12. kolo
09.07.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V nezáživném utkání branka nepadla

V dohrávce 12. kola mezi Saturnem a FK Moskva branka nepadla.

Po úvodním pozvoleném tempu si vypracoval dobrou příležitost záložník Saturnu Andrej Gusin, ale brankář Ževnov prokázal dobrý reflex. Útočník Kiričenko před Ževnovem místo střely volil přihrávku, ale k míči se bohužel pro Saturn nikdo nedostal. V 32. minutě Moskva málem udeřila po standardní situaci. Centr Čížka nedokázal Kinský zkrotit a Němov musel odkopávat na roh. V závěru prvního poločasu tempo hry opadlo.

Nezáživný byl i druhý poločas. Oleg Blochin reagoval stažením Maxiho Lopéze, kterého nahradil Bracamonte. Postupem času přidal Saturn na obrátkách a hosté se bránili na své polovině. Nevýrazný finský záložník Eremenko dal o sobě vědět střelou, Ževnov s ní však neměl problémy. V závěru se domácí stadion dožadoval penalty po souboji Kalešina s Eremenkem, píšťalka sudího Bezborodova ale zůstala němá. Do hry se pak dostaly dvě nové akvizice FK Moskva Samedov a Ricardo Lago. Především druhý jmenovaný si vedl dobře, ale bezbrankový stav změnit nedokázal. Oba týmy mají před sebou v druhé polovině ruské Premier Ligy hodně práce, především v ofenzívě se dnes moc nepředvedli.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele