Queens Park láká z Tottenhamu Černého a Pekharta

21.01.2008, 08:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nevite nikdo kdy končí přestupní termín

Reagovat
smazaný uživatel

31.ledna

Reagovat
smazaný uživatel

jj 31.1 o polnoci. Inak tu je prehled vsetkych PREMIERE LEAGUE transferov : http://www.premierleague.com/page/Headlines/0,,12306~1206175,00.html

Reagovat
Devil

Ten prehled je i zde !

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslim, že je to velká blbost. Černýmu se teď začalo dařit, tak proč by měl odcházet do druholigového klubu? Ještě kdy je na posledních místech?

Reagovat
smazaný uživatel

Q. P. R. je nesmírně ambiciózní tým. Teďka se sice topí na sestupových místech, ale nové vedení (Briatore, Ecclestone a především Lakshmi Mittal) má více peněz než Abramovič v Chelsea. Po svém příchodu vyhlásili jednoznačný cíl: teďka záchrana a pak do tří let postup do Premier League. Pokud budou šetrně utrácet jako doposud kdy přivedli hráče, kteří přesně odpovídají jejich cílům záchrany a stabilizace kádru pro tento a příští rok tak se za pár let můžeme opravdu těšit. Takže příchod Radka Černého bych v tuto chvíli neviděl příliš reálně co se finanční stránky týče jinou věcí však je pokud s ním Spurs opravdu nepočítají pak by příchod do Q. P. R. nebyl úplně od věci.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud je to tak, jak radek říká, že mu nenabídli prodloužení, tak na jeho místě bych neváhal. sice se teď jezdci nacházejí v sestupových vodách, ale asi mají krizi za sebou. q.p.r. nespadnou a příští ročník půjdou určitě nahoru. podmínky na to budou. nehledně aspoň pro mne jsou jezdci sympatičtí. řadu let hráli nahoře, tak si myslím, že tam patří. radku neváhej, gáže tam bude určitě slušná... až se ti z toho protočí panenky !

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě Radek dostane smlouvu jen kdyby odešel Robinson jinak ne

Reagovat
smazaný uživatel

Přečetli jste si poslední odstavec? Libor Kozák odletěl na týdenní stáž do anglického Portsmouthu. Tohle jméno si dobře zapamatujte . Myslím si, že nám tenhle opavský odchovanec ještě leccos předvede Znám ho velmi dobře a řekl bych, že má na to, aby se v Anglii prosadil. Ale všechny tyto spoekulace nejsou nyní na místě. Za týden budeme moudřejší.

Co se týče Radka Černého, tak si myslím, že by mu také prospělo, kdyby pravidelně chytal a nezahříval lavičku Robinsonovi, protože ten ho do branky na příliš zápasů nepustí. Jak řekl Juande Ramos, Robinson je stále jedničkou, jen si musí na chvíli odpočinout. Pokud je taková to nabídka, navíc do, jak jsem nedávno četl, velice ambiciózního klubu, tak proč tam nejít. O Tomáší Pekhartovi se v posledních měsících nepíše a nemluví téměř vůbec. Půlroční hostování v nějakém menším klubu by mu jistě pomohlo. Je to přeci jenom rozdíl mezi ligou rezerv a druhou nejvyšší soutěží.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem o něm nikdy neslyšel hele . . .Z Prahy daleko a nikde na serverech a v novinách o něm ani slovo. Sem zvědavej. Co se týče Pekharta tak už by bylo na čase aby se ukázal, Q.P.R. je na rozehrání ideální. Klidně by tam mohl i podepsat, za dva roky mezi chlapama získá hodně zkušeností a mohl by Rangers postoupit do ligy nebo přestoupit jinam do Premier League. Pro Černýho je to ztráta času, nemá věk na to něco zkoušet v druhý lize a má na to chytat někde v Premier league jako jednička

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, Radkovi Černému nenabízejí prodloužení smlouvy (zatím) a spíš se vyjádřili v tom smyslu, že si má hledat angažmá. Jít do Q.P.R. by pro něj bylo terno. Určitě by si více zachytal, tým má nové majitele, kteří mají velmi ambiciózní plány. A i Tomáš Pekhart by tam větší pravděpodobnost, že si zahraje. Né jenom za rezervu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud by s Cernym nepocitali tak si myslim ze by QPR mel vzit... tam by chytal a je to velice ambiciozni klub s perspektivou do budoucna... Pekhart by tam mel jit urcite tam by mohl ukazat co v nem je a jestli na anglickou ligu opravdu ma...

Reagovat
smazaný uživatel

jeee ale ten QPR nějak smrdí...nebude to tak lehké nalákat hotové hráče do 2. ligy.. ani prachy nejsou všecko...nemyslim že by sel Ronaldinho hrat 2. ligu kvuli penezum..a pokud budou chtit byt za 4 roky v LM (viz článek tu kdysi byl) tak budou muset mit takove hrače jako Ronnie..takže Radku,snaž se..na Robinsona máš,vytlačit ho můžeš...ale jinak tomu QPR to přeju....sou sympatický

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele