V Dortmundu návrat Nuriho Şahina nechystají

09.01.2013, 17:44
Aktuality
Nuri Şahin se během lednového přestupového období do Dortmundu nevrátí. Turecký reprezentační záložník v této sezóně hostuje z Realu Madrid v Liverpoolu a neprožívá zde ideální časy, vedení Borussie ale popírá informace, podle kterých se chystá svého odchovance přivést zpátky...

Čtyřiadvacetiletý středopolař odešel z vestfálského klubu loni v létě do Realu Madrid, kde se ale i vinou zranění neprosadil a po roce odešel hostovat do Liverpoolu. Ani na Anfield Road to ale není lepší, Şahin nedostal prostor na své primární pozici a od poloviny listopadu si v Premier League nepřipsal už ani minutu.

Podle některých informací se nyní měl vrátit do BVB a SportBild již hlásil do světa, že jeho přestup je na 99 % jistý. Něco takového ale ve vedení úřadujícího německého mistra odmítají. "Také jsem to četl, původně za tím stojí Daily Mail. Ten také psal o tom, že Sven Bender míří do Manchesteru United. Všechno to jsou blbosti, řekl jsem již sto třicet krát, že na tom není nic pravdy," uvedl sportovní ředitel Michael Zorc.

"Já nejsem zodpovědný za žádnou z těch spekulací a nechci je komentovat, je toho už příliš. Podle internetu máme každý den tři nové posily, momentálně by náš kádr čítal asi stovku hráčů. Jsme do těch spekulací zahrnuti prakticky neustále a zkrátka proti tomu nemůžeme bojovat, musíme se naučit s tím žít," dodal Zorc v rozhovoru pro Westdeutsche Allgemeine Zeitung.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (1116)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele