Rossi neodchází, ujišťuje Lotito

04.02.2008, 16:57
Aktuality
Lazio vstupovalo do letošní sezony s velkými ambicemi, o to horší je pro jeho fanoušky pohled na ligovou tabulku. Římský celek je až na třinácté příčce ligové tabulky a v Itálii se živě spekuluje o možném odvolání trenéra Delia Rossiho, to však jeho zaměstnavatel popírá...

"Rossi má smlouvu do června 2009 a do té doby bude naším trenérem. Jenom Lazio může rozhodnout, kdy a jak bude jeho kontrakt ukončen. Opravdu si nemyslím, že by od nás chtěl odejít. Naopak se podílí na naší vizi do budoucnosti," prohlásil prezident Lazia Claudio Lotito.

Lazio letošní sezonu nezačalo vůbec dobře a určité zlepšeí naznačuje až současná šňůra 3 zápasů bez porážky. I tak zůstává římský klub v sestupovém pásmu s velkou ztrátou na pohárové příčky.

O moc lépe se Laziu nevedlo ani v Lize mistrů, tým trenéra Delia Rossiho nepostoupil ze základní skupiny Ligy mistrů a nedokázal se kvalifikovat ani do Poháru UEFA.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bohužel sezona na prd..posily? myslim až na Bianchiho dobrý. ale jen pokud Rozehnala podepisou trvale na přestup... Lotito slibil tři "velke" posily.. no nelhal ale ani nenadchl...tým neni psychicky odolny...a ikdyz posledni dobou aspon neco Ballotta chyta, chybi jasne golman...Lotito at hleda kupce ktery udela pro klub prvni posledni .at se vrati dobre časy z přelomu tisícileti..nebo klub zahyne...v současnosti vŘíme AS jasna jednicka, ale mrzi me že starosta a spol nejsou taktyci a veřejne se hlasi k AS, to by si meli nechat pro sebe a byt nestrani . proste.. všechno jd proti Laziu... ale vedeni by si melo uvedomit že neco dela špatne.. když už se množí nespokojene hlasy i od byvalých hraču ktery pro klub dyýchali Negro,a spol....

Reagovat
smazaný uživatel

Jé,fanoušek Lazia. Ty jsi první fanoušek Lazia,kterého tady vidím.Doufam že se budeš zapojovat do diskusí,hlavně o italském calciu.

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj .. s tim určitě počitej .dlouho tuhle stranku sleduju a konečně jsem se odhodlal i registrovat a napsat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele