Rossi: Nezasloužím si být v Laziu

03.05.2008, 13:03
Aktuality
Na lavičce římského Lazia by v létě mhlo dojít ke změně. Klubu z hlavního města Itálie se letos vůbec nedaří a jeho trenér Delio Rossi prohlásil, že by ho odvolání vůbec nepřekvapilo...

"Můžete prohrát s Juventusem, ale ne způsobem, jakým se to podařilo nám. Chápu rozhořčení fanoušků. Proti Juventusu nás postihl obrovský výpadek a Lazio si něco takového nemůže dovolit," vrací se Rossi k porážce 2:5 od turínského klubu.

Laziu se vydařila loňská sezona, dostalo se do Ligy mistrů a i letos mělo útočit minimálně na čtvrtou příčku. Jenomže přišel pravý opak, římský celek se již od úvodních kol pohybuje ve druhé polovině tabulky, v základní skupině Ligy mistrů nestačil na Real Madrid, Werder Brémy ani Olympiakos a dojem si částečně napravil jenom v Coppa Italia, kde je v semifinále.

"S přihlédnutím k posledním výsledkům si myslím, že pro příští sezonu by zde mělo vydržet jenom několik lidí a já mezi nimi nejsem. Ještě jsem nemluvil s prezidentem Claudiem Lotitem, ale dokáži si představit, že není v sedmém nebi, což je pochopitelné. Naší povinností nyní je soustředit se na poslední zápasy a sezonu dokončit co možná nejlépe," řekl dále Rossi.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

co na to rict, Lazio uz neni to co byvalo,bohuzel ani nevim co se tam stalo,skoro mi to prijde jako kdyby meli x let financni problemy,drive tam hrali hvezdy italske ligy a italskeho fotbalu a co dneska ?? s tim kadrem co maji asi nedosahnou tech uspechu co meli,ale byl to moc dobry tym, po odchodu Nedveda uz to zacalo hodne upadat

Reagovat
smazaný uživatel

v minulých letech odváděl Laziu cenné služby. bere to profesionálně .

Reagovat
smazaný uživatel

To vim uz remizi doma v predkole proti Bukuresti.Hra Lazia byla chaoticka,nedisciplinovana,snad i penaltu nedali.Postoupit nakonec postoupili,ovsem vykon na to jake si v klubu kladli ambice jako by letosni blamaz v lize predznamenal.

Reagovat
smazaný uživatel

To vim uz od remizi doma v predkole proti Bukuresti.Hra Lazia byla chaoticka,nedisciplinovana,snad i penaltu nedali.Postoupit nakonec postoupili,ovsem vykon na to jake si v klubu kladli ambice jako by letosni blamaz v lize predznamenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna ten mobil si dela co chce sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

To je profesionál

Reagovat
smazaný uživatel

njn Lazio nic moc myslim ze odejde

Reagovat
smazaný uživatel

Odešel od nich Pavel Nedvěd a od té doby jsou mimo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele