Real Sociedad má nového trenéra, povede ho Garitano

25.05.2018, 09:57
Aktuality
Nového trenéra veřejnosti a fanouškům představilo vedení Realu Sociedad. Na lavičku baskického celku usedne Asier Garitano, ten přichází z Leganésu a novému zaměstnavateli se upsal na tři roky...

48letý Garitano se nesmazatelně zapsal do historie Leganésu, kormidla se ujal před pěti lety a rychle ho dovedl nejen do druhé ligy, ale premiérově také mezi španělskou elitu. Loni se klub jakožto nováček udržel v LaLize a povede se mu to i letos v sezoně, v níž navíc dokráčel až do semifinále poháru.

"Hodně štěstí v novém dobrodružství. Jak jsi sám řekl už ve chvíli svého odchodu, doufáme, že tě uvidíme na lavičce soupeře a budeme tě chtít porazit, i když budeme vědět, že po závěrečném hvizdu budeš znovu jedním z nás," rozloučilo se s koučem vedení Leganésu.

Garitano přichází zdarma a místo mu uvolnil Imanol Alguacil. Ten působil v San Sebastianu od března, tehdy nahradil Eusebia Sacristána a s týmem nakonec obsadil dvanáctou příčku tabulky.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (30)

Přidat komentář
Hurrikane

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Messiáš

Dobrá volba!

Snad Socky udrži kádr. Januzaj se ke konci sezony rozehral ke skvelym vykonum, ctu o snaze vykoupeni zbyvajicich prav na Williana Joseho. Otazka bude Odriozola a Oyarzabal.

Reagovat
cr7sux

Veris, ze z Januzaje jeste neco bude? Tj. hrac pro klub z LM

Reagovat
Messiáš

Teoreticky jo, ale to je pro nej strop. Rozhodne to nebude hvezda ve spickovem tymu. Prijde mi, že je to spíš hráč do nadprůměrného týmu, ale po relativně pomalejším začátku na sobě dost zapracoval a jde na něj chvála. Ve Španělsku o něm někteří píší, že ukazuje level, kterej se od něj dávno očekával, když jej chtěl uloupit Juve nebo Barca ještě jako mladíčka z United.

Nicméně nevěřím, že by United někdy museli vyloženě litovat, že ho pustili.

Reagovat
cr7sux

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

V najnarocnejsej lige sveta to sice nebude jednoduche, ale docela mu verim. Snad Sociedad postupi na vyssie priecky.

Reagovat
smazaný uživatel

"v najnarocnejsej lige sveta"

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
santini

jeho chyba... - chcel povedat NAJLEPSEJ

Reagovat
YNWA__MSN

Videl si nekdy Premier league??

Reagovat
Kluivert9

Viděl a?

Reagovat
smazaný uživatel

Hype ligu som samozrejme videl.

Reagovat
YNWA__MSN

hloupaci....a nebo nerozumite fotbalu....La Liga je az 2. za Premier league......

Reagovat
Messiáš

Zajímavé sledovat, že jakmile hraje někdo z kužel ligy proti tymu z La Ligy, tak většinou zapláče, ale přesto se pořád bude opakovat tady tahle odrhovačka

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapsal,že jsou tam lepší týmy,ale že ta liga je lepší.A to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda to samozrejme nie je, ale klam sa dalej.

Reagovat
sylarko

ked neporovnavas kvalitu teamov v ligach, ale len cisto krasu futbalu, tak je to cisty subjektivny nazor. to aj ja mozem napisat, ze cinska liga je najlepsia lebo sa mi paci najviac

Reagovat
Uwe háže buly

V čem proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

O něm jsem přemýšlel, že by mohl být kandidátem na trenéra Sevilly, tak snad Machin, někoho jako třeba Blanc asi platit nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by mohol cisto teoreticky nahradit Machina v Girone?

Reagovat
Jordi Alba

Nikdo, protože se nikam pouštět nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokial ma na stole ponuku zo Sevilly, ktoru mu Girona skoro urcite nedorovna, tak je jeho odchod viac nez realny. Sam sa vyjadril ze Girona sajeho podmienkam ani len nepriblizila.

Inak, nejake info o pripadnych prichodoch? Docital som sa len o odmietnuti 5mil€ za Ikoneho z PSG, Ivan Balliu by mal byt v jednani a Rochino z Kazane.

Reagovat
Jordi Alba

O moc jménech se nemluví. Klíčový je hlavně Mojica, musí jít minimálně znovu hostovat, jinak je problém. A to před MS, jinak Rayo Mojicu prodá jinam a za víc l.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mojica je jasnacka. Na MS bude pravdepodobne jednotka a bol by som nerad, keby prestupoval inam.

Reagovat
santini

nie je nic lepsie, ako ked sa mlady trener otuka v nizsej sutazi, nieco dokaze, a potom pride trenovat klub, v ktorom niekolko rokov hraval drzim palce

Reagovat
Hristo Stoichkov

Výborná volba

Reagovat
Phillipinho

No on je vybornej kouc, ale spise defenzivni a hraje na brejky a Socky jsou zvykly na drzeni mice.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak...Socky asi od nás chtějí převzat štafetu nejnudnějšího klubu v La Lize

Reagovat
Hristo Stoichkov

Myslím, že i samotný Garitano bude muset přizpůsobit styl hry kádru, který bude mít mnohem kvalitnější než v Leganésu, jsem na to hodně zvědavý. Podobně i na Machína.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele