Lazio je ve výsledkové krizi, Lotito ale panice nepropadá

10.02.2009, 08:53
Aktuality
Do stále hlubší výsledkové krize se propadá Lazio. Římský celek po úvodních kolech letošní sezony okupoval vedoucí pozice, nyní se tabulkou propadá stále níž a níž. Mužstvu se nedaří proměňovat gólové šance a kde je chyba moc dobře ví i prezident Claudio Lotito...

"V tuhle chvíli jde všechno špatně, nemáme ani štěstí. Vytvoříme si sedm nebo osm gólových příležitostí a stejně prohrajeme. Po výsledkové stránce jsme určitě v krizi," řekl Lotito v rozhovoru pro Datasport.

Lazio se propadlo až na jedenáctou příčku tabulky, na svém kontě má navíc čtyřzápasovou sérii porážek. Ta poslední přišla v neděli ve Florencii. Hráči římského klubu nedokázali proměnit své příležitosti a minutu před koncem jim alespoň bod za remízu 0:0 sebral Alberto Gilardino.

"Tohle období brzy skončí a já vím, že přijdou dobré výsledky. Na odvolání Delia Rossiho nemyslíme, uvidíte, že tým se vrátí zpět na vrchol. S předváděnou hrou není žádný problém, je to jenom otázka trpělivosti," dodal Lotito.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo keců na začátku ligy,jak se pokusí získat titul.Hodně teď doplácí ale na neschopnost v zakonční Zarateho.Ten pálí i nemožné.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli jednomu hráči to rozhodně není

Reagovat
smazaný uživatel

no tak napr. v zapase proti Fiorentine to bol prave on, ktory spalil 3 MEGATUTOVKY

Reagovat
Lubinterista

Tak jsem zvědav kam dřív půjde trénovat Mancini, jestli Lazio, nebo Neapol.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele