Ziganda má v Athleticu dokončit sezonu, pak ho prý nahradí Garitano

13.03.2018, 10:56
Aktuality
V Athleticu po loňské sezoně skončil Ernesto Valverde a k trenérské rošádě má dojít rovněž letos v létě. Ideální práci neodvádí José Ángel Ziganda a média už delší dobu spekulují o jeho odvolání, nyní navíc tisk přišel i s konkrétním jménem jeho nástupce...

Ziganda byl k áčku povýšen z rezervy a tým je pod jeho vedením až na dvanáctém místě tabulky španělské ligy. Vedle toho dokráčel do osmifinále Evropské ligy, kde bude tento týden v domácí odvetě dohánět porážku 1:3 z Marseille.

Lvi nemají očekávané výsledky a daleko za očekáváními zůstávají i jejich výkony. Především kvůli tomu se už před několika měsíci začalo spekulovat o Zigandově budoucnosti a před dvěma týdny mělo dojít ke schůzce vedení. To se rozhodlo pokračovat se Zigandou do konce června a následně oficiálně oznámit ukončení spolupráce.

Zigandu pak má nahradit Asier Garitano, který kroutí pátý rok na lavičce Leganésu a za tři a půl měsíce mu vyprší smlouva. Garitano s Leganésem postoupil ze třetí španělské ligy až mezi elitu a letos došel do semifinále Copa del Rey, dohoda s Athleticem má být podle tisku hotovou věcí.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
Messiáš

No konecne! Ziganda na to absolutne nema..

Reagovat
Hagi79

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Realita

Ten vypadá jak Giorgio Grandi

Reagovat
smazaný uživatel

Tehne trener je opravdu velka bida, nestavet Benata, celkove sestava o nicem!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele