Operaci potřebovat nebudu, říká Ibrahimovič

20.06.2008, 14:43
Aktuality
Hodně podivnou druhou polovinu letošní sezony za sebou má Zlatan Ibrahimovič. Švédský útočník její velkou část vynechal kvůli problémům s kolenem, v závěru ligové části vystřelil Interu Milán obhajobu Scudetta a tečku za ní udělal týmovým neúspěchem na ME, kde kvůli zranění dvakrát střídal, přesto odmítá operaci...

"Pozitivní na tom je, že konečně budu moci obejmout své děti. Neviděl jsem je hodně dlouho a ani nevím, jak moc vyrostly," řekl Ibrahimovič po vyřazení z evropského šampionátu.

Švédsko evropský šampionát začalo dobře a po úvodní výhře nad Řeckem nemuselo smutnit ani po následné porážce od Španělska. V posledním utkání s Ruskem mu totiž k postupu ze skupiny stačila i remíza, jenomže tým ze severu Evropy propadl a prohrál 0:2.

Ibrahimovič dal na Euru dvě branky a byl klíčovou postavou švédského útoku. A to i přes přetrvávající problémy s kolenem, kvůli nimž ho vedení Interu v závěru sezony odeslalo na léčbu do Švédska a repezentační kouč Lars Lagerbäck ho pak stáhl ze hřiště v průběhu zápasů s Řeckem a Španělskem.

"Teď budu myslet na odpočinek, poté znovu začnu trénovat a uvidíme, co se stane. Podle mého názoru operaci potřebovat nebudu, koleno je v tuto chvíli v daleko lepším stavu. Potřebuji ho nechat zahojit, fanoušci Interu se obávat nemusí," uklidnil Ibrahimovič příznivce Nerazzurri.

"Nebylo snadné odjet na evropský šampionát s poraněným kolenem, ale i tak jsem dal dvě branky. Gól, který jsme dostali v závěru od Španělska, nám hodně ubral na sebevědomí. Zároveň jsme zaplatili cenu za spoustu zranění," hodnotí Ibrahimovič účast na Euru.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

problemy s kolenama je ta nejhorsi vec,jednou se to posere a uz nikdy to neni tak jak to bejvalo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele