Schalke dohodlo příchod Nastasiće, toho čeká zdravotní prohlídka

12.01.2015, 14:39
Aktuality
Matija Nastasić směřuje z Anglie do Německa. O srbského obránce Manchesteru City úspěšně usilovalo Schalke a oba kluby jsou domluveny na půlročním hostování s opcí na trvalý přestup. Hráče nyní v Gelsenkirchenu čeká zdravotní prohlídka...

O dohodě informovala už včera některá britská média a Schalke dnes odpoledne vše potvrdilo na svých internetových stránkách.

21letý fotbalista vyrůstal v mládežnické akademii bělehradského Partizanu a čtrnáct měsíců strávil ve Fiorentině, než ho před dvěma a půl roky koupil Manchester City. Úřadující anglický mistr za něho zaplatil přes patnáct milionů eur a Nastasić v prvních dvou sezonách nastoupil ke 34 ligovým zápasům, letos ovšem vypadl z plánů manažera Manuela Pellegriniho a v Premier League neodehrál ani minutu.

Schalke bude mít po sezoně i opci na trvalý přestup stále ještě mladého fotbalisty. Případný transfer nebude podle médií levnou záležitostí, vyjít by měl na třináct milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / schalke04.de

Komentáře (723)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele