Kouč Garitano se rozhodl a po sezoně opustí španělský Leganés

08.05.2018, 17:52
Aktuality
Ke změně dojde po pěti letech na lavičce Leganésu. Ve funkci trenéra španělského klubu nebude pokračovat Asier Garitano, smlouva mu běží jen do konce června a vedení dnes oznámil své rozhodnutí kontrakt neprodloužit a klub opustit...

"Asier Garitano informoval vedení CD Leganés o svém rozhodnutí ukončit své působení v klubu, které začalo před pěti lety ve třetí lize," sdělil dnes Leganés v prohlášení na internetových stránkách.

48letý Garitano se nesmazatelně zapsal do historie Leganésu, kormidla se ujal před pěti lety a rychle ho dovedl nejen do druhé ligy, ale premiérově také mezi španělskou elitu. Loni se klub jakožto nováček udržel v LaLize a povede se mu to i letos v sezoně, v níž navíc dokráčel až do semifinále poháru.

Garitano důvody ke svému odchodu sdělí zítra na tiskové konferenci a naznačit by mohl i to, kam povedou jeho další kroky. Zájem o něho měl Athletic, v tuto chvíli je největším adeptem na jeho angažování Celta Vigo.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

byt tady první asi není nic extra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele