myslím si, že tlak je na nás vyvíjen každý zápas a proti Neapoli to nebude jiné," řekl Chorvat pro oficiální web klubu. "Jediný rozdíl je v tom, že zbývá méně zápasů a my musíme bodovat. Máme před sebou důležité zápasy, ve kterých musíme, pokud se chceme udržet, bezpodmínečně uspět."

Zápas zmešká domácí veterán Fernando Couto, jenž si z posledního zápasu s Juventusem odnesl čtyřzápasový distanc. V obraně ho zastoupí Zenoni a trenér Hector Cuper se nejspíše uchýlí ke kompatibilnějšímu rozestavení 4-4-2. Mimo hru jsou také zranění Ferdinand Coly, Andrea Pisanu a Bernardo Corradi, zatímco Reginaldo si odpykává jednozápasový trest. Obránce hostů Paolo Cannavaro již nyní hodnotí sezonu Neapole jako povedenou. "Je to dobrá, nikoliv vzrušující sezona," řekl Sky Italia.

"Brzy jsme si zajistili klidnou pozici a nemuseli bojovat o udržení a už to je velice dobré. Naznačuje to, že jsme odehráli dobrou sezonu."

Neapol sice má skvělou domácí bilanci, ale na hřištích soupeřů pokulhává. Pouze dvakrát zvítězila a čtyřikrát remizovala. Kouč hostů Edoardo Reja nejspíše udělá v sestavě oproti té vítězné z posledního kola jen jednu změnu, když místo suspendovaného Continiho nastoupí Santacroce. Suspendovaný je též Pazienza a zraněný je kanonýr Zalayeta.
FC Parma - pravděpodobná sestava:
Bucci - Zenoni, Paci, Falcone, Castellini - Dessena, Morrone, Cigarini, Gasbarroni - Budan, Lucarelli
Neapol SSC - pravděpodobná sestava:
Iezzo - Santacroce, Cannavaro, Domizzi - Mannini, Blasi, Gargano, Hamšík, Savini - Sosa, Lavezzi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.20 - 6.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Empoli FC  (neděle 15:00)
Poslední Cagliari Calcio přivítá na svém stadionu Sant‘Elia předposlední Empoli. Domácí mají dobrou formu a stále se zvedají ze dna tabulky. Mezi oběma soupeři je pouze jednobodový rozdíl. Cagliari hraje doma výtečně a je proto favoritem tohoto zápasu.

V minulém kole si Cagliari připsalo veledůležitou výhru na půdě Livorna. Díky tomuto vítězství se Rossoblu konečně zvedli ze dna tabulky, kam poslali právě svého toskánského protivníka. Nicméně do tohoto utkání vstupují domácí opět z pozice posledního týmu, neboť Livorno dokázalo v sobotním zápase uhrát velmi cenný bod na hřišti AS Řím. Souboj Cagliari s Empoli dopadl v minulé sezóně bezbrankovou remízou. Ovšem nyní nechce ani jedna strana tento výsledek zopakovat.

Obránce Cagliari Francesco Pisano nabádá fanoušky, aby velkou měrou podpořili své miláčky v této "sestupové" bitvě. "Podpora fanoušků bude pro nás základ," řekl Pisano pro www.cagliaricalcio.net. Cagliari vyhrálo šest utkání před domácími fanoušky, ale pouze dvě vítězství si připsalo venku. "Vždy jsme věřili ve šťastný konec sezóny, protože víme, že nejsme horší než jakýkoliv tým v Serii A. Utkání s Empoli pro nás může představovat bod zlomu, ale nebude rozhodující. Navíc máme stále v živé paměti poslední zápas s tímto soupeřem (4:1 pro Empoli)," řekl dále Pisano. Rozhodující bude pro Cagliari trojice následujících utkání, v nichž sardinský tým vyzve Fiorentinu, Inter Milán a Udinese.

Trenér Empoli Luigi Cagni ví, že se jeho tým nachází pouhý bod od poslední příčky, a tak by zajisté chtěl získat nějaké body na Sant’Elia. "Jedeme do Cagliari pro body. Nebudeme se zajímat o jiné výsledky, soustředíme se pouze na náš zápas. Navíc jsme fantasticky vyhráli dvě venkovní utkání s AC Milán a FC Turín," řekl Cagni. V posledním utkání si Empoli připsalo pouze bod doma s Parmou. Ale trenér Cagni byl po remíze 1:1 potěšen výkonem svých svěřenců. "Velmi se mi líbil výkon proti Parmě. Empoli odehrálo skvělé utkání s opravdu kvalitním protivníkem. Nyní musíme hrát přinejmenším stejně. Velmi svému týmu věřím. Na mých svěřencích jde vidět odhodlání a já jsem přesvědčen, že budou bojovat až do konce," prohlásil dále Cagni.

Azzurri se budou muset obejít bez suspendovaného obránce Felice Piccola. Záložník Claudio Marchisio a křídlo Luca Antonini se zotavili z lehkých zranění a budou připraveni nastoupit. Jediným zraněným na straně Empoli tak zůstává střelec Nicola Pozzi. Na straně domácích je vcelku velká nedisciplinovanost. Suspendovaní jsou Andrea Cossu, Michele Cannini a Andrea Parola. Zraněný navíc je Davide Marchini.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Marco Storari - Francesco Pisano, Diego Lopéz, Paolo Bianco, Alessandro Agostini - Davide Biondini, Daniele Conti, Michele Fini - Pasquale Foggia - Nelson Capucho Jeda, Robert Acquafresca
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Daniele Balli - Andrea Raggi, Lino Marzoratti, Vittorio Tosto, Luca Antonini - Antonio Buscè, Claudio Marchisio, Alessandro Budel, Sebastian Giovinco - Luca Saudati, Ighli Vannucchi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.00 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Reggina Calcio  (neděle 15:00)
Fotbalisté AC Milán mají před sebou posledních pět utkání,která rozhodnou, zda se probojují do Ligy mistrů. Na stadionu Giuseppe Meazzy přivítají o záchranu bojující Regginu Calcio a jen výhra je udrží ve čtyřbodové ztrátě na Fiorentinu. Viola totiž v předehrávaném utkání porazila Palermo 1:0 a její náskok na Milán je už sedmibodový.

Hráči AC Milán byli po nešťastné porážce s Juventusem Turín velice zklamáni. Rossoneri v něm vedli 2:1, nakonec však podlehli "Staré dámě" 3:2. Prohrála i Fiorentina, a tak se náskok "Fialek" znovu nezmenšil. Do konce soutěže zbývá pět kol a je velice pravděpodobné že se AC Milán nekvalifikuje do předkola Ligy mistrů. "Nezasloužili jsme si prohrát. Především při jejich třetí brance jsme měli být daleko opatrnější, teď musíme vyhrát zbývajících pět zápasů," prohlásil po zápase autor dvou branek Fillipo Inzaghi.

Rossoneri sice zlepšili herní projev, ovšem důležité jsou v této fázi ligy už pouze body. Proti Reggině musí milánští nutně zvítězit. Jednak proto, aby se náskok Fiorentiny nezvětšil ale také už jen pro to, jakou mají Rossoneri domácí bilanci. Na stadionu Giuseppe Meazzy skončili letos všechny tři body pouze v pěti případech a to je na ještě stále úřadujícího vítěze Ligy mistrů a světového šampióna velice málo.

Pro hosty to také nebude ledajaký souboj. Reggina potřebuje nutně body v boji o záchranu. Naposledy se Reggině povedlo zvítězit v utkání s dalším kandidátem na Ligu mistrů Sampdorií Janov (1:0). Ovšem byla to teprve druhá výhra z devíti zápasů. Dno tabulky je nyní hodně vyrovnané a jakýkoliv bodový zisk ze stadionu AC Milán by byl velikánským úspěchem. Jenže v Miláně se Reggině dlouhodobě nedaří. AC Milán na San Siru porazil Regginu v posledních šesti případech šestkrát. Naposledy v loňské sezoně 3:1.

Na marodce domácích jsou vedle Brazilců Ronalda a Emersona také obránci Marek Jankulovski, Massimo Oddo a nově veterán Paolo Maldini. Lze očekávat, že do utkání nenastoupí ani útočník Alexandre Pato, jenž má ještě problémy.Vykartovaní jsou z minulého kola Daniele Bonera, který proti Juventusu obdržel červenou kartu a Massimo Ambrosini.

Reggina je na tom o poznání lépe. Chybět jí budou zraněný José Montiel a vykartovaný Emmanuel Cascione.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Zeljko Kalač – Marcos Cafú, Alessandro Nesta, Kakha Kaladze, Giuseppe Favalli – Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo, Yoann Gourcouff, Clarence Seedorf, - Kaká – Inzaghi
Reggina Calcio - pravděpodobná sestava:
Andrea Campagnolo – Pablo Alvarez, Bruno Cirillo, Salvatore Aronica, Luca Vigiani – Edgar Barreto, Luca Tognozzi, Francesco Modesto, Francesco Cozza – Franco Brienza, Nicola Amoruso
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 4.75 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Siena - FC Janov  (neděle 15:00)
Na stadionu Artemia Francchiho bude k vidění souboj dvou týmů, které stojí na relativně poklidných místech tabulky. Domácí AC Siena je třináctá s osmibodovým náskokem před sestupovým pásmem a hosté z Janova dokonce na osmé příčce s šestibodovou ztrátou na sedmé Udinese Calcio.

Siena zůstává neporažena už pět utkání v řadě. Ovšem je nutné podotknout, že z těchto utkání čtyřikrát remizovala. Nicméně tým není namočen až tak hluboko v sestupových vodách a osmibodový náskok se zdá být už dostatečný. V kádru Sieny působí Manuel Coppola, který ještě nedávno oblékal dres FC Janova. " Znám velice dobře mentalitu týmu, a také trenéra Giana Piera Gasperiniho" prohlásil současný hráč Sieny Manuel Coppola. Tyto zkušenosti by se mohli týmu hodit, ovšem FC Janov je v současnosti lepším týmem než je Siena. Tedy alespoň co se postavení v tabulce týče.

Janovští patří k těm lepším překvapením letošní sezony. A ještě stále mají šanci se probojovat do pohárové Evropy. Svěřenci trenéra Giana Piera Gasperiniho jsou v dobré formě, což potvrdili v posledním utkání s Turínem. Svému soku nadělili tříbrankovou porážku. Tým střelecky táhne nejlepší kanonýr soutěže Marco Borriello. Italský elegán má na svém kontě už devatenáct přesných zásahů. Janovští tedy zajíždí na půdu Sieny poprat se ještě o Pohár UEFA, ale také vrátit soupeři porážku 3:1, kterou v Janově v prvním vzájemném duelu utrpěli.

Sieně v tomto utkání nepomůže zraněný Valerio Bertotto a ani vykartovaný Daniele Portanova. Na straně Janova to jsou zase Matteo Paro, Matias Nicolas Masiero a Fabiano. Stop na jedno utkání si odpykávají Alessandro Lucarelli a Omar Milanetto.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Alexander Manninger – Luca Rossettini, Daniele Ficagna, Simone Loria, Andrea Rossi – Simone Vergassola, Paul Codrea, Daniele Galloppa, Houssine Kharja – Massimo Maccarone, Mario Frick
FC Janov - pravděpodobná sestava:
Rubinho – Abdoulay Konko, Cesare Bovo, Domenico Criscito, Marco Rossi – Anthony Vanden Borre, Ivan Juric, Danilo, Julio Leon – Marco Borriello, Giuseppe Sculli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 1.95 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sampdoria Janov - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Souboj šestého se sedmým bude k vidění na janovském stadionu Marassi. Domácí Sampdoria přivítá Udinese Calcio. Šestá Sampdoria má na svého soupeře pouze jednobodový náskok a jak domácí, tak hosté mají ještě šanci si zahrát Ligu Mistrů.

Tyto dva týmy v posledních čtyřech letech sehráli hned dvě utkání, ve kterých se rozhodovalo o účasti v evropských pohárech. V roce 2004 vyhrálo Udinese 3:0 a rozhodlo tak, že Sampdoria nebude hrát kýženou kvalifikaci o Pohár UEFA. Přesně o rok později si to oba soupeři rozdali znovu. Úspěšnější byli opět Friuliani, na jejichž lavičce působil, nynější trenér AS Řím, Luciano Spalletti. Remíza 1:1 zanechala Udinese bod před Blucerchiati a svěřenci Luciana Spallettiho se radovali z postupu do předkola Ligy mistrů. Nicméně, janovští věří, že do třetice se jim podaří být úspěšnější. "Tento rok to budeme my, kdo se dostane na příčku zajišťující Ligu mistrů," řekl záložník Angelo Palombo.

Pro deník Gazzetta dello sport řekl dále: "Na začátku sezóny se to zdálo jako nemožná věc, ale nyní je to velmi pravděpodobné a záleží to pouze na nás. Tato neděle není rozhodující, ale pro nás velmi důležitá." Po souboji s Udinese totiž jedou janovští na hřiště Fiorentiny, přímého konkurenta v boji o Ligu mistrů, a poté se utkají s AS Řím a Juventusem Turín v posledních třech utkáních. "Je to nesmírně důležité utkání. Je úžasné se nacházet na tak vysoké příčce a hrát tak velké utkání. Už jen to, že bojujeme o účast v evropských pohárech, bylo pro nás před sezónou pouhým snem. Ale nyní jsme to dokázali a budeme bojovat až do konce. Účast v Lize mistrů by byl pro nás i pro Udinese úžasný výsledek," prohlásil Walter Mazzarri.

Utkání bude mít zvláštní příchuť pro kanonýra Udinese Fabia Quagliarellu, který se vrací na stadion, kde ještě před rokem působil. V minulé sezóně byl Quagliarella nejlepší střelec Blucerchiati, díky čemuž obdržel pozvánku do národního mužstva. Nyní válí v útoku Udinese po boku kapitána Antonia Di Nataleho. "Chce pro Udinese pouze to nejlepší a utkání v Janově pro něj bude speciální. Jeho dvě branky v prvním utkání s Udinese nám zajistili vítězství, nyní možná dá ještě víc," řekl s úsměvem Di Natale.

Citelné oslabení domácího týmu tkví ve zranění brankářské jedničky Luky Castellazziho, který si poranil rameno a do konce sezóny se již v brance neobjeví. Jeho náhradník Antonio Mirante je však plně odhodlán jej zastoupit. Paolo Sammarco dnešní utkání vynechá kvůli disciplinárnímu trestu. Na jeho místě ho nahradí Sergio Volpi. V trojici obránců domácích bude hrát Pietro Accardi, neboť Daniele Gastaldello má stopku. Trenér Udiense Pasquale Marino nemá žádné nové zraněné ani suspendované, a tak nejspíš nastoupí stejná sestava jako proti AS Řím minulý týden.
Sampdoria Janov - pravděpodobná sestava:
Anotnio Mirante - Hugo Campagnaro, Stefano Lucchini, Pietro Accardi - Christian Maggio, Angelo Palombo, Sergio Volpi, Daniele Fraceschini, Mirko Pieri - Antonio Cassano, Claudio Bellucci
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Samir Handanovič - Crisitan Zapata, Tomáš Zápotočný, Aleksandar Lukovič - Giandomenico Mesto, Gaetano D'Agostino, Gökhan Inler, Andrea Dossena - Simone Pepe, Fabio Quagliarella, Antonio Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 2.85 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - Juventus Turín  (neděle 15:00)
Do Bergama na Stadio Azzurri d'Italia přijede v rámci 34. kola Juventus, aby se zde střetnul s domácí Atalantou. Stará Dáma ve středeční dohrávce porazila Parma 3:0 a je již velice blízko od jistoty celkové třetí pozice, když má značnou ztrátu na druhé a výrazný náskok na čtvrté místo. Atalantě se v posledních zápasech příliš nedařilo, dvakrát prohrála a již bojuje jen o střed tabulky.

V kabině Juventusu nyní panuje dobrá atmosféra a obránce Nicola Legrottaglie se na zápas v Bergamu těší, jelikož se opět setká s trenérem Luigim Del Nerim, jenž ho trénoval tři roky v Chievu. "Hrajeme s Atalantou, kterou vede Del Neri, jemuž hodně dlužím," řekl obránce pro Juventus Channel. "Del Neri mi dal šanci a já mu jsem vděčný – podobně jako jsem vděčný Ranierimu, který mě v tmavých momentech podržel."

Atalantě se v posledních zápasech příliš nedařilo a obránce Moris Carrozzieri své hráče nabádá, aby nepovedené vystoupení hodili za hlavu a soustředili se na střet s Juventusem. "V neděli jsme nehráli příliš dobře," řekl. "Nyní musíme otočit stránku a podat co nejlepší výkon proti Juventusu. Nebude to pro nás nic lehkého, jelikož mají opravdu skvělý tým, ale my nemáme co ztratit."

Domácímu celku bude opět chybět tahoun Cristiano Doni, jenž si odpykává dvouzápasový trest. Na listině "mimo hru" ho doprovodí Costinha, Zlatan Muslimovic a Leonardo Talamonti. Naopak do tréninku se vrátili Rivalta s Langellou a možná již v neděli nastoupí.

Hostujícímu trenérovi Ranierimu se do sestavy po zranění vrací Pavel Nedvěd a Cristiano Zanetti. Zranění na tréninku si přivodil Vincenzo Iaquinta a bude mimo hru asi tři týdny. Na seznamu zraněných jsou Sissoko a Chiellini.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Coppola - Rivalta, Carrozzieri, Manfredini, Bellini - Ferreira Pinto, Tissone, Guarente, Langella - Paolucci , Floccari
Juventus Turín - pravděpodobná sestava:
Buffon - Grygera, Legrottaglie, Stendardo, Molinaro - Camoranesi, Nocerino, Tiago, Nedved - Del Piero, Trezeguet
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.30 - 2.90 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Calcio Catania - Lazio Řím  (neděle 15:00)
O záchranu bojující Catania přivítá, v letošní sezoně nevyzpytatelné Lazio Řím. Domácí Catanii dělí pouhé dva body od Serie B, kdežto hostující Lazio je se čtyřiceti body na dvanáctém místě tabulky, což je ale pro ambiciózní římský klub velké zklamání.

Catania nedokázala v minulém kole navázat na úspěšné domácí představení proti Neapoli (3:0), když podlehla v sicilském derby jedinou brankou Palermu 1:0. Tým dělilo pouze šest minut od bodového zisku, protože v 84. minutě vstřelil vítěznou branku Fabrizio Miccoli. Bitvu o Sicílii tedy vyhrálo Palermo. Nicméně domácí fotbalisté se musí vzchopit a bojovat dál, neboť dokonce ligy zbývá pět kol. " Nezasloužili jsme si prohrát. Dokázali jsme že můžeme hrát na stejné úrovni jako týmy z vyšších pater tabulky." Prohlásil po utkání nový kouč Catanie Walter Zenga. Týmu se nedařilo ani v prvním utkání semifinále italského poháru. Sicilský klub si z Říma odvezl porážku 1:0.

Pohárové utkání mělo za sebou i Lazio. To si v utkání s Interem Milán ze San Sira odvezlo do odvety nadějný výsledek 0:0. Pro Římany je to už jediná cesta jak si zahrát v pohárové Evropě i v příští sezoně, neboť v lize je tým trenéra Delia Rossiho až na dvanácté příčce. Bídnou pozici v tabulce jenom dosvědčují poslední výsledky. Lazio Řím čeká na vítězství už čtyři utkání. Naposledy si Biancocelesti rozdělili body s Interem Milán (1:1), Parmou (2:2) a Sienou (1:1). Zvláště v posledním utkání bylo Lazio Řím velice blízko třem bodům.

O těsné vedení 1:0 přišli až v samotném závěru utkání, když neuvěřitelně chyboval brankář Fernando Muslera. " Vidím dobré Lazio ale je k politování hodné kolik dokážeme zmařit gólových příležitostí." Prohlásil po posledních výsledcích prezident klubu Claudio Lotito.

Vzájemná bilance hovoří o něco lépe pro hostující Lazio. Římané dokázali zvítězit v domácím utkání 2:0. V minulé sezóně pak v Římě 3:1, ovšem stejným výsledkem se radovala i Catania ve svém domácím utkání.

Catania bude proti Laziu Řím prakticky kompletní. Chybět jí bude pouze zraněný Joao Batista Pia. Naopak Lazio Řím nastoupí bez Simoneho Del Nera, Valona Behramiho, Modiba Diakiteho a Gorana Panděva. Stop na jedno utkání si odpykává Sebastiano Siviglia. I přes velikou chybu v minulém kole by měl v brance Lazia chytat Fernando Muslera.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Ciro Polito – Gennaro Sardo, Christian Terlizzi, Lorenzo Stovini, Rocco Sabato - Giuseppe Colucci, Mark Edusei, Giacomo Tedesco, Juan Vargas - Gionathan Spinesi, Giuseppe Mascara
Lazio Řím - pravděpodobná sestava:
Fernando Muslera – Lorenzo De Silvestri, Emilson Cribari, David Rozenhal, Aleksandr Kolarov – Gaby Mudingayi, Cristian Ledesma, Massimo Mutarelli, Mourad Meghni – Tommaso Rocchi, Ighli Tare
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.00 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FC Turín - Inter Milán  (neděle 20:30)
Po sobotní remíze AS Řím s Livornem má Inter jedinečnou šanci navýšit svůj náskok na šest bodů a udělat velmi rázný krok k titulu.

V únoru vypadalo v italské lize všechno zcela jasně Inter vévodil tabulce s jedenáctibodovým náskokem a mířil za titulem. Po porážce s Juventusem na konci března bylo ale všechno jinak. Druhý AS Řím se přiblížil už na 4 body a vypadalo to, že jeho stíhací jízda by mohla bt úspěšná. Inter ale potom přestal ztrácet. V Bergamu porazil Atalantu 2:0 a stejným výsledkem přehrál doma na San Siru Fiorentinu. Teď po remíze Římannů s Livornem může Inter znovu odskočit na rozdíl šesti bodů a zasadit soupeři zřejmě rozhodující ránu v boji o titul.

Torino v týdnu vyměnilo trenéra. Místo Waltera Novellina přišel Giani de Biasi. Novellinovi se stala osudnou jasná porážka 3:0 v Janově. Klub, který po letním posílení chtěl bojovat o poháry se strachuje o záchranu v nejvyšší soutěži. Turín je v podobné pozici jako Inter, také brání čtyřbodový náskok před pronásledovateli. Z posledních šesti utkání prohráli hráči Turína pět. O prohře 0:3 v Janově už byla řeč, stejným poměrem prohráli Granata také s Cagliari a zejména domácí prohra 0:1 s Empoli mužstvu hodně zkomplikovala život.

Domácím budou chybět v duelu s těžkým soupeřem Gianluca Comotto, Cesare Natali, brankář Matteo Sereni, Paolo Zanetti, a Ivan Franceschini, kteří jsou všichni zranění. Salvatore Lanna, David Di Michele a Alvaro Recoba nemohou nastoupit kvůli kartám.

Inter bude postrádat vkyartovaného Vieiru a zraněnou pětici Olivier Dacourt, Walter Samuel, Ivan Cordoba, Zlatan Ibrahimovic a Luis Figo.
FC Turín - pravděpodobná sestava:
Fontana- Motta, Di Loreto, Dellafiore, Pisani, Corini - Diana, Rosina, Barone, Lazetic- Stellone.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Burdisso, Materazzi, Maxwell - Zanetti, Cambiasso, Chivu - Stankovic - Cruz, Balotelli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.75 - 3.25 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán33229261:2175
2.AS Řím33218461:3371
3.Juventus Turín331810559:3064
4.ACF Fiorentina33168947:3456
5.AC Milán331410950:3152
6.Sampdoria Janov331571146:3852
7.Udinese Calcio331491044:4351
8.FC Janov331291243:4645
9.Neapol SSC331271443:4743
10.Citta di Palermo331191343:5142
11.Atalanta Bergamo3310111246:4841
12.Lazio Řím339131140:4240
13.AC Siena338141135:4038
14.FC Turín336161132:4234
15.Calcio Catania337111528:3932
16.FC Parma336131438:5331
17.Reggina Calcio336121528:4730
18.Empoli FC33791726:4630
19.AS Livorno336111630:4929
20.Cagliari Calcio33881731:5129

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (176)

Přidat komentář
One-Real

ÁS pojdte zdramatizujte to

Reagovat
smazaný uživatel

AS jasná 1,Palermo doufám překvapí a na Fiorentině něco uhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Remízu by Palermo mohlo uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ,už se asi zvedli a Janov nebo Neapol by na konci mohli předstihnout.

Reagovat
Radin

Zítra 6 se 7 bude mazec ,Udinese :Sampdoria

Reagovat
smazaný uživatel

N itálii nerad sázím,mám na tiketu akorát fiore...

Reagovat
smazaný uživatel

AS RIM - LIVORNO 1

FIORENTINA - PALERMO 1

Reagovat
smazaný uživatel

Giallorossi 3:0 .... La Viola 2:1

Reagovat
M11

AS 3-0 Fiore 2-2

Reagovat
-PeCa_08-

ale fiore spíš 1 podme me, uvidime..

Reagovat
Slejdy

AS jasne 3 body,tip 3-0 ... Fiore remiza 1-1

Reagovat
GEGE

Palermo musíííí

Reagovat
smazaný uživatel

tak, tak . ať předvede Amauri, co umí...

Reagovat
M11

my sme si to vyzrali do syta

Reagovat
smazaný uživatel

zatímco Viola ne..., jj letos se to prostě všechno s.re .

Reagovat
smazaný uživatel

POME LIVORNO

Reagovat
Slejdy

no ti jo

Reagovat
Slejdy

no tak to odvolavam

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný?

Reagovat
Slejdy

to sou ty nepromenene sance...ach jo..taddei co zas nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Amelia je neuvěřitelnej.. Co on pochytal.. Remíza s posledním týmem a ještě se zranil Totti... Teď jen doufat, ať něco uhraje Turín..

Reagovat
Slejdy

jn ten jejich golman klobouk jako...hmm myslim ze je po nadejich na titul...turinu moc neverim ze by neco uhral

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám aspoň v remízu...

Reagovat
GEGE

Amelia je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím proč nesázet ASR 2x se mi to vymstilo a od té doby na to kašlu.. A vždycky když mám nutkání dát je na tiket,vzpomenu si na ty 2 tikety a řejnu si: Chceš si to zopakovat? A většinou haluz výsledek

Reagovat
Slejdy

no ale to nikoho nezajima treba

Reagovat
M11

jezisi kolikrat to napises jeste

Reagovat
smazaný uživatel

jeste hodnekrat neboj...takovej zapasu jeste bude :o)))

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

nevím no, na Torino bych absolutně nespoléhal, to je takovej "štípej na mě dříví" tým. ale Regginu musíme. dneska nám startuje 1.kolo...

Reagovat
M11

Atalanta neprijemny souper.. hlavne musime dat prvni gol.. a ne zase nahanet jak my to umime...

Reagovat
smazaný uživatel

ale to fakt umíte, to se musí nechat

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta je soupeř z těch příjemnějších. Většinou málokdy překvapí a to jak pozitivně, tak negativně. Její fotbalové pojetí lepším týmům vyhovuje.

Reagovat
smazaný uživatel

krása první góly a hned dva v prvních šesti minutách to víc si přát

Reagovat
M11

jj na klid

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 a je vymalováno Forza Alesss

Reagovat
M11

jj kapr

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nejspíš žádné tlaky v posledních 10 minutách

Reagovat
M11

zaplat panbu za ty dary

Reagovat
Antijuve

AS remíza a ještě se jim zranil prostořeký kapitán.Bůh přece existuje, když se komise neměla k tomu mu dát stopku, stejně jako v případě Patricka a Cassana.

Reagovat
smazaný uživatel

Slušného slova pro tebe škoda.

Reagovat
Antijuve

Nápodobně.... chlapče.

Reagovat
M11

drz picu

Reagovat
Antijuve

Proč by měl jít Inter do Serie C........ chytrolíne.

Reagovat
M11

kdyz ty to beres tak jak to beres s Tottim tak za ty roky vy byste museli hrat minimalne Serii B... jak rikas ty pokud buh existuje.. jak to beres ty tak to beru ja...

Reagovat
Antijuve

Takže hráči Interu nadávají rozhodčímu a nejsou potrestáni.Napiš zápas ve kterém to bylo a já se na to kouknu.

Reagovat
M11

ze zrovna vy neco tady resite o sudich to je nejvic usmevne...

Reagovat
Antijuve

Napiš zápas ve kterém to bylo.Tu další poznámku neberu vážně a kord od fanouška Juve a krásné minulosti jeho milovaného klubu.

Reagovat
M11

napodobne

Reagovat
M11

minulost... u nekoho soucasnost...

Reagovat
Antijuve

Máš důkaz o Interu, že má poplacené rozhodčí?Nebo zase jenom blbě kecáš.

Reagovat
M11

Moratti

Reagovat
Antijuve

Reagovat
M11

to vy byste potom museli hrat serii C

Reagovat
Antijuve

Opravdu a mohl by si napsat proč...... nebo máš jenom blbý kecy.

Reagovat
Slejdy

ty si fakt tragéd

Reagovat
Antijuve

Antijuve těší mě.

Reagovat
smazaný uživatel

interisti jsou nejvetsi lemry a parchanti a zm*di ve svete fotbalu!!

Reagovat
smazaný uživatel

a ty se hlasis ke komu??

Reagovat
Antijuve

Na tohle jsou doktoři, ale nevím jestli by tobě dokázali pomoci.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

a Chivu me pekne nas*al, ze sel k vam, mel jit radsi do Realu anbo toto leto zdarma k nam, do AC

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak milanista :o)))) nemas horecku?

Reagovat
Slejdy

taky me zklamal ze si vybral zrovna Inter...patril mezi oblibence...ted uz ale ne..

Reagovat
Antijuve

Každý jde za lepším, to by si měl vědět.

Reagovat
M11

kazdy ne... to bys mel vedet

Reagovat
Antijuve

Poznáš až vyrosteš.

Reagovat
M11

tady ale neni rec o me ty lojzo.. kazdy neni jak v interu prodejna devka... na to nezapominej

Reagovat
smazaný uživatel

slejdy: co ti udelal inter?

Reagovat
Slejdy

nemusim je no

Reagovat
M11

merdicky no

Reagovat
smazaný uživatel

protoze ted v italii vladnou?? nebo ze to maji vsechno koupeny :o))))

Reagovat
Slejdy

nauc se reagovat....nemusim uz hodne dlouho proste..neres to

Reagovat
Antijuve

Ještě že Interu nefandíš, to bych nepřežil.

Reagovat
smazaný uživatel

to ani poradne nejde reagovat na "nemusim je no"...to je jak zenska kdyz ma kramy rozhovor neni nad argumenty

Reagovat
Antijuve

Asi tak.Fanoušek AS a Totti, to všechno vysvětluje.

Reagovat
M11

mindracek ???

Reagovat
Antijuve

Z čeho bych měl mít ten tvůj mindráček?Argument by nebyl....... proč by měl jít Inter do Serie C.

Reagovat
M11

podle toho jak pises tak asi z AS a podle nicku z Juve... kazdy to vi co je Moratti zac

Reagovat
smazaný uživatel

a co je zac???

Reagovat
M11

kazdy vi

Reagovat
smazaný uživatel

a co je zac???

Reagovat
M11

staci jednou kliknout kdyztak

Reagovat
Slejdy

staci jednou priste

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste tepli bratri ne???blbne me net sorry...ale jste oba kokoti

Reagovat
M11

tak si ho radsi vypni kdyz snim neumis... diky

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste tepli bratri ne???blbne me net sorry...ale jste oba kokoti

Reagovat
M11

nabidka start...vypnout pocitac...vypnout...

Reagovat
smazaný uživatel

nedelej debila

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

staci fakt jednou...delas tu zbytecne bordel

Reagovat
Antijuve

Zajímavé myšlení, ale mylné a ten argument by nebyl.Protože si myslíš něco o Morattim, tak by měl jít Inter do Serie C není argument, ale blbost.

Reagovat
M11

ty si zase neco myslis o Tottim takze to vyjde na stejno no...

Reagovat
Antijuve

Já si o Tottim nic nemyslím.Nadával rozhodčímu a nebyl potrestán, tím to pro mě hasne.Jenže se nebavíme o Tottim, ale o Interu, který podle tebe má jít do Serie C a já se ptám proč?

Reagovat
M11

ty vole mindracek jako kravicka milka z AS... stale mi to tu potvrzujes...

Reagovat
Antijuve

Tohle nemá cenu.Tady se člověk argumentů nedočká.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

a co je zac???

Reagovat
M11

ubohe

Reagovat
Antijuve

Tottiho.......... už mu ani nemůžu přijít na jméno, když poznávám jeho fanoušky.

Reagovat
Slejdy

ty vole ty si ubozak

Reagovat
M11

uz jen ten nick... mindracek..

Reagovat
smazaný uživatel

neřešte ho, je to šašek...

Reagovat
smazaný uživatel

hosi do sebe

Reagovat
M11

to by sme meli jit ale vsichni

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus s přehledem. Kolik že to skončí? 8:0? 10? Tenhle vývoj zápasu jsem nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím paráda, jen tak dál . jinak koukám, že to tu nějak vře .

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

jen to dopíšu..., 2-1

Reagovat
M11

to date...

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká 2 góly z penalty.. Snad byly oprávněné...

Reagovat
Slejdy

jsem zvedavy no...vitezstvi by AC ale melo udrzet...

Reagovat
smazaný uživatel

těžko to bude znít ode mě objektivně , ale řek bych, že jo...

Reagovat
GEGE

penalty byly naprosto jasne obe dve

Reagovat
GEGE

hrajeme dobře v druhem polocase si to uz pohlidame Reggina mel jen jednu tutovku tu Kalac zlikvidoval ale ta strela Modesta nemela chybu

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš tu gólovou ? to byl přece Barreto, ne ?

Reagovat
GEGE

jj samozrejme sem to splet

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně trefil hustě no

Reagovat
smazaný uživatel

Juve jedee super Alex 0:3, je to naše jenom škoda že je David takový hamoun, Pája už mohl mít taky gól...

Reagovat
smazaný uživatel

teda,docela čumím,že již v prvním poločase byla ve všech dnešních zápasech rozvlněna síť a mnohdy ne jen jednou

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej poločas, sice škoda gólu, ale lepší, než se trápit. teď to ještě dotáhnout. Favalli hraje nějak podezřele dobře, vsadím se, že už mu Galliani tiskne smlouvu .

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

slejdy,M11: takovy frajeri...vydeli jste vubec nekdy svuj milovanej AS na vlastni oci??

Reagovat
M11

vydeli

Reagovat
smazaný uživatel

tak to te lituji za vyhozeny prachy

Reagovat
M11

vydeli

Reagovat
smazaný uživatel

to chce čas, má v nicku CZ, dojde mu to...

Reagovat
M11

no prave... o to je to horsi

Reagovat
smazaný uživatel

tvuj nick je taky velice inteligentni

Reagovat
smazaný uživatel

je to jméno kámo, jméno nemůže být inteligentní

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses v lese

Reagovat
smazaný uživatel

vážně ? to mi vysvětli , já totiž nepíšu "vYděli".

Reagovat
Slejdy

ty vole predstav si ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

nauc se reagovat...delas tu bordel

Reagovat
M11

ty si lojza

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Antijuve

Nejhorší je, že jeden fandí Juve a druhý AS, takže ta poznámka o bratřích je na místě.Žádná diskuze bez jejich příspěvků na tomto portálů neexistuje.

Reagovat
M11

mindracek ?

Reagovat
Antijuve

Tentokrát z koho mám mít mindráček?

Reagovat
M11

mas porad jeden a ten sami asi...

Reagovat
Antijuve

Ale furt nevím jaký.

Reagovat
M11

uz sem to tu nekde psal..

Reagovat
GEGE

že se nevyseres na toho debila nejde si uzivat radsi krasny zapas Juve

Reagovat
M11

mas recht

Reagovat
Slejdy

ty vole ti musis byt trageeeed

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš chce taky do "party", vemte to, ať dá pokoj konečně...

Reagovat
M11

Reagovat
Antijuve

Já vím....... ty si borec a ostatní kromě tvého bratra M11 jsou tragédi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsou nasrani...inter si s nema vytrel prdel...no spis jenom s AS.Juve bude kousat pristi rok...tak je nasranej no...ale uprimne AS na to nema...

Reagovat
M11

inter si s nema vytrel prdel.... 1-1 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

tak k tem zapasum se nebudu vrat...doma jste to vyhaluzili tecovanym golem...a u nas jasnej offside...a ja mluvim celkove o cele lize...kvalitni tym nedela jeden zapas ale treba cela sezona

Reagovat
M11

ty si marny... ste mohly byt rad ze ste nedostali 4 u vas...

Reagovat
smazaný uživatel

po koupenym golu...jsme to otevreli...jinak by jsi byl rad za remizu... ses moc zaujatej.Milujes svuj klub to je hezky...ale neprehanej to

Reagovat
M11

ty si ukaz hochu.. ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

měl by se léčit chudáček.....

Reagovat
smazaný uživatel

dostal se už po několikátý do úzkejch a argumentuje naprostejma kravinama ach jo, fandové interu jsou na tom špantně....

Reagovat
Slejdy

to teda jsou

Reagovat
smazaný uživatel

napodobne...AS jsem docela fandil a pral ale co tady posledni sezonu predvadite...to vase fnukani a ukrivdenost je horsi jak u slavistu.Prvne by ste meli zacit u sebe

Reagovat
Slejdy

ty vole

Reagovat
M11

Sampdoria

Reagovat
M11

Del Piero

Reagovat
smazaný uživatel

Alex

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, Pippo si to dneska občas hustě dává s Kaka'...

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka'

Reagovat
GEGE

Reagovat
Slejdy

pato

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře AC, Reggina do Serie B.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej zapas...a pato je vybornej...ale mam strach ze to fialky uz udrzi

Reagovat
GEGE

tak Pato snad 5 minut na hristi a hned zaridil gol

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

twe dneska se nám pěkně červená hlavně Parma .. tři kousky

Reagovat
smazaný uživatel

no a dohromady čtvery

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, takhle dobře jsme doma nehráli, ani nepamatuju (když nepočítám LM). první krok za náma, 4 zbývají...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele