Sacristán po další prohře skončil jako kouč Realu Sociedad

19.03.2018, 09:09
Aktuality
Vedení Realu Sociedad o víkendu došla trpělivost s Eusebiem Sacristánem. Baskický klub se pohybuje až ve druhé polovině tabulky španělské ligy a kormidelníkovi definitivně zlomila vaz sobotní prohra 1:2 s Getafe...

"Real Sociedad se rozhodl rozvázat spolupráci s trenérem prvního týmu Eusebiem Sacristánem. Chceme kouči poděkovat za jeho příspěvek, profesionalitu a oddanost v průběhu působení u týmu a popřát mu vše nejlepší do další budoucnosti," stojí v prohlášení celku ze San Sebastianu.

Sacristán k týmu přišel v listopadu 2015 a loni s ním skončil na šestém místě tabulky. Skvěle začal rovněž letos, baskický klub vyhrál úvodní tři zápasy sezony, s postupem času se ovšem začaly množit porážky a Real Sociedad se v tabulce propadl až na aktuální patnáctou pozici.

Vedle Sacristána končí i sportovní ředitel Lorenzo Juarros. Nového trenéra vedení nehledalo dlouho, pro zbytek ligového ročníku k prvnímu týmu povýšil lodivod juniorky Imanol Alguacil.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Thundeus

David Moyes je zkazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Sociedad a Bilbao zazivaju prirodzeny utlm. Boli uz dlho na vyslni. Teraz nastupuje Betis. A to sa niektori este len budu cudovat.

Reagovat
celeb

ono betis hra vyborne, celta tiez vie produkovat lubivy fotbal, Espayol ukazuje, ze moze obrat o body hocikoho (ale aj stratit s hocikym), Girona ... tazko odhadnut, talentu je tam kopec, ale vela dolezitych hracov je len na hostovani, takze po lete mozu na tom byt hociako.

Getafe uz zrejme bolo tak unavene z kazdorocnych bojov o zachranu, a tak sa sli pozriet do kludnych vod 1. polovice tabulky. Ono medze 15. a 9. miestom su len 4 body rozdiel, takze predsezonne ciele tychto klubov este stale mozu byt hosiahnute.

O zostupe je uz zda sa vynimocne skoro jasno. Neverim, ze sa tam nieco zmeni, hlavne ked Leganes bojuju ako levy.

Vitaz Ligy je uz snad jasny (to by musel nastat nejaky kolosalny fuck-up z nasej strany), ako aj ucastnici dalsej sezony LM - Real sa pozoruhodne nastartoval, Ronaldo vyzera byt ako na steroidoch, dokonca namiesto toho jeho nesympatickeho nasrato-namachrovaneho image-u sa nezvycajne vela smeje a tesi.

Valencia si v klude LM udrzi, kedze Sevilla je Sevilla a ponorka aj po vyhre nad AdM prehra ako zvycajne hned dalsi zapas hocikde v tramtarii.

Nepamatam si LaLigu 9 kol pred koncom takto vyrysovanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, vsetko to vyzera velmi jasne. Da sa povedat, ze sa uz bojuje iba o pozicie v Europskej lige. Boj o Ligu majstrov je uz rozohnuty.

V pripade Betisu by som sa nejakych odchodov pozicanych hracov neobaval. Na hostovani je iba Joel Campbell z Arsenalu, ten aj tak robi iba nahradnika a potom Barragan, a tam bude odchod skor posilnenim.

Reagovat
Petrinho17

o tých hosťovaniach narážal na Gironu a nie na Betis ...

Reagovat
celeb

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
RS

nedařilo se, ne že ne, ale není cesta každý cca 2 roky vyhazovat trenéra

Bych hledal chybu v hráčským materiálu, záloha bez konkurence, v podstatě hráli 3-4 hráči.

Z posil: Januzaj, Juanmi,..žádná sláva

Reagovat
Hristo Stoichkov

Letos to byla taková bída, že vyhazov Eusebia je pouze logickým důsledkem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele