ROSICKÝ MÍSTO GERRARDA?!

21.05.2004, 15:14
Aktuality
Tomáše Rosického chce slavný anglický FC Liverpool! Uvedl to hráčův agent Pavel Paska pro deník Sport. "Je to pravda, proto jsem také v těchto dnech v Anglii. Další kolo jednání nás čeká ve středu," potvrdil. Že by se ten blázinec kolem "Rosy" konečně vyřešil? Některá anglická média uvádí, že Manchester United chce Stevena Gerrarda. Takže český záložník má být náhrada?!

Na odchod Tomáše Rosického z Borussie Dortmund nečeká jen celý český fotbalový národ, ale i on. "I když mám v Dortmundu dlouholetý kontrakt, chci v létě odejít. Přestup do jiného klubu by byl pro mne novým impulsem, abych šel fotbalově zase nahoru," řekl pro deník Sport. Naplní se jeho slova? "Vím, že o mne má Liverpool zájem a že tam můj manažer pan Paska odjel jednat," dodal.

Borussia Dortmund se potácí ve finanční krizi, a proto i jí by přišel odchod "Rosy" vhod. "Nezapíráme, šéf klubu mi sdělil, že se budou prodávat někteří hráči, nemáme peníze," řekl nedávno pro německý deník Bild trenér Borussie Mathias Sammer.

Možná začal Liverpool jednat ještě před Eurem kvůli jedinému důvodu - zřejmě odejde Steven Gerrard do Manchesteru United! Ten za něj nabízí 30 milionů liber a podle některých anglických médií je vše dohodnuto.

O Gerrarda údajně jeví zájem i londýnská Chelsea, která podle anglického listu The Independent nabízí rovněž tolik, co Red Devils. List nadále uvádí, že by si Gerrard mohl v Chelsea vydělat 100 tisíc liber týdně! Kdo by odolal? Stejně je ale zájem Man U konkrétnější a i sám hráč nedávno přiznal, že by do žádného jiného celku v Anglii nešel, než do Manchesteru United.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*Bill

Pokuď by Rosa do liverpoolu přestoupil byla by to solidní česká ofenzivní síla trio šmicer,baroš a možná rosický

Reagovat
HOST*Bill

a dodatek:baroš možná přestoupí do aston villy tak nevim,nevim......

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřestoupí.

Jinak, moc tomu s tím Gerrardem nevěřím. Liverpool nepistí svého kapitána a suveréně nejlepšího hráče Liverpoolu v této sezóně. Navíc, do Manu, to bysi hodně posral u fanoušků Liverpoolu- u nioch je to jak BArca - Real Madrid. To by snad ani neřekl, že jedině Manu.

Reagovat
HOST*

pánové vse je dneska o penezich takze kazdej hrac se da koupit i prodat...

Reagovat
Mr.Jindros

z blata do louze

Reagovat
HOST*sleepy

Gerrard tam zůstane-Proč by vyhozoval svýho nejlepšího záložníka a místo něj dával průměrnýho fotbalistu.To spíš by měli koupit Malbrangue,Okocho nebo Wrigt-Phillipse.To by byli posili

Reagovat
HOST*Joe

Co to je za jmena???! To jsi mohl rovnou napsat Krmaš, Homola nebo Lokvenc s Gluščevičem ty mají ve světě stejnej zvuk!!

Reagovat
HOST*sleepy

Tyhle ty 3 hráči bylli jedni z nejelšpích v Premier league.Ale ty asi se zajímáš o fotbal jen krátce a ještě tomu nerozumíš a neznáš je! Tak sleduj všechny zápasy PL a možná zjistíš kde aspoň hrajou ty ...

Reagovat
PJ

Jo ten kdo nesleduje Premier League je asi nezná... Steed Malbranque je jeden z nejlepších hráčů Fulhamu a hodně dobrej záložník, Jay Jay Okocha je kouzelník, radost se na něj dívat, jen ten Phillips nevim jakou měl sezónu, nevim jestli by byl posilou...

Reagovat
HOST*sleepy

Shaun Wright-Phillips hrál dobře. Byl suveréně nejelpší v ManCity a divim se že nebyl nominovanej do reprezentrace

Reagovat
HOST*exmafie

Jo,jo,přestupem do Boltonu si Jay-jay pomohl,v téhle sezóně patřil k nejlepším ofenzivním hráčům Premier league...

Reagovat
HOST*

Rosický by měl jit do Premier League, Dortmund mu nesedí a Rosický, Baroš, Šmicer - hvězdné trio, prostě skvělý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele