Rossimu bude nabídnuta nová smlouva

16.05.2009, 21:02
Aktuality
Hodně nevyrovnanými výkony se v letošní sezoně prezentovalo římské Lazio. Klub po prvních kolech vedl tabulku Serie A, poté se propadl na konec první poloviny, přesto v něm panuje spokojenost. Důvodem je středeční triumf v Coppa Italia, který bude znamenat setrvání trenéra Delia Rossiho...

"Již hodně brzy se sejdeme, abychom spolu probrali podmínky. Očekávám, že dohoda o prodloužení smlouvy bude na světě v hodně blízké době," řekl prezident Lazia Claudio Lotito v rozhovoru pro RAI.

"Rossi nikdy netoužil odejít z Lazia a klub nikdy nezpochybnil jeho budoucnost," dodal Lotito.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mělby podepsat pro Lazio je duležitý,a jeto jeden z nejlepších treneru v Italii.forza laziooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Rossiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele