Na Euro budu připraven, hlásí Ibrahimovič

03.05.2008, 16:19
Aktuality
Ofenzívu Švédska na evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku povede Zlatan Ibrahimovič. Útočník Interu Milán má již několik měsíců problémy s kolenem, sám ale ujistil, že na vrchol letošní sezony bude připraven...

"Budu v dobré kondici," slíbil Ibrahimovič v rozhovoru pro švédský deník Sydsvenskan.

Ibrahimovič kvůli přetrvávajícím problémům s kolenem vynechal již řadu zápasů včetně přátelského mezistátního duelu proti Brazílii. Vedení Interu na zranění svého klíčového hráče dokonce reagovalo jeho odesláním do Švédska, kde podstoupil speciální léčbu.

"Do konce ligy stále zbávají tři zápasy a v poháru nás čekají možná ještě dva. Možná budu moci hrát již příští neděli," prozradil Ibrahimovič, že by se chystaných mistrovských oslav rád účastnil přímo na hřišti.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

je dobre z ehrac jako on bude hrat na ME

Reagovat
smazaný uživatel

ńamustrovany hajzlik ale hraje dobre

Reagovat
smazaný uživatel

švedum pomuze je dobre ze jede

Reagovat
božský John

Jakto dyt srbove na ME nejsou ...jinak vazne, Svedi by mohli neco udelat se Zlatankou...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele