Přijeli jsme se do Norska poprat o postup, zní z tábora Bohemians

26.07.2023, 23:09
Aktuality

Bohemians 1905 se přijeli do Norska porvat o postup do další fáze Evropské konferenční ligy. Na klubovém webu to uvedl asistent trenéra Ivan Hašek. Pražany ve čtvrtek v úvodním utkání 2. předkola čeká lídr norské ligy Bodö/Glimt. "Klokani" podle Haška v přípravě ukázali, že proti vysoce kvalitním týmům dovedou obstát.

Vršovický celek si první účast v evropských pohárech od roku 1987 zajistil nečekaným čtvrtým místem v minulé sezoně. "Je to ocenění tvrdé práce, kterou jsme odvedli. Nicméně nechceme, aby zůstalo jen u toho. Nepřijeli jsme si to sem užít, přijeli jsme do Norska porvat se o postup do dalšího kola. To je náš cíl, za kterým si půjdeme," uvedl Hašek.

Bohemians během letní přípravy mimo jiné porazili Partizan Bělehrad 2:0 a chorvatskému Osijeku podlehli 2:3. "Měli jsme čas se na soupeře podívat a nastudovat si ho. Víme, kdo proti nám stojí. O jejich kvalitě toho není potřeba moc říkat. Vedou o parník svou soutěž. Nicméně už na soustředění jsme si zahráli proti vysoce kvalitním týmům a obstáli v nich. I když šlo samozřejmě jen o přípravné zápasy, ale teď nás čeká to, kvůli čemu ten fotbal hrajeme," prohlásil Hašek.

Duel v Bodö, které leží za polárním kruhem, se odehraje na umělé trávě. "Hrát takový zápas na umělé trávě je samozřejmě mimořádné, ale nechceme se na to příliš ohlížet. Umělku máme vyzkoušenou ze zimního období. Zatrénovali jsme si na ní nejen v Praze před odletem, ale vyzkoušeli jsme si i tu na stadionu Aspmyra. Věřím, že si s touto změnou dokážeme poradit," řekl Hašek.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
Mass

Ti Haškové se kolem Bohemky nějak množí.

Každopádně budu držet Klokanům palce, nebudou to mít jednoduchý. Narozdíl od Trpiše norskou ligu nesleduju, tak nevim jak sou Bodo nebo Glimt silný.

Reagovat
smazaný uživatel

V TV to asi není, co? Škoda. Asi bych se radši díval na tohle, než na Plzeň s Dritou. Ale klidně i na oboje

Tak ať se daří.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dává ČT Sport. Jen tady v sekci TV je napsáno "Fotbal: EKL UEFA". To mi prohlížeč jako "Bohem" najít nemohl. Nevím jestli EF bojkotuje ČT...?

Reagovat
Freedo

Tak do sekce TV se to musí nějak automaticky propisovat, protože tam se tam objevují i filmy, které mají v popisu fotbal, ačkoliv je to třeba detektivka. Nejlepší je si to hledat přes kartu zápasu na Livesportu.

Reagovat
Freedo

Třeba neděle 21:35 kriminálka Anděl a nic s fotbalem tentokrát není ani v popisu děje, tak nevím, proč to tam je. A tak už je to roky..

Reagovat
kilobyte

To bude kvůli tomu dílu, jak tam ultras Bohemky umlátili toho týpka z ultras Jablonce.

Reagovat
Mass

ultras Jablonce by spíš mělo být v kolonce sci-fi

Reagovat
kilobyte

Ani neměli řehtačku. Scénárista byl evidentně úplně mimo.

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Tak takhle podrobně jsem to nestudoval

Reagovat
Zdechlina

Hodně štěstí, Klokani

Reagovat
Prometheus

Za mě Bodo hodně přeceňované. Bohemka neprohraje víc než o jednu branku

Reagovat
delfin

Tak z tohodle zápasu jestli Bohemka uhraje něco, tak budu koukat.

Reagovat
Nieuwendyk

Vačnatci teda v Norsku převedli prázdnou kapsu

Reagovat
didosh

Však jste se vůbec nervali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele