Şahin bude z Realu Madrid hostovat v Liverpoolu

25.08.2012, 10:31
Aktuality
Nuri Şahin podle očekávání odchází z Realu Madrid do anglické Premier League. Souboj o služby tureckého reprezentačního záložníka nakonec vyhrál Liverpool, který dnes potvrdil na svých oficiálních stránkách dohodu o ročním hostování, jejíž detaily nebyly zveřejněny...

Şahin přišel do španělské metropole před rokem z Borussie Dortmund a situaci mu značně zkomplikovaly zdravotní problémy, jejichž vinou strávil začátek sezony na marodce a následně si nedokázal získat důvěru trenéra Mourinha, který hráče často nechával sedět na lavičce či na tribuně. Jeho situaci by navíc nevylepšil ani příchod jiného záložníka Luky Modriće, kterého chce Bílý balet získat z Tottenhamu.

O příchod třiadvacetiletého rodáka z německého Lüdenscheidu v průběhu léta usiloval také Arsenal, nejmladší střelec bundesligové historie ale nakonec bude v této sezóně hrát za Liverpool. Od hostování ho nyní dělí už jen zdárně absolvovaná zdravotní prohlídka.

Po záložníkovi Joe Allenovi a útočnících Fabiu Borinim a Oussamovi Assaidim se Şahin stane čtvrtou posilou nového manažera Reds Brendana Rodgerse, který na Anfield přišel po úspěšné sezóně ve Swansea.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (456)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele