12. kolo
06.07.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Amkar zaskočil Lokomotiv, veze tři body

Souboj třetího se čtvrtým vyzněl lépe pro hostující Amkar Perm, který si po přesné trefě Peeva z 56. minuty odváží z Lokomotiv Stadionu tři body.

Prvních třicet minut moc fotbalové krásy nepřineslo. Nehrálo se ve velkém tempu, spíše naopak. První vážnější příležitost si vytvořil Kušev, v pádu pálil nad břevno. Debutující brankář Permu Narubin měl s přibývajícími minutami čím dál větší práci. Syčev z výhodné pozice mířil mimo. Traoré překonal gólmana, ale šanci neutralizoval jeden ze zadáků. Za zmínku také stojí chytrá střela Biljaletdinova, jehož pokus o obstřelení jen těsně minul tyč. Poslední minuty prvního poločasu měl v režii Amkar, který bombardoval pokutové území Lokomotivu nebezpečnými centry, domácí obrana však pracovala na jedničku

Ve druhém dějství zvýšil Lokomotiv obrátky. Domácí útočili přes křídla, což vedlo k mnoha faulům ze strany Permu. Dinjar Biljaletdinov mohl otevřít skóre po chybě Narubina, ale jeho střelu zachránil obránce Amkaru. Lokomotiv se hnal do útoku, ale zapomněl na zadní vrátka. Kušev z pravého křídla našel Peeva a ten parádní střelou pod břevno poslal hosty do vedení.

Gól do sítě Pelizzoliho Lokomotiv na dlouhou dobu demoralizoval. Rachimov poté do hry poslal Odemwingieho, který byl překvapivě jen na lavičce náhradníků. Obraz hry se však nezměnil, Amkar poctivě bránil a Lokomotiv byl bezradný. Nicméně jeden gólový moment si Lokomotiv vytvořil. Debutující Narubin skvěle zlikvidoval pokus Odemwingieho. Amkar Perm zvítězil 1:0 a potvrdil, že se s ním musí v této sezóně počítat.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lokomotiv doma určitě neprohraje. Tip 0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele