Ruská Premier Liga souhrn - 12. kolo

09.07.2008, 19:21
Aktuality
Zenit rozstřílel Tomsk a odlepil se z posledního místa. CSKA pokračuje v matných výkonech, v moskevském derby doma nestačilo na Dinamo. Nalčik doma porazil Jaroslavl, Těrek si poradil se Spartakem a nebodoval ani Lokomotiv. Kazaň byla blízko k výhře v Samaře, nakonec si domů veze jenom bod. Vladivostok remizoval s Chimki. Moskevské derby Saturn - FK bylo branku nepřineslo.

Luč-Energija Vladivostok - FK Chimki 1:1

05.07.2008 10:00

Góly: 54. Vitali Bulyha - 82. Eldar Nizamutdinov

Osm minut před koncem přišel Vladivostok o hubené vedení 1:0. Aktuálně nejlepší střelec ruské Premier Ligy Eldar Nizamutdinov se totiž v 82. minuty zasloužil o to, že se oba týmy rozdělily po bodu.

Duelem předposledního s posledním odstartovalo po reprezentační přestávce 12. kolo ruské Premier Ligy. Vladivostok hostil FK Chimki.

Na hřišti bylo rušno od prvních sekund. Už v první minutě sudí Pettaj po zákroku Jovanoviče vytáhl žlutou kartu. Hosté nebezpečně útočili po levém křídle, ale domácí si připsali první střelu. Ševčenko prověřil pozornost nejčastěji inkasujícího brankáře v soutěži Berezovského.

V dresu Chimek byl nejnebezpečnějším hráčem kanonýr Eldar Nizamutdinov, který se často pohyboval v pokutovém území Vladivostoku, ale solidní příležitost si v prvním poločase nevypracoval. Drtivou část prvního dějství se totiž hosté soustředili na pozorné bránění.

Svěřenci trenéra Zorana Vuliče si počínali v útoku o poznání aktivněji, ale zajímavých momentů si také vypracovali poskromnu. Velkou šanci měl na kopačce Bulyga, ale jeho střela si cestu mezi tři tyče nenašla.

Trenér domácích během přestávky stáhl nevýrazného Burmistrova a na hřiště poslal Kuzněcovova. I ve druhém dějství byl Vladivostok aktivní a brzy se dočkal úvodní branky. V 54. minutě se Bulyga prosadil mezi třemi obránci a překonal Berezovského. Po chybě Berezovského mohl Bulyga přidat druhou branku, ale odkrytou svatyni netrefil.

Sergej Juran zaregistroval, že jeho svěřenci nepředvádí zrovna optimální výkon a na hřiště proto poslal Jevstafjeva a Nikoforova. Ani poté se však hra Chimek moc nezlepšila. Trenér tak poslal na hřiště třetího čerstvého hráče – Samusiovase a vyplatilo se mu to. Samusiovase se objevil na levém kraji pokutového území a přesnou přihrávkou našel Nizamutdinova a ten nemohl nedat. Pro Nizamutdinova to byla sedmá branka v této sezóně a upevnil si vedení v tabulce střelců.

Vstřelená branka Chimki probudila a především střídající duo Samusiovase a Nikoforov zlobilo. Mladý útočník dokonce mohl vsítit branku, ale Marek Čech jeho ránu zlikvidoval. Utkání nakonec skončilo 1:1, což může více mrzet Vladivostok, který byl povětšinu zápasu lepším týmem.

Více informací k zápasu

Křídla Sovětů Samara - Rubin Kazaň 2:2

05.07.2008 15:00

Góly: 40. Jevgenij Savin, 88. Ruslan Adžindžal (pen.) - 10. Christian Noboa, 66. Christian Noboa

Čtyři branky padly v utkání Křídla Sovětů Samara – Rubin Kazaň. Hosté sice dvakrát vedli zásluhou přesných tref Noboa, ale Samara vždy dokázala vyrovnat zásluhou Savina a v závěru také Adžindžala, který proměnil pokutový kop.

Oba týmy se ještě představily bez dvou svých velký posil v útoku. Ještě se totiž neotevřelo přestupové okno a proto Jan Koller i Roman Adamov sledovali utkání z hlediště.

Stadion Metallurg mohutně zkrápěl déšť, čemuž se v úvodních minutách více přizpůsobili hosté. V sedmé minutě se působivě uvolnil Kabze, Lobos však proti jeho střele vytáhl zákrok jako z učebnice. O tři minuty později už se hráči Kazaně radovali z úvodního gólu. Po přihrávce Rjazanceva pálil technicky přesně k tyči ekvádorský útočník Noboa.

Stoprocentní šanci měli fotbalisté Samary na kopačce ve 22. minutě, Oleg Ivanov z přímého kopu nastřelil břevno, následně vznikl závar, který však Rubin přežil za cenu zranění brankáře Kozka, kterého musel v 38. minutě nahradit Ryžikov.

Ryžikov si ani pořádně nestačil sáhnout na míč a už jej lovil z vlastní branky. Escobar poslal krásný centr na Savina, který se prosadil přes Šaronova a poslal míč pod břevno.

Během poločasové přestávky trenér domácích Leonid Sluckij stáhl Tichonova a nahradil ho Leiltonem, aby zvýšil efektivitu Křídel v ofenzívě. Což se také druhý poločas dařilo. Samara byla aktivnější, Rubin čekal na brejky.

V 67. minutě se Rubin opět dostal do vedení. Sibaja vybojoval míč, který poslal Karadenizovi. Turecký reprezentant se poté z levé strany odhodlal ke střele, která s pomocí teče překvapila Lobose. Chilský brankář střelu jen vyrazil, tvůrce hry Kazaně Semak ve skluzu poslal ideální míč na Nobou a ten nemohl nedat.

V 81. minutě mohl přidat třetí branku Kazaně střídající Miloševič, ale po rohovém kopu neusměrnil hlavičku mezi tři tyče. Rubin perfektně bránil a podrážděný soupeř si nevypracovával zajímavé momenty před soupeřovou brankou.

Nakonec se však Samara dočkala. Podle názoru sudího Baskakova fauloval střídající zadák Jefthon aktivního Escobara a kopala se penalta. Následný pokutový kop v 87. minutě Ruslan Adžindžal proměnil. Vzhledem k obrazu hry remíza odpovídá.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - Šinnik Jaroslavl 2:1

05.07.2008 17:30

Góly: 7. David Siradze, 49. Aleksandr Amisulašvili - 36. Damian Gorawski

Spartak Nalčik porazil Šinnik Jaroslavl a posunul se na sedmé místo před CSKA. Nalčik zápas po celou dobu ovládal a i přes překvapivé vyrovnání Šinniku dokázal vyhrát, navíc Mašukov zahodil penaltu.

Již od první minuty Spartak ovládal a diktoval tempo zápasu. Na branku Stepanova létala jedna střela za druhou. Navíc Šinnik poměrně často chyboval v obraně a bylo jen otázkou času, kdy Nalčik udeří. To se mu povedlo hned z první velké šance v 7. minutě, po zmatku v obraně hostí se před bránou nejlépe zorientoval Siradze a nedal brankářovi Šinniku šanci.

Hráči Spartaku si poté vytvořili ještě několik příležitostí, ale všechny mířily mimo branku. Okolo dvacáté minuty se probudil i Šinnik, který se zkoušel prosadit ze střední vzdálenosti, nebezpečnou střelu vyslal Buznikin, ovšem mimo bránu.

Jaroslavl poté na krátkou dobu převzala otěže zápasu, dokázala si připravit slibné šance a jednu z nich využila. Deset minut před koncem Bojarincev vystřelil na bránu, Chomič tuto střelu pouze vyrazil a pro Gorawského nebyl problém dopravit míč do sítě. V první minutě nastavení se mohli domácí znovu ujmout vedení, Kalimullin se dokázal uvolnit v pokutovém území, ale v obrovské šanci napálil míč jen do Stepanova.

Po přestávce se Spartak vrhl do útoku s cílem zajistit si vedení. Ve 49. minutě se domácí fanoušci dočkali, hrdina utkání Siradze nacentroval z rohového kopu přesně na hlavu Amisulašviliho, který nekompromisně zakončil.

Tento gól dodal Spartaku sebevědomí a začal si vytvářet další šance, v 61.minutě Mašukov ochotně upadl a zařídil pro svůj tým penaltu. Sám postižený však penaltu nedal, když netrefil branku.

Po zbytek zápasu se Nalčik soustředil spíše na obranu, hráči Šinniku už nedokázali vymyslet žádný nebezpečný útok a nakonec zaslouženě prohráli 1:2. Nalčik může naopak mrzet, že nedal více gólů.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - Spartak Moskva 3:1

06.07.2008 12:00

Góly: 53. Timur Džabrajlov, 57. Jean Blaise Bouli, 66. Vladimir Kuzmičov - 36. Maksym Kalynyčenko

Překvapení se zrodilo v utkání Těrek Groznyj – Spartak Moskva. Hosté se podle očekávání dočkali vedení, ale slepenými brankami v průběhu druhé půli si nakonec zajistili výhru domácí.

V základní sestavě Spartaku se objevil i útočník Roman Pavljučenko, který na nedávném mistrovství Evropy vybojoval v dresu Ruska bronz. Nechyběl ani český zadák Martin Jiránek, naopak Radoslav Kováč byl jen na lavičce náhradníků.

Spartak si jel do Těreku pro tři body, aby snížil náskok Rubinu Kazaň, který v sobotu jen remizoval v Samaře. Těrek se však velkého jména svého soupeře nezalekl a byl aktivní. Lachijalov střílel do míst, kde byl připraven Pletikosa. Další šance Těreku už měla gólové parametry, na brankové čáře zachraňoval defenzivní záložník Spartaku Mozart.

Ve většině útoků Těreku měl prsty aktivní Lachijalov. Blízko gólu byl Pavljučenko, ale po přihrávce Titova se k míči nedostal. V 35. minutě se Spartak dostal do vedení. Titov si pohrál s Džabrajlovem a nabil Kaliničenkovi, který následně překonal Liku. Chvíli nato byl ukrajinský záložník blízko své druhé branky, ale v tváří tvář Likovi minul.

Druhý poločas se hrál v mnohem větším tempu, než ten první. Už první útok Spartaku měl gólové parametry. Titov dlouhou přihrávkou vybídl Pavljučenka do samostatného úniku, ale ruský kanonýr netrefil branku. A opět to byl Spartak, kdo si hned poté vytvořil šanci. Pojišťující gól visel na vlásku.

Známé pravidlo "nedáš – dostaneš" se opět potvrdilo. V 54. minutě se Džabrajlov napřáhl několik metrů za pokutovým územím ke střele a Pletikosa se natahoval marně. Inkasovaná branka Spartak nalomila. Těrek měl více prostoru pro útočení a využil toho. Jean Bouli proměnil samostatný únik na Pletikosu, domácí otočili nepříznivý vývoj a dostali se do vedení 2:1.

Kouč Spartaku Stanislav Čerčesov reagoval stažením Kaliničenka a nasazením Bystrova, ani ten však hru červených neoživil. Těrek podnikal nebezpečné útočné výlety a bylo jen otázkou času, kdy přidá další branku. A povedlo se mu to v 68. minutě, Lachijalov si pohrál s moskevským zadákem, vnikl do pokutového území a jeho střela se odrazila od tyče před nohy Kuzmičeva a ten měl lehkou práci.

Třetí inkasovaná branka Spartak definitivně popravila. Těrek měl na kopačce další branky, ale Essame i Lachijalov byli v koncovce ledabylí. Poslední šanci měl Pavljučenko, který nedokázal po přihrávce Bystrova zkrotit míč. Těrek zvítězil 3:1 a nový trenér Vjačeslav Groznyj si připsal povedený debut na lavičce čečenského mužstva.

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - Dinamo Moskva 0:2

06.07.2008 14:00

Góly: 12. Igor Semšov, 61. Denis Kolodin (pen.)

Góly, šance, emoce a krásný fotbal přineslo moskevské derby mezi CSKA a Dinamem. Radovali se hosté, kteří po brankách Semšova a Kolodina zvítězili 2:0.

V Rusku jsou zápasy CSKA – Dinamo každoročně svátkem fotbalu, přesto nebyl stadion Lužniki zdaleka zaplněn. CSKA se muselo obejít bez disstancovaného Vasilije Berezuckého, jediným překvapením v sestavě domácích bylo nasazení Ramona, který dlouhou dobu marodil se zraněním. Daniel Carvalho nebo Luboš Kalouda zůstali pouze na lavičce. Hostující trenér Andrej Kobelev také nemohl počítat s kompletním kádrem, zranění nepustilo do hry Granata, Pimenova a Dimidka. Na lavičce začal Cvetan Genkov, který se musel podřídit taktice Dinama s hrou na jednoho útočníka – Keržakova.

CSKA převzalo od úvodního hvizdu otěže zápasu. Zejména duo Žirkov a Ricardo Jesus bylo aktivní a zadákům Dinama dělalo velké potíže. Brazilský útočník měl na kopačce několik vyložených šancí. Dvakrát pálil těsně vedle.

Z ojedinělého útoku udeřilo ve 12. minutě Dinamo. Portugalský tvůrce hry Danny vyslal chytrou přihrávkou za obranu Semšova, který obstřelil Akinfejeva a poslal hostující mužstvo do vedení.

Inkasovaný gól se na hře CSKA podepsal, někteří hráči šli s výkonem dolů, jediný Žirkov svými kousky motal hlavu především Kowalczykovi. Po jednom ze soubojů těchto dvou hráčů dokonce dostal zadák Dinama žlutou kartu.

Do samostatného úniku se mohl dostat Keržakov, ale na přihrávku Dannyho jen těsně nedosáhl. Před koncem poločasu stáhl Valerij Gazzajev nejistého Šemberase a nahradil ho Grigorjevem, což bylo klíčový moment pro druhé dějství.

Do druhého poločasu vstoupilo lépe Dinamo a Valerij Gazzajev byl hodně nespokojen. Nevýrazného Vágnera Loveho nahradil Danielem Carvalhem.

O deset minut později, v 62. minutě nastal zlomový moment celého utkání. Grigorjev zatáhl za dres Semšova, který se ocitl ve vyložené šanci a rozhodčí Maxim Lajuškin nařídil pokutový kop a Grigorjeva vyloučil. Z následného pokutového kopu se Kolodin nemýlil.

Od tohoto momentu se emoce stupňovaly a Lajuškin musel zahájit karetní mariáš. V 71. minutě se počet hráčů na hřišti vyrovnal, Kolodin nevybíravým skluzem přejel Žirkova a po druhé žluté kartě šel pod sprchy. Také Žirkov byl blízko vyloučení, na hřišti totiž působil místy dost vztekle.

CSKA se v závěru tlačilo do útoku a blízko snížení byl nejaktivnější hráč CSKA Žirkov, po odraženém míči však zblízka nastřelil břevno. Gólové parametry měla také střela Krasiče. A když už další šance k vidění nebyly, Dinamo v moskevském derby porazilo CSKA 2:0. Svěřenci kouče Kobeleva sice nebyli lepším týmem, ale v koncovce si počínali zkušeněji a to rozhodlo.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - Tom Tomsk 5:1

06.07.2008 16:00

Góly: 6. Viktor Fajzulin, 11. Roman Širokov, 23. Anatolij Tymoščuk, 27. Anatolij Tymoščuk (pen.), 34. Viktor Fajzulin - 22. Dmitrij Mičkov (pen.)

Zenit Petrohrad si na Petrovskij Stadion pohrál s Tom Tomsk a po výhře 5:1 opustil sestupové příčky. Všechny branky padly už v prvním poločase.

Zenit se představil bez svých dvou útočných es Pogrebnjaka a Aršavina. Pogrebnjak má poraněné koleno a Aršavin se podle slov trenéra Dicka Advocaata v současné době nemůže plně koncentrovat na fotbal. Na oba hráče však dali zapomenout jejich spoluhráči už od úvodních minut.

Dominguez z přímého kopu nastřelil břevno a odražený míč dopravil do sítě Fajzulin. Běžela teprve sedmá minuta. O čtyři minuty později dopravil míč do sítě Roman Širokov po rohovém kopu. Tom Tomsk kosila jedna pohroma za druhou. Trenér Romaščenka musel stáhnout ze hřiště zraněného Mladenova, nahradil ho Mičkovem.

Ve 21. minutě odpískal Igor Zacharov pokutový kop pro Tom Tomsk za faul Križanače, který si pomáhal v souboji lokty. Exekutor Mičkov se nemýlil a snížil na 1:2. Všechny naděje Tomsku na bodový zisk se rozplynuly v rozmezí 25. až 35. minuty. V již zmiňované desetiminutovce se totiž trefil Tymoščuk po rohovém kopu a z penalty a další gól přidal Fajzulin, který využil přihrávky Tekkeho. Turecký fotbalista sice byl v ofsajdovém postavení, ale pomezní praporek nezvedl. Krutý poločasový výsledek pro Tomsk, Zenitu se vyvedlo vše, na co sáhl.

V druhém dějství Zenit kontrolovat hru, Tom Tomsk sice často napadl rozehrávku Petrohradských a dařilo se mu odebírat míče, ale gólu se nedočkal. Za zmínku stojí karetní mariáš sudího Igora Zacharova, který rozdal několik žlutých a dvě červené karty. Pod sprchy šli domácí Križanač a hostující Catînsus. Stav 5:1 pro Zenit vydržel až do závěrečného hvizdu a Petrovskij Stadion mohl slavit poměrně jednoduché vítězství.

Více informací k zápasu

Lokomotiv Moskva - Amkar Perm 0:1

06.07.2008 17:00

Góly: 56. Georgi Pejev

Souboj třetího se čtvrtým vyzněl lépe pro hostující Amkar Perm, který si po přesné trefě Peeva z 56. minuty odváží z Lokomotiv Stadionu tři body.

Prvních třicet minut moc fotbalové krásy nepřineslo. Nehrálo se ve velkém tempu, spíše naopak. První vážnější příležitost si vytvořil Kušev, v pádu pálil nad břevno. Debutující brankář Permu Narubin měl s přibývajícími minutami čím dál větší práci. Syčev z výhodné pozice mířil mimo. Traoré překonal gólmana, ale šanci neutralizoval jeden ze zadáků. Za zmínku také stojí chytrá střela Biljaletdinova, jehož pokus o obstřelení jen těsně minul tyč. Poslední minuty prvního poločasu měl v režii Amkar, který bombardoval pokutové území Lokomotivu nebezpečnými centry, domácí obrana však pracovala na jedničku

Ve druhém dějství zvýšil Lokomotiv obrátky. Domácí útočili přes křídla, což vedlo k mnoha faulům ze strany Permu. Dinjar Biljaletdinov mohl otevřít skóre po chybě Narubina, ale jeho střelu zachránil obránce Amkaru. Lokomotiv se hnal do útoku, ale zapomněl na zadní vrátka. Kušev z pravého křídla našel Peeva a ten parádní střelou pod břevno poslal hosty do vedení.

Gól do sítě Pelizzoliho Lokomotiv na dlouhou dobu demoralizoval. Rachimov poté do hry poslal Odemwingieho, který byl překvapivě jen na lavičce náhradníků. Obraz hry se však nezměnil, Amkar poctivě bránil a Lokomotiv byl bezradný. Nicméně jeden gólový moment si Lokomotiv vytvořil. Debutující Narubin skvěle zlikvidoval pokus Odemwingieho. Amkar Perm zvítězil 1:0 a potvrdil, že se s ním musí v této sezóně počítat.

Více informací k zápasu

FK Saturn - FK Moskva 0:0

09.07.2008 17:00

Góly: -

V dohrávce 12. kola mezi Saturnem a FK Moskva branka nepadla.

Po úvodním pozvoleném tempu si vypracoval dobrou příležitost záložník Saturnu Andrej Gusin, ale brankář Ževnov prokázal dobrý reflex. Útočník Kiričenko před Ževnovem místo střely volil přihrávku, ale k míči se bohužel pro Saturn nikdo nedostal. V 32. minutě Moskva málem udeřila po standardní situaci. Centr Čížka nedokázal Kinský zkrotit a Němov musel odkopávat na roh. V závěru prvního poločasu tempo hry opadlo.

Nezáživný byl i druhý poločas. Oleg Blochin reagoval stažením Maxiho Lopéze, kterého nahradil Bracamonte. Postupem času přidal Saturn na obrátkách a hosté se bránili na své polovině. Nevýrazný finský záložník Eremenko dal o sobě vědět střelou, Ževnov s ní však neměl problémy. V závěru se domácí stadion dožadoval penalty po souboji Kalešina s Eremenkem, píšťalka sudího Bezborodova ale zůstala němá. Do hry se pak dostaly dvě nové akvizice FK Moskva Samedov a Ricardo Lago. Především druhý jmenovaný si vedl dobře, ale bezbrankový stav změnit nedokázal. Oba týmy mají před sebou v druhé polovině ruské Premier Ligy hodně práce, především v ofenzívě se dnes moc nepředvedli.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň1282219:1126
2.Amkar Perm1171313:622
3.Dinamo Moskva1263317:1421
4.Spartak Moskva1255221:1620
5.Lokomotiv Moskva1154214:819
6.Křídla Sovětů Samara1245317:1317
7.Spartak Nalčik1151511:1216
8.CSKA Moskva1043311:915
9.Těrek Groznyj1150612:1715
10.Saturn Moskevská oblast1234511:1113
11.FK Moskva1226412:1412
12.Tom Tomsk1233610:1812
13.Zenit Sankt-Petěrburg724112:810
14.Šinnik Jaroslavl1223714:209
15.Luč-Energija Vladivostok111559:158
16.FK Chimki1215616:278

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (57)

Přidat komentář
havrys99

tak to je upřímný, vědět že vítěz UEFA je poslední...tak ale je jasný že ve hře má v dohrávkach 15 bodů takže může poskočit na druhý místo

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejně z 6 zápasů 7 bodů, to je docela málo

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě je, ovšem na kontě mají jenom jednu prohru

Reagovat
smazaný uživatel

A opět Nizamutdinov. Jeho sedmý gól, nejlepší střelec RPL.

Reagovat
smazaný uživatel

Nizamutdinov v létě si ho Chimki neudrzi, tipoval bych prestup do Zenitu

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik má let?

Reagovat
smazaný uživatel

27

Reagovat
smazaný uživatel

A ja že to je nejaký mladík

Reagovat
smazaný uživatel

v zenitu utok Pogrebnayk-Nizamutdinov, popripade podhrot Dominguez- smaozrejmne pocitam s odchodem Aršavina

Reagovat
smazaný uživatel

ali: tak vetsinu talentovanych mladiku ma CSKA- Ramos, Janczyk, Dzagojev, Grigorjev

Reagovat
smazaný uživatel

*Ramon

Reagovat
smazaný uživatel

a Salugin

Reagovat
smazaný uživatel

Salugin se neprosadí

Reagovat
Shevchenko

A Kalouda.

Reagovat
smazaný uživatel

nezapominejte na Mamaeva,talent jak hrom

Reagovat
smazaný uživatel

A Pravosud

Reagovat
smazaný uživatel

ten bol v Ružomberku na hostovaní

Reagovat
smazaný uživatel

fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale už nehostuje

Reagovat
smazaný uživatel

Už ne, aspon si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáci v Kazani. Vedli 2:1 a tři minuty před koncem dostali góla z penalty. Podle mě je za takových 5. kol moskevské celky předskočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko má čtvrtý nejlepší koeficient. Je třeba před Itálií. Ale myslím, že půjdou dolů, protože teď bude v evropských pohárech startovat více ruských týmů a některé moc úspěšné podle mě nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba Saturn

Reagovat
Arne

Prosimtě, na jakých stránkách se daji najít hodnocení jednotlivejch hráčů?

Jak si vede Fathi ve Spartaku?

Reagovat
smazaný uživatel

championat.ru.

7 zápasů, jedna červená, známka 5.57. Patří mu levý kraj obrany.

Reagovat
Arne

Díky.

Reagovat
Arne

Azbuka, aha, tak to si moc nepočtu...

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera hrozne ale staci sa 2-3 hodiny do tej azbuky pozriet a nebudes mat problem, podla mna okolo 40% textu porozumies je to podobne ako cestina alebo slovencina (vlastna skusenost)

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, Marek bude bojovat o záchranu, to si hodně polepšil

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono je lepší bojovat o záchranu v ruské lize než hrát v české lize o poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Možná odejde do druholivého (s prvoligovými ambicemi) Krasnodaru.

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA - Dinamo.

Reagovat
smazaný uživatel

začíná mě to Rusko pomalu lákat, jak tu tak o něm pořád referuješ . asi si rozšířím obzory...

Reagovat
smazaný uživatel

Moskva mi dneska zase nepřála, ten Lokomotiv mě ale teda hodně štve

Reagovat
Shevchenko

To mi povídej, kvůli Lokomotivu 4500 v..., ale aspoň 500, takže jsem si nepohoršil.

Reagovat
Shevchenko

Ale říkal jsem si od doby kdy jsem vsadil, že ten Lokomotiv byla špatná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

ten kombik byl paradni to se musi nechat...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Lokomotiv neprohrál, tak vyhraji 150 kč... Tak jsem akorát dvacku ztratil

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Zenit! Paráda, už se na ně těším v LM. Ale škoda, že to v 35. minutě skončilo, jsem čekal, že to skončí alespoň 11:2.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to nemelo 3 GB, tak se urcite mrknu.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Torrent uz jsem odstranil...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.... hlavne Dominguez, Fajzulin a klasicky Tymoscuk odehrali skvelej zapas. Jenom skoda rozhodcio, kterej zapas trochu nezvlad

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj.docela mimo mísu joo ale dost by mě to zajímalo.nevíte prosim nekdo vice o atletiku madrid?posledni roky nic, nic a najednou takhle luxusni kadr a porad maj malo stale posiluji viz v posledni dome sinama pongolle a assuancano ... nejakej novej majitel .... nejak se rozsoupli s tema posilama nee ? ?? dik za visvetleni

Reagovat
smazaný uživatel

pardon assuncao

Reagovat
smazaný uživatel

po dnesnim zapasu Zenitu to vypada blbe,prohrat doma 4:5 s nalchikem nic moc

Reagovat
havrys99

3:4

Reagovat
smazaný uživatel

3:4. Nalčik jede, už čtyři vyhrané zápasy v řadě. Pokud chce Zenit titul, tak by je ovšem měli porazit. Nepomohl jim ani Aršavin, který odehrál celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

On ten zapas v klidu na vitezstvi byl.... Zenit potopila provizorni obrana, ktera byla naprosto marna v cele s (odjakziva) tragickym Sirokovem. Jestli Zenit behem leta nesezene kvalitniho stopera, anebo se neuzdravi Lombaerts, tak s timhle bude mit hrozny problemy. Dostat doma 4 goly ... a prakticky z NICEHO, to je opravdu tragedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zenit mě už zase připravil o peníze... ¨Myslím, že na titul už mohou zapomenout

Reagovat
Shevchenko

Po 12. kolech? Si asi děláš prdel, ne ?

Reagovat
Shevchenko

Vlastně u Zenitu po 8.

Reagovat
Shevchenko

OT: Pokud nevyjde Adebayor, tak se Galliani zřejmě zaměří na Pavljučenka.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele